3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
-
kutyafa2 #176 Elnezest mindenkitol a sok helyesirasi hibaert, de ez igy jott "hirtelen felindulasbol" ! -
kutyafa2 #175 "Elmenyeim":
Benzin + autopalyadij... Nem trefa osszeg. :) Az idom, az energiam szinten nem trefa osszeg ! A zaklatasom (mert ez az) a meghurcoltatasom ( fenykep, ujlenyomat, kihallgatas) az mar vegkepp nem merheto anyagiakban ! Egyuttal innen uzennem az "illetekes elvtarsaknak", ugy emeljenek vadat, s azt ugy tamasszak ala, hogy az meg is alja a helyet a birosagon, mert ha a birosag felmento iteletet hozna, akkor lesz viszont kereset... eleg sok temaban ! :) Ha pedig, elmarasztalo itelet szuletne, akkor is Brusszelnel alabb nem adom ! Igaz-e egykomam, Krasznai ? :) Kedves, a nep altal delegalt "Jogalkoto" kepviselo honfitarsaim, Europa nem tevesztento ossze Bizanccal ! Aminek kapujat regi elodunk, ama bizonyos Botond buzogannyal zuzta szet, mivel nem nyitottak ki szep szerevel ! :)
Tenyek:
1., az eljaro rendor korrekt, egy picit dorzsolt; a munkajat vegzi, alkalmazza ( koteles ! ) ezt a remek torvenyt, ahogy tudja.
2., a felkert szakerto k. gyenge, de sajnos jobbra-balra teved, ezert osszesegeben "indiferens";
3., kulonfele kategoriak leteznek az "okozott kar"-tol fuggoen:
a., lesznek akikkel "vadhalasztassal" elnek, ergo semmi;
b., lesznek, akik valaminemu ugyeszi "fenyitest" fognak kapni, nem lesz vademeles;
c., "nagy halak", akik 500 eFt es 2MFt ( ez az ugyeszto fugg majd ! )kozotti "kart okoztak", kirakat per az garantalt;
d., "orbitalis, elvetemult, anyagyilkos, pedofil" utolso ganej kategoria, aki "kulonosen nagy ertekben" ( 2MFt felett ) "okozott kart" az Emberiseg mindezeddig toretlen fejlodeseben :), Net-en kozvetitett on-line nyilvanos per, virtualis kivegzessel :);
4., ha a Birosag "bunos"-nek talalja az illetot,s akarmire is iteli az illetot, akkor a szoftvercegek reszerol polgari peres eljarasban a Birosag altal meghatarozott osszegben perelni fogja a delikvenst;
Tanacsok:
1., senki sem koteles onmaga ellen vallani ! Meg lehet tagadni a vallomastetelt ! Es mindenkinek tudnia kell, hogy itt nincs jopofi ! Evekig lehet majd jarni a Birosagra !
2., minden erintett az altala elerheto forumokon adjon a dolognak publicitast, mert jelenleg az egyetlen fegyverunk a NYILVANOSSAG !
3., a "nagy halaknak", figyelemmel kiserve a pecsi fejlemenyeket, ossze kell fogniuk s egy meregdraga, de jo ugyvedet kozosen meg kell fogadniuk a kozos kepviseletre!
Gondolataim:
1., egeszen elkepeszto dolog ez, ez a mi kis jogallamunk... Mert, hat a kovetkezot kell csak elkepzelni : ha valakinek nem tetszik a pofam, akkor felhivja a rendorseg zold szamat ( vagy ir egy szinten "zold" mail cimre ) egy nyilvanos fulkebol, ami szam direkt arra van , hogy "allampolgari bejelentesekkel" foglalkozzon... Na, ez a jo madar azt allitana nevtelenul, hogy ennek az ember van PC-je s illegalisan sokszorosit es arul szoftvereket, zenei CD-ket... A rendorseg azon nyomban koteles hazkutatast tartani, "alapos" gyanu alapjan, s ha csak 1, azaz egy, darab masolt CD-t talal ( lehet az zene is ! ), "buncselekmeny" miatt eljarast inditani koteles, mert a torveny igy szol !!!!!! Bassza meg ! Irany Europa !
Itt ebben az orszagban ketfele PC tulajdosos letezik :
1., akinel mar voltak hazkutatast tartani
2., akinel MEG nem voltak hazkutatast tartani. -
kutyafa2 #174 Frakie! Szeretnelek emlekeztetni a 117-es szamu hozzaszolasomra ! -
Akkor vagy nekem nem mondtak igazat, vagy neked.
Vagy engem akartak behúzni a csőbe, vagy téged.
Nagyon örülök, hogy ismert lettem. :-(((
Gondolom voltatok páran, akik talán még meg is mondták, hogy hol-mit olvastak. Kösz szépen.
Ismétlem, amit hallottam ott, azt irtam. Mondjuk ezek után már tényleg jó, ha ügyvéddel mentek.
Ui. én befejeztem.
Ha olvassák a forumot (tuti) akkor meg ne irkáljunk semmit, mert még ez is ott lesz majd bíróságon, mint bizonyíték.
ELŐRE EURÓPÁBA!!!! -
kutyafa2 #170 Tegnap voltam, s ha "hiheverem" az elhangzottakat, akkor a reszletes beszamolo is jon...
Addig is :
1.,ugy irkaljatok, hogy a rendorseg is olvassa ezt a topic-ot ! Nev szerint Frakie boy is emlitve lett, hogy egesz jo ujsagiroi venaja van, mert az o altal leirtak (mint beszamlo) meg csak koszono viszonyban sincsenek az elhangzottakkal...
2.,le lett allitva a "tiszta" CD-k visszaadasa (meg a Linux CD-t sem adtak vissza). Ujra megnezetik a CD-ket szakertovel.
3.,lesznek vademelesek. -
nem, ez egy másik ügy -
ahh a kisöcsi nevere kellet volna rendelnetek ö nem buntethetö :) vagy a nagyfateréra öt meg ugyse viszik el... :) -
Hozzáteszem: az én szememben ez nem bűn. Csúnya is lenne ha elítélnének olyanért embereket, amit az egész ORSZÁG csinál! Rendőrtől a tervezőig stb. Ami gusztustalan, hogy szám-tech cégek adnak pénzért (telepitenek) winfost az eladott számítógépekre. Ezt jó is ha büntetik! És azok, akik komoly pénzt keresnek szoftver segítségével (tervezők, garfikusok) azok vegyék meg! De a magánfelhasználás szabadsága nem véletlenül van a EU-ban leirva. Őszintén remélem, hogy ezek az ügyek normális ítéletekkel (felmentés, megrovás) fejeződnek be. -
Nem készítettek. A gépem meg sem nézték. Akkor egyértelmű volt, hogy csupán a gyanúsított ellen keresnek bizonyítékokat. Most meg már (a gyanusitottakból lesznek majd) tanukat keresenk, akik rávallanak Morderre. Megjegyzésem: ha jó ügyvédje van, fel is menthetik.... -
hogyhogy Paksra?
nektek nem kellett lemenni hodmezore? -
komolyan? a francba.. akkor en is hamarosan varhatom az idezest.. :-((
Listat kulonben nalam is csinaltak, de lehet hogy ez regebben meg nem volt szokas. -
Ja. 650 oldal, 2 millio Ft.
-
hat van az ugyben egy szakertoi jelentes nem?
hogy melyik cd-n mi van es milyen erteku a dolog..... -
hat ez a szakertoi jelentes eleg dzsuvas -
en ugytudom hogy magyarorszagon semminemü masolat nem keszithetö, meg biztonsagi sem... bar lehet rosszul tudom, nem neztem utana, csak igy emlexek. -
A hasunkat fogjuk a röhögéstől.
Jó, hogy ilyen jófej arcok járnak ide. -
az elöbbi hozzaszolasod viccesebb volt de ez sem rosz na meg egyket nekifutas azt telleg jo lesz. -
Jaaaa.
Nem értettem elsőre a rejtett humort, olyan mélyen a felszín alatt rejtőzik.
Jópofa.
Ilyenekkel még a danibijusz reggeli műsorába is mehetnél. -
vicces volt... de komolyan... -
Nem őrizte meg. A posta kiadja. Ugyanis a postának ezek a bizonylatok a könyvelésükhöz kellenek (mivel bevétel), és a Számviteli Törvény szerinti időpontig (most már 10 év) megőrzendő. Az a leginkább szomorú az egész történetben, hogy a nagy magyar jogállamban, Európa felé közeledve (mint a csiga a takonyban) egy olyan papír másolat, amin az van, hogy küldtem valakinek 5500 Ft-ot mondjuk 3 évvel ezelőtt, az elegendő -alapos- indok, hogy a családom békéjét, sok-sok család békéjét, nyugalmát stb.stb.stb. feldúlják. Mi van egy tömbházban elő kis családdal, akit egyik napról a másikra rendőrök lepnek el, hatósági tanúkkal végigjárják a lakásukat, a szomszédoknak sem kell több. EZEKKKEL A forintálisan nem mérhető károkkal súlyos, egzisztenciális problémákat is lehet ám okozni! Hát ezzel van a baj. És ezért nem a rendőrség a felelős. Ők teszik a dolgukat, mint én és ti. Akik fenn hozzák az aranyos, végrehajtási utasítás nélküli, vagy rossz törvényeiket, ott a baj. Ezért kell segítenünk egymásnak, mert az információ az egyik legnagyobb hatalom!
Uff, beszéltem...
-
Ma szerda van. Eltelt néhány nap. Voltatok azóta páran. Mi a pálya? Miért van az, hogy senki nem ír semmit?
http://www.euroastra.hu/p133/
már itt is fenn van.
Szerintem az egymásnak adott infok segíthetnek mindenkinek.
Asszem én ebben eléggé elöl jártam. Megöl a kíváncsiság... -
Ügyvéddel beszéltél már? -
en meg holnap -
enis ezt mondtam
te mikor mesz? -
kutyafa2 #132 Jol sejtettem... Mert indirekt modon beismerted, hogy te vagy a Killer / Morder !
Valtoztassad meg a nick neved pl. Matyasra ( az Igazsagosra ), s regisztraltan szoljal ezentul a listahoz ! Ha van egyaltalan mondanivalod meg ! Tudjuk jol mar a belenk sujkolt szovegedet : ures CD, freeware, demo, stb... De ez csak neked biznisz ! -
kutyafa2 #131 Abbol a tenybol, hogy azok kozul, akik tegnap jartak a yard-on, senki sem szamolt be az "elmenyeirol" 3 eshetosegre lehet kovetkeztetni :
1., elezozetesben vannak :)
2., kiderult szamukra, hogy figyelik a neten az e temaban szuletett infokat
3., elejtettek a vadat, s meg most is mulatnak, ha meg nem haltak :) -
Kösz a szép szavakat :-))) -
na nincsenek ujabb tapasztalatok? -
Statisztika. Az a lenyeg a magyar rendorsegnel. (ezt az egyik rendortiszt haverom is beismerte) -
Még valami srácok, és ez nagyon fontos.
Hátha valakinek feltűnt, hogy sok cd-nek azonos sorszáma. Van nekem 10 DB SONY cd-m itthon üres, aminek mind ua. sorszáma. A tőlem elvittek közül is van a lefoglalási jegyzőkönyvben azonos sorszámú, de más tartalmú. Én most nem adok tippeket, de ha majd netán ügyvédhez kell mennünk, gondoljatok arra, hogy mik is a zsaruk fő bizonyítékai? Elkobzott x. db cd, x.y.z. sorszámmal. Na most egy jó ügyvéd (pl a Whiskyst védő, és a pécsi 91-eket védő dr. Magyar György) ebből sok mindent ki tud ám hozni. Ezek után kezdejetek ezzel az infoval, amit akartok.... -
Igazsag!
Honnan tudod te a regi nevemet pajtas???
Eddig Frank99-kent irogattam.
Gyanus vagy te nekem fiu
:-)))
Kutyafa!
Én láttam a saját nevemre szóló vevény-másolatokat, mert megmutatták, mivel nem akartam a 3 hét múlva tartandó iratismertetésre lemenni. Tényleg nem volt nála semmi. (vagy hazudott a rendőr) -
kutyafa2 #122 Elolvastam az eddigi epuletes hozzaszolasaidat megegyszer... Abbol, amit folyton csak ismetelgetsz,s abbol ahogyan reagaltal (plane az egy evvel elottiek eseteben ), masra nem tudok gondolni, hogy TE VAGY A mi kis kedves "KILLERunk" az igazsag bajnokanak szerepeben tetszelegve ! Cimbi, ne feledd, hogy miattad sziv legalabb 100 ember... Ha mar szarba hoztad oket, akkor viritsal konkret dolgokkal ! Vagy pedig huzzal innen a sunyiba ! -
kutyafa2 #117 Szerintem, a legtobbunk eleg felkeszult ebben a temaban.A diplomak szama is eleg nagy lehet.Ez tehat valoszinuleg nem elegseges ok arra, hogy az emberrel egy olyan kihallgatason, ahol mint gyanusitott van jelen, elbratyizgassanak ! S raadasul egy masik eppen folyo butetoeljaras nyomozati ( amely kapcsolodik az ovehez !!) cselekmenyeit, eredmenyeit kedelyesen a tudomasara hozzak ! Vegyuk eszre mar, hogy velunk egy kalsszikus jatokot akarnak jatszani : "hideg-meleg" vagy "csiki-csuki" nevezetut, kinek hogy tetszik... Csiki(fenyegetes): tanubol gyanusitott, csuki("normalis volt a rendor...elbeszelgettunk" tipusu viselkedes): baratyizgatunk a megszeppent delikvenssel, hatha valami gyanutlanul kisulhet igy is...
Nem baj, ha johiszemuek vagyunk ugy altalaban. :) De nem lehet akkor az az ember, ha gyanusitottkent vesz reszt egy beszelgetesben ! Legyen ovatos mindenki ! -
kutyafa2 #116 Korrekt es ugyes ?! Hat ez jo ! Oly annyira volt korrekt, hogy a kulon keresem ellenere sem vett ki a "levelezo-marketing" adatbazisabol, s honapokig kuldozgette a cimemre a ujdonsagokrol szolo ajanlatait ! Emberek, nem lehet, hogy a postai vonal nem is a legfobb szal, ahol rank bukkantak ?! El tudom kepzelni, hogy az "ugyes" baratunktol megiscsak megszereztek ezt a cimlistat...
Ne kerj tole bocsanatot ! Kerjen o tolunk !
O nagysagrendeddel tobb penz miatt kockaztatott ! Ha ugy van, ahogy mondod, akkor az ezen keresett penze ill. annak nagy resze megmarad neki, mert nincs bizonyitek ellene. -
Azt firtattak, hogy melyik cd-ket rendeltem tőlük.
Innen gondolom, hogy tőlünk várják a bizonyítékokat ellene.
Én csak annyit mondtam, hogy több embertől rendeltem többször üres cd-t, demot, időkorlátos, bolti árnál jóval olcsóbban hirdetett programot.
Ha rábeszélünk, őt elítélik. Minket 99 %. hogy legrosszabb esetben megrovással büntetnek, ld. Piszkos 91 ügyek. -
Bár lehet, hogy az ügyész hosszabbíthatja meg 72-re, nem tom pontosan. -
Nem. -
nemcsak 24? -
Elég az alapos gyanú is a 72 órás előzeteshez. -
1 kerdes mindenfele terhelő bizonyitek nelkül hogy vehetnek örizetbe valakit 3 napra???