Bukott Killer/Morder CD-iro
-
TheEye #1300 Anaksunamon: Azért a legnagyobb jóindulattal sem nevezném "szegény"-nek Csepiga Istvánt. Sem a szó szoros értelmében (eszméletlen sok pénze lehet a jópár nagyon erős macskakörmök közé tett "szakértői" munka után), sem elvont értelemben nem érdemel sajnálatot azért, mert az adatait nyilvánosságra hozták. Én is kiderítettem amúgy, nem nagy kunszt, egy egyszerű keresés a Google-ban. (Csepiga István, Győr; Graf-Get Számítástechnikai kft) A neve már annyi szakértői vizsgálatnál szerepelt, hogy lassan azt hiszi az ember, hogy azért halad ilyen lassan a vizsgálat, mert egyedül csinálja az egészet. (nagy csókos lehet...) És láss csodát: neked is ő vizsgálta valszleg a 38 cédédet Győrben, nálunk is ő volt, és már Arzén cuccait is ő szagértette még a 90es évek végén, persze mindezekért mindig 6 számjegyű összeget számlázott ki. Általában a Depo-ról árazza be a cuccokat, és eszméletlen pancser. Shareware/freeware-t simán beáraz, már rég nem kapható szoftvereket eredeti áron tüntet fel, stb. Szóval nyugodtan írják ki nevét címét. Ha normálisan végezné a dolgát, és LEGALÁBB MEGJELENNE A TÁRGYALÁSOKON, HOGY A HIBÁIT EGYÁLTALÁN MEG LEHESSEN TÁMADNI, akkor még talán sajnálnám is, hogy oda lettek dobva az adatai az általa is megtépázott és balsorsukban tetézett "bűnözők (azaz mi)" közé. Nem tudom sajnálni ezt az embert.