Bukott Killer/Morder CD-iro
-
anaksunamon #1305 Sajnos ez igaz amit írtál, tudom jól, de valakinek elöbb utobb sikerul. Az összes tv társaság rádió fosik ettől az ügytől vszinüleg van mitől. Ez az ügy azért nem pattan még ki mert, nem itéltek el felelős vezetőt. Ahogy ez megtöténik elszabadul a pokol. Persze lehet azt mondani ,hogy hiába minden ,de ettől nem jutunk elöbbre ezért kell tenni ellene valamit. Az mp3 meg a film állitólag saját használatnál nem büntetendő ezt leírta a sajtó! Csak azt nem értem a törvény 1999 óta nem változtatták meg, pedig abban még bennt van, hogy bizony ez büncselekmény. A sajtó változtatta meg vagy csak félrevezeti az embereket? Ha kell 10 évig kell csinálni addig amig ez nenm lessz foganatja. Az igazságtalanság tíz év mulva is igazságtalanság lessz! Csak arra már több ezer ember ül a vádlottak padján.
Akiket én bűnösnek tartok azok, akik ezt a törvényt valöszinüleg meggondolatlanul alkották.
Kiadták a magyar állampolgárokat néhány multi kedvéért ez ami legjobban zavar. Ez magyarország és ilyen volt mindig!