3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
-
Vlala #1696 értem, tehát most azt játsszuk, hogy én fizetek és kussolok, néhányan pedig másolnak és óbégatnak, hogy szar a progi, nem tud
krekket letőteni, és mindenki segíccsen neki, de most ízibe.
Nem tudom, ittlétem óta hányszor kértem technikai segítséget programokhoz. szvsz három ujjamon meg lehet számolni.
Már nem is zavar, ha másolnak a lámák.
Ami zavar, az tulképp csak az, hogy milliomosnak, mintapolgárnak, szánalmasnak neveznek azért, mert fizetni szoktam, ha valamit kapok.
A másik zavaró tényező az a megszámlálhatatlan hülye kérdés (pl. "az ISO-t mire nevezzem át hogy CD legyen belőle", vagy az eddigi sláger "hogy lehetne letiltani fájlcserélőn, hogy rólam is töltsenek?") amely rendszerint erőszakos barmolásokkal (nagybetű, hatvanezer felkiáltójel, naponta ötvenszer megkérdezi) párosul, és szétszaggatja a fórumot.
"Vituális tulajdon, virtuális pénz" ?
Ez még Tőled is szokatlanul meredek kijelentés volt. Ne feledd, fogorvosnak csak hamis pénzt, a fog sem igazi, amit betett! -
előfordult az már szerintem többször is :) -
Életemben először 100%osan egyetértek veled!!!! 
-
és addig nem is lesz ebben változás, mig a gyártók/kiadóknak vanank érdekvédő képviseletei amik egybefonódnak a végrehajtó hatalommal, törvénykezéssel (lásd szakértők) és a fogyasztóknak semmilyen szervezetük nincs, illetve senki nem kiváncsi rájuk
fizess és kussolj
virtuális tulajdon, virtuális pénz -
csakhogy a másolás nem lopás, ha még a multik annak is állítják be
a szoftverrel az a baj, hogy a produktum értéke nincs arányban az árral
ha ilyen feltételekkel árulnának autót, nem venne senki -
Vlala #1691 Pont Nektek írtam :-) -
Az utolsó mondatod nagyon igaz... -
Vlala #1689 mégegyszer valaki milliomosnak nevez, kap tőlem egy virtuális seggberúgást.
Arról van szó, hogy (most írom le 1378-adszor, de ismétlés a tudás anyja) kevés programomm van, éppen amennyi szükséges kevés szabadidőmhöz. Ehhez nem milliók kellenek, csak egy kis jóérzés.
Nem tudom, mit regélek olyanoknak, akik már nagyok, és el tudják dönteni, hogy melyik kötelezőt olvassák el, és melyiknek nyisanak külön GYORSHELP KÉNE! HOLNAP ÍRUNK! topicot.
Sőt, hogy jövök én ahoz, hogy oylyanokat próbálok meg befolyásolni, akik pontosan tudják, mennyi lenne a reális ár egy játékért, és ha drágának találtatik a szemükben, ellopják, mint próbanéger a kenyeret.
Én ehhez még túl kicsi vagyok, és szánalmas is. -
Semmi baj.
Maj! szójjá, ha beidéztek gyanusítottként.
ha nem , az lesz a mákod, hogy eltelt néhány év 2000 óta.
Ha akkor lettél volna te is, te is szoptál volna.
Bár ahogy a Gumis topicokat nézegetem, szívesen tennéd :-))) -
(Te még az életben nem voltál élelmiszerboltban vásárolni)
Osztályöntudat rulez
-
Impi #1686 A régi fórumozók már ismernek és szóba sem elegyednek veled :DDDD
Nézz már magadra! ahová beteszed a lábad, meghal minden :(
10 perc elég, hogy visszanézzék a hozzászólásaid és magad bizonyítod be, hogy hazudsz. Te meg a legális szoftver :DDDDDDDD
Havi 75-ből fóf@asz lenne neked, nem szélessávú net és legális program. (Te még az életben nem voltál élelmiszerboltban vásárolni) -
Az nem is igazi warez. Másolt program, az a warez. -
SODI, te meg olvastál volna vissza, ezer éve itt fórumozol, tudod, hogy ez a dolog qva régen téma, és kiveséztük.
Ha daloltál mint a kismadár, majd meglesz a böjtje.
Átolvastam a fórumot korábban, de szerintem az én történetem közel sem hasonlít a tietekre.
- Titeket a terjesztők lebukása után néhány nappal találtak meg, engem utána több mint másfél évvel.
- Nálatok házkutatással kezdték, engem simán kihallgattak tanúként.
- Nálatok játékprogramokról, felhasználói programokról, fejlesztői/mérnöki alkalmazásokról, és operációs rendszerekről volt szó. -- Nálam ilyesmi szóba se került.
Engem csak zenéről, és filmről kérdezgettek.
TV-rippeket nyugodtan lehet letölteni, abból nem lehet gáz.
Ha körülnézel a neten, minden BSA-s cikkben megemlítik, hogy a letöltött film, és zene magán felhasználásra legális.
És akkor itt még DVD-RIP-ekről sincs szó! -
pedagogus -
ez egy misimókus kalandjai.
a fele sem igaz.
idejön, és eljátsza a nagymenőt. Sztem ügyvédnek készül. Azok ütik bele az orrukat mindenbe, amihez nem is értenek, vagy pedagógus.
Azok szintúgy ilyenek... -
öcsém, te ebben a világban élsz?
Idejön a milliomos gyerek (szvsz. akinek minden programja legális, hisz te mondtad) és ossza az észt, meg egyből besúgna, mint egy 56-os tetű 3/3-as...
Rettegek, hogy TI fogjátok az én nyugdíjamat megteremteni. Hát ezért töröm magam most, hogy ne kelljen ILYEN tetűkre támaszkodnom.
SODI, te meg olvastál volna vissza, ezer éve itt fórumozol, tudod, hogy ez a dolog qva régen téma, és kiveséztük.
Ha daloltál mint a kismadár, majd meglesz a böjtje.
De ne nekem legyen igazam, reménykedj..
"
Tudod, a lepény-hal ért be elsőre, a remény-hal meg utoljára" -
98% -
vlala egyre szánalmasabb és nem veszi észre
menjen az asvához dolgozni ott sok ilyen ****** van, mint ő -
crx #1678 Jol el van térve a témátol a topik.:) -
Figy, te nem ismered a tanárt, nem tudod, hogy miért rakta bele 20 kérdés közé ezt az 1-et is...addig meg ne találgass, thx -
igen, jó kapcsolataik, ez elismerem, az van nekik :) -
1-2 hónap késéssel?
Elmondanám neked, hogy anno a bf42 kb. 10-12 rongy volt, amint 4 ezer forintra levitték az árát, (Ez kb. másfél-2 évvel a megjelenés után volt) azonnal elmentem a boltba, és megvettem. A bf vietnam tavaly januári megjelenése óta, ugyanannyiba, 11990.-be kerül. És még pár hónapot biztos kell várni arra, hogy levigyék az árát. Szal én nem fizetek ki egy játékért 12 ezer forintot, mert az sztem túl sok.
De egyébként is: lásd be, ez egy közép-kelet európai szegényebb ország, itt nem 500-600 ezer forintot keres egy normál munkás, hanem jóesetben is 120 ezret. Költse el a fizetése 10%-át egyetlen darab játékra?
Addig itt nem fog visszaszorulni a warez, amig nem emelik jócskán a fizetéseket vagy nem csökkennek a szoftverárak. 4000 ft elkérnek egy olyan zenei albumért, aminek az előállitási költsége rosszabb esetben is ezer-ezerötszáz forint. Egy 512-es adsl dija itt kb. 10 rongy bruttó, míg német, franciahonban ugyanennyiért 6-7 megabites netet kapsz.
Nos, akkor miért is olyan drága ez az ország? Miért warezol a számitógépet használok 70%-a? -
Vlala #1674 Ezt már többen mondták. (Régebbi fórumozók ezt ne olvassák el, csak önmagamat ismétlem.) Én havi 75-ből veszek meg mindent, persze nem a megjelenés napján az összeset, csak hogy több legyen mint a szomszédnak, hanem 1-2 hónap késéssel fél-harmadáron azt, ami érdekel. Még élek, és a pénzem is köszöni, jól van.
-
Vlala #1673 amíg egy, csak egy gyolkos marad a földön, addig kinyírhatlak? :-)
A legegyszerűbb dolog a nagyokra fogni az egészet, viszont gondolj arra is, hogy a fejeseknek van valamijük, ami Neked (és nekem, és elég sokunknak) nincs. -
Vlala #1672 és miért kerestetne egy tanár cracket a gyerekekkel, ha nem neki kell? Átláccó, mind a kerítés (otthon hagytam a nyelvtankönyvet :-) ) -
Megígérem, hogy ha havonta 500-700 ezer forintot keresek majd legalább, akkor minden zenét, programot, játékot megveszek legálisan. -
Ne gyere pls itt nekem a nagy törvénytiszteléseddel...
Mikor a kormány lófaszt sem csinál és nagy pénzeket kap a semmittevésért minden képviselő, addig engem senki ne próbáljon törvénytisztelésre oktatni. Ott vannak a milliárdos csalók, sikkasztók, és ők egy egyszerű háziőrizettel megússzák. A nagy szoftvercégek érdeke ez a sok kalókodás elleni törvény, hiszen ők féltik a vagyonukat, mégis marhára gazdagok... -
Egy tanár azért, mert feladatként megad egy ilyen kérdést, még nem bűnöző. Akkor meg ennyi erővel magyarország fele bűnöző, és csukjanak le több millió embert... -
Úgy látszik te nem érted ezt a dolgot. Nem azért kérdezte emg, mert ő nem tud ilyen webcímet, hanem ezt egy feladatként adta fel. -
Vlala #1667 amateur -
Vlala #1666
-
Provocateur -
Mondom Agent Provocatour, na :) -
[ceneter]Agent Provocatour[/center] -
Vlala #1662 Nekem mondod? Tudom... -
Cat #1661 más a kártérítés és más a zsarolás -
Vlala #1660 Értékrendet írt törvényre alapozni súlyos elmebetegség
Hibás diagnózis, kolléga. -
Vlala #1659 1. igaz, később kifejtem
2. ez marhaság, az egyén erkölcsét minősíti (Hannibal Lechternek például a brutális gyilkolászás nem volt "erkölcsileg" bűn, Kulcsár Attila szerint gazdagoktól lopni nem erkölcsi bűn, hadd ne soroljam)
3. nézőpont kérdése, olyan, mint a szopás, attól függ, melyik végén állsz a faxnak.
Az 1. es általános esetben igaz.
Példánk alapján viszont a tanár felsőbb beosztását kihasználva bűnrészességre próbált rávenni, és ilyenkor, mint becsületes, törvénytisztelő állampolgár, nem tehetsz mást, mint megtagadni. Ha ezét elbocsátanak státuszodból, jó indokod vankártérítést követelni az egész cégtől / iskolától.
-
Válaszd külön az törvény szerinti, és az erkölcsi bűnt! Az talán feloldja a gondolkodásod furcsa torzulásait.
1-) Bűnözővel kibaszni valóban nem erkölcsi bűn, de törvényileg bűn.
2-) Warezolni törvényileg bűn, de erkölcsieg nem az.
3-) Warezolót feljelenteni törvény szerint oké, de erkölcstelen dolog.
Értékrendet írt törvényre alapozni súlyos elmebetegség (de minimum a "perlekedési téboly" nevű pszichiátriai betegség esete), normális ember ugyanis ezt az erkölcsök alapján alakítja ki a gondolkodását.
Ennyi. -
Vlala #1657 nem fogom neked elmagyarázni a világfelfogásomat, de ha egy ember tőlem kér cracket, mert hüle a keresőhöz (a PDF-szerkesztős buli annyira átlátszó, biztos hogy a tanárnak kellett...), akkor bizony lófax a hátsójába, akár tanár, akár nem.
Értékrendem szerint bűnözővel kiszabni nem bűn.
Következő kérdés?