Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom az ember nevét. Márciusban vitték el és 3 hete küldték vissza õket.Szerintem gyorsítottak az eljáráson.
Az okos ráírta a trialos szoftverre, hogy 28 000 ft
mert nem törölte 3 hónap múltán a cdérõl, na ez már nem semmi!
!!
Az meg a másik szívesen körülnéznék ennek bírónak a szûk családi körében fellelhetõ számítógépein./unoka stb/ Szerintetek találnék valamit?
Ehhez nincs mit hozzátennem, rettegjetek ti is hogy ne csukjanak börtönbe benneteket is....
Ezekután azt mondom akinek van pénze az fizessen mert börtönbe viszik ne higgyetek se a bírónak se az ügyésznek aki azt mondja hogy ezért (cd vásárlásért) nem lehet börtönbe kerülni 7 hónapot "kissé" sokallok érte...
Kiváncsi lennek erre a paksi vagy szekszárdi bíróra aki egy ilyanért 7 hónapot ad de ha bevisznek egy rablót vagy tolvajt azt meg elengedik mert ugymond "megélhetési bûnözõ" nem bántja az igazságérzetét? Egy ilyen bíróra nem merném rábízni magam ezekután sõt semmilyen ugyben sem...
200nap
jo draga, minden, szal feltem
nem masolhatom le magamnak, hogy a masolatot nezegessem az eredeti helyett, mert az buncselekmeny
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ha videorol divx-be tomorited, es a kazettat eldobod, akkor az (vagy nem, mert ugye en is csak ugatom a temat)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://hirtv.hu/modules.php?
op=modload&name=News&file=article&sid=16497
Vagy ha pl. az RTL Klubról rögzítek videóra egy 600 éves Jackie Chan filmet, akkor ezzel létrejött a szerzõi és szomszédos jogok megsértése? :-) Ne viccelj már! Pont ezért építik be a jogdíj egy töredékét a különbözõ hordozók árába!
Egyébiránt pedig néhány hónapja saját kezûleg szolgáltatta vissza nekem a rendõrség az összes mp3-as CD-met és DivX-es filmeket!
Ezzen a ponton kell meghúzni a határt, én nem vagyok jogász de igazságérzetem van. Ez a törvény nem a magyar állam igazságérzetét tartja elsõnek hanem a nagy zárt forrásu multi érdekei szolgálja.Ezzel a törvénnyel megvádoltak és bünözövé kiálltottak több százezer magyar állampolgárt aki még csak nem is sejti , törvényen kívüli .
Ez zavar és fog zavarni mindig.!!!!!!!!
Szerintem, és még sok más felhasználó szerintaz lenne az igazságos, hogy KIZÁRÓLAG üzletszerüségbõl írt szoftver, mp3, film legyen büntetendõ!!A nyomozóhatóság pedig azért van ,hogy ezt a vádat igazolja.Ez igy ferr!!
Tisztelettel egy kicsit felhúztam magam.
végeredményben amit megvettél, azzal azt csinálhattál amit akartál, max forgalomba nem hozhattad
ma semmit nem tehetsz, de azzért az üres hordozókra jogdíjat azt fizetned kell
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
még a sajátodat sem másolhatod le, a kódolás feltörésével
szal vicc
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
azért van az ügyvéd meg a törvény is hogy betartsák, minden oldalról.
Tudomásom szerint ez a törvény 2000 után született.
És igenis,harcoljon mindenki, akit azért akarnak megbaszni,mert mp3 van neki otthon van video.
Szoftver az ne legyen.
Az ide vonatkozó jogszabály imigyen szól:
"35. § (1) Magáncélra bárki készíthet a mûrõl másolatot, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. E rendelkezés nem vonatkozik az építészeti mûre, a mûszaki létesítményre, a szoftverre és a számítástechnikai eszközzel mûködtetett adattárra, valamint a mû nyilvános elõadásának kép- vagy hanghordozóra való rögzítésére.
(2) Teljes könyv, továbbá a folyóirat vagy a napilap egésze magáncélra is csak kézírással vagy írógéppel másolható.
(3) Nem minõsül szabad felhasználásnak - függetlenül attól, hogy magáncélra történik-e -, ha a mûrõl számítógéppel, illetve elektronikus adathordozóra mással készíttetnek másolatot."
Valami nagy félreértés van itt, ugyanis a legjobb tudomásom szerint, ma a hatályos törvények szerint video filmet és mp3 zenét is nyugodtan tárolhatsz otthon és tölthetsz le a netrõl is, nem számít bûncselekménynek.
Ezt az Ormos ügyvédi iroda ügyvédje nyilatkozta a neten, itt a fórumon is fent volt a link.
Program az egyedüli, amit magánember sem használhat, ha az nem az eredeti.
Filmek és mp3 esetében egyedül azok félhetnek, akik azt terjesztik és vagy felteszik az internetre.
Üdv: Mutyi

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Persze azt is mondta, hogy a BSA nagy valószínûséggel nem követel majd kártérítést tõlünk...
Szóval a fene tudja, hogy mennyit érnek a szavai.
Ha majd megkapod az erkölcsit, kérlek tájékoztass minket is.
ezért kérdeztem, mert neked több program UA. érték?
Könyvelõként minden programot megvettem, és évente frissítenem kell, sok kis zug-könyvelõ meg lopott(kapott) programokkal könyvel, levelez, excell táblázik, pedig pénzt keresnek vele, én meg állandóan fizetem, és nem jutok egyrõl a kettõre....
jelentsem fel õket?
en vagy ket honapja irtam nekik, hogy mennyit tudok , szeretnék fizetni, azóta semmi válasz ...