Bukott Killer/Morder CD-iro
-
Vlala #1714 Harcu: 
[ottazész]
Valami ilyet szerettem volna én is termelni, csak nem tudok ilyen emberi nyelven fogalmazni.
Én ezeket már elmondtam nekik n+1-szer, ettől lettem szánalmas (és most látom, seggfej is, szerintem Akos nekem címezte :-) )
Arról van szó, hogy ők nem olyanok, mint mi.
A hardver nekik a munkájukhoz kell, kivétel nélkül mindenkinek, mert mindenki a SETI program hűséges követője, számítástechnikai alkalmazott, programozó, vagy éppen a vállalkozásának nélkülözhetetlen kelléke a Radeon 9800-as, p2.6, 1 GB RAM csúcshardver (ilyen kérdésekkel... Főnök fia-effekt bejátszik), és mivel meg kellett venniük a drága hardvert a kis pénzükért, amiért napi 36 órát dolgoznak, nem maradt pénzük szoftverre.
Továbbá, mivel gazdasági vezető beosztásban is dolgoznak másodállásban, hbbiból piackutatások eredményeképp arra a megállapításra jutottak, hogy a szoftver bizony drága, és a programozók és a kiadók tőlünk akarnak lopni, madárnak szeretnének nézni. Ez tarthatatlan, gusztustalan, sőt, alkotmányellenes, ezért másoljunk mindent, és kérjünk két kifli után is ÁFA-s számlát a büfében.
Nekünk pedig senmmi közünk ahhoz, hogy mit lopnak és mit nem, nem mi sz..tuk az esgét, hogy parancsolgassunk, hüle újreg vagyok (itt már szándékosan tértem át egyes szám első szeméélyre, a Te nevedben nem nyilatkozhatom)és az a dolgom, hogy válaszoljak az n+1. "honnantőccsemle" kérdésre is. Azonnal. Mire háromig számolnak.