Bukott Killer/Morder CD-iro
-
1-2 hónap késéssel?
Elmondanám neked, hogy anno a bf42 kb. 10-12 rongy volt, amint 4 ezer forintra levitték az árát, (Ez kb. másfél-2 évvel a megjelenés után volt) azonnal elmentem a boltba, és megvettem. A bf vietnam tavaly januári megjelenése óta, ugyanannyiba, 11990.-be kerül. És még pár hónapot biztos kell várni arra, hogy levigyék az árát. Szal én nem fizetek ki egy játékért 12 ezer forintot, mert az sztem túl sok.
De egyébként is: lásd be, ez egy közép-kelet európai szegényebb ország, itt nem 500-600 ezer forintot keres egy normál munkás, hanem jóesetben is 120 ezret. Költse el a fizetése 10%-át egyetlen darab játékra?
Addig itt nem fog visszaszorulni a warez, amig nem emelik jócskán a fizetéseket vagy nem csökkennek a szoftverárak. 4000 ft elkérnek egy olyan zenei albumért, aminek az előállitási költsége rosszabb esetben is ezer-ezerötszáz forint. Egy 512-es adsl dija itt kb. 10 rongy bruttó, míg német, franciahonban ugyanennyiért 6-7 megabites netet kapsz.
Nos, akkor miért is olyan drága ez az ország? Miért warezol a számitógépet használok 70%-a?