Bukott Killer/Morder CD-iro
-
tudod, amikor Szegeden a sajtó ott volt, azért volt ott, mert érdekelte, hogy mi az a monstre per, ahol 100 valahány gyanúsított van.
Nem érdekelte előtte egyik típusú médiát sem (kivéve az Euroastrát), hogy mi miért is kerültünk oda.
Úgyhogy viharba kiáltott szónak érzem ezt a próbálkozást, valamint a "széllel szemben nem lehet pisálni" mondást érzem esetünkben helyénvalónak, és speciel arra törekszem titkosítással, a beszerzési forrás okos megválasztásával, hogy lefedjem magam, mert ha ha a rendőrök házkutiznak, és a bíróságra jársz, csak nagyon kevés választ el attól, hogy az életedet pár cd miatt örökre elbaszd...
mi 2000 óta egyfolytában járattuk a pofánkat, mégis mindenkit így-úgy amúgy szépen felelősségre vontak.
egyszerű felhasználóként több mint 100.000 Ft omba került a Szegedre lejárás 380 km-ről vagy 5*, meg az ügyvéd, és a qva szagértőnek a kifizetett díj.
SEMMI értelme weboldalt csinálni, hidd el nekem.
Amikor tavaly előtt nyáron a faxom tudja hol a Balaton mellett az informatikai miniszter is ott volt, INNEN a fórumról hívtam 2 db embert, hohy jöjjön el, beszéljünk erről a dologról, hogy mi történt, hogyan lehetne változtatni srb. az azóta sajnos elhunyt Pósvári Sándor (Euroastra) kérésére.
Senki sem jött, asszem talán 1 ember jelentkezett.
Akkor ha van más is, elmentem volna, mert qva igazságtalannak éreztem (és érzem ma is) azt ami történt.
de ez van, sajnos ez a büdös qva hazánk.
egy rendőrdiktatúra, egy mocskos tolvaj, hazug szemét ország, ahol mindig lobbyérdekek húzodnak meg MINDEN gazdasági döntés és törvény mögött...
legyen az Microsoft, vagy Tesco és Metro.
aki egy kicsit a gazdaságban él, az érti, amit mondok...
ennyi...