Bukott Killer/Morder CD-iro
-
Nem őrizte meg. A posta kiadja. Ugyanis a postának ezek a bizonylatok a könyvelésükhöz kellenek (mivel bevétel), és a Számviteli Törvény szerinti időpontig (most már 10 év) megőrzendő. Az a leginkább szomorú az egész történetben, hogy a nagy magyar jogállamban, Európa felé közeledve (mint a csiga a takonyban) egy olyan papír másolat, amin az van, hogy küldtem valakinek 5500 Ft-ot mondjuk 3 évvel ezelőtt, az elegendő -alapos- indok, hogy a családom békéjét, sok-sok család békéjét, nyugalmát stb.stb.stb. feldúlják. Mi van egy tömbházban elő kis családdal, akit egyik napról a másikra rendőrök lepnek el, hatósági tanúkkal végigjárják a lakásukat, a szomszédoknak sem kell több. EZEKKKEL A forintálisan nem mérhető károkkal súlyos, egzisztenciális problémákat is lehet ám okozni! Hát ezzel van a baj. És ezért nem a rendőrség a felelős. Ők teszik a dolgukat, mint én és ti. Akik fenn hozzák az aranyos, végrehajtási utasítás nélküli, vagy rossz törvényeiket, ott a baj. Ezért kell segítenünk egymásnak, mert az információ az egyik legnagyobb hatalom!
Uff, beszéltem...