Bukott Killer/Morder CD-iro
-
Vlala #1582 [flame start]
Frank99 &others: no politics please, peace and respect.
A cikk, amit belinkeltél, ügyesen van fogalmazva, valaki jól tud lázítani.
Nem a levegőbe beszélek, alátámasztom:
"milliókat profitáló bűnszövetkezet" nagy szó...
amikor valaki 125 millióért 3 évet kap nálunk? Egy sima vállalkozó évente profitál milliókat kisebb stiklikből.
"nincs bizony semmilyen pénz. A pénz hiányát persze igazolni nehéz lenne"
Ez a kedvenc részem, amikor mindenki tudja, hogy bűzlik az egész, de senki nem mondja ki. "Méhogy én lopok? Bizonyíccson mán, sázs tanút hozok, hogy ott se vótam!" -Az volt a legnagyobb állat, aki jogot adott a bűnözőknek, és korlátozta a rendőrség hatáskörét.
Másik kedvencem:
"Szóval a FIOD-ECD lehallgatott chatszobákat, IRC-t figyelte a fórumot (ennyit a magánélethez való jogunkról)"
- aki chaten reklámozza a kalóz dolgait, akár bombával a kezében is mehetne a rendőrségre. Kezdő.
- "ennyit a magánélethez való jogunkról)" jön a lázadó duma, a jogaink hangoztatásával... amit chatre elírsz, az attól a pillanattól kezdve közkincs, ahogy leírtad. Tehát ha nem akarom, hogy kiderüljön, hogymeleg vagyok, újabban pedofil is, és én voltam Hasfelmetsző Jack, akkor nem írom le. Minden amcsi rendőrösfilmben elmondják: Jogában áll hallgatni, minden amit mond, felhasználható Ön ellen. EZ A JOGOD.
"El bírom képzelni szerencsétlen adminokat, ahogy a checksum matematikai alapjait, a PHP kódolás komplexitását, vagy a fórumfenntartás gyakorlati nehézségeit, meg persze a nickname, az avatar és más hasonló fogalmak jelentését magyarázzák a nyomozóknak."
Felsőbbrendű duma, "Nézzük hülyének a rendőrt!" programmal gazdagítva. Öreg hiba, vannak a jó oldalon is szakemberek.
a volt KaZaA-s ügyvéd feltűnése már meg sem lep, elvégre a gerinctelenebb fajtából való, az ilyeneket aratni kellene.
Mulattat, hogy lázadtok, pedig Ti vagytok a hunyók. És ezt Ti is tudjátok, néhány fanatikus "drágaaszoftverminketminketismeglopnak" emberkétől eltekintve.
!!!MÁS TÉMA!!!
Fifi: Itt ez a lényeg:
"A 26 éves Jathan Desir beismerte, hogy több mint kétszázezer dollárért (körülbelül 36 millió forintnak megfelelő összegért) értékesített kalózszoftvereket, írja a The Register. Az iowai egyetem diákja tizenháromezer szoftvert adott el, az FBI ügynökei tavasszal, Desir otthonában találták meg a bizonyítékokat."
Ezért az a tizenöt év nem is olyan sok.
Ha valaki lop, vállalja a következményét, az esetleges büntetését.