Bukott Killer/Morder CD-iro
  • Vlala #1630
    Jól veszem ki a szavaidból, hogy azért bűn a warez, hogy a rendőröknek legyen dolguk?
    Ez szvsz akkora baromság, mint ide Mekka...
    Szerinted azért rendőr a rendőr, hogy papírokat töltsön ki?
    Vizsgáljuk meg a szót, ugyanis összetett szó. A eleje az, hogy rend. Akik még nem láttam ilyet, annka elmondom, hogy fegyelmet, tisztaságot, és biztonságot jelent. Az utótagot, az "őr"-t azt hiszem, nem kell magyaráznom. (úgyis beleköttök) Őr: vigyázó, gárdista, aki felel azért, hogy valami - ez esetben a rend - meglegyen. Hagyjuk a nyelvtant.
    Tényleg a bürokrácia virágzását éljük át, az ország egy nagy vécé, ha van papír, akkor megy, ha nincs,akkor bele sem érdemes kezdeni a munkába, mert a végén sz@rban maradsz. Az előbb valaki majd' fejemet vette, mert "túloztam". Nem túloztam. Egyáltalán nem. Ha valakire rá lehet küldeni 12 fegyveres "ítéletvégrehajtót", úgy, hogy senki nem tud róluk semmit, vagy éppen a nyílt utcán "máig ismeretlen tettesek" agyonlőhetnek egy embert egyetlen szaváért - mi lenne, ha még ez a kevés rendőr sem lenne?

Nem tudom, milyen nyelven (talán a gumis kimantuácsá ropátát kemiftá huácsá marhaság lenne jó) nyelven kellene még elmnodani, hogy a szerzői jogok megsértése, illegális tartalom birtoklása/terjesztése ugyanúgy bűn, mint Carmageddont vagy Hitmant játszani a nyílt utcán, élő célpontokkal. Nem akkora bűn, de ugyanúgy bűn, és örökölte a bűnnek azt a tulajdonságát, hogy büntetendő. A rendőrök csak azt büntetik, aki bűnös. Az, hogy a fél ország bűnös, és pont téged kapnak el, az pech, de korántsem alaptalan és igazságtalan eljárás.

Nem szeretném újabb tpicban, immáron n+1-szer leírni ugyanazt.