Bukott Killer/Morder CD-iro
  • szuperzsaru
    Hát nem tudom nekem is azt mondták de utána meg kiderült mindegy mert a szakértői díjat akkor is ki kell fizetnem per ide vagy oda persze akkor még kevesebb. Megvárják amíg keresel vagy a szüleidtől fogják levonni. Részletfizetés lehetséges mivel én összetéptem a csekkeket amiket küldözgettek ill. az utóbbiakat visszaküldettem a postással. Így most a fizetésem harmadát vonják le 1 évig. Ha fizetsz önként a rendőrségnek annak szerintem az lesz a hátulütője hogy tényleg megkeresnek a BSA-tól is hiszen gondolják ennek van pénze ettől belehet hajtani a szoftverek értékét is. Valaki itt írta hogy miért hittem a csajszinak hát azért mert bíró csajszi volt és én azt hittem annak az a feladata hogy meghallgassa az ügyészt meg a vádlottat és döntsön. De nem ő is az ügyészek pártján van ez nem a JAG ahol a végén az ártatlant felmentik mindig. Persze pereskedhettem volna tovább de nem kockáztattam hogy a végére a 2-3 milkobol 10 milko legyen kirugjanak a munkahelyemről a házamat meg elárverezzék. A magam módján majd törleszteni fogok, sajnos ez a helyzet ebben az országban.