Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A monogram: F.A'. Mint említettem, a paksi ügy.

Re tájékoztatás: állítólag kapunk majd értesítést ha lesz idejük megírni mind a százat. Most nincs rá idejük, mert szegények nagyon leterheltek, ó de sajnálom õket.

Egyébként nem vettétek még észre, hogy ez az eljárás nélkülöz minden korrektséget? Ha eddig nem tûnt volna ki a véleményem a soraimból, akkor most leírom: oké ha nagyon akarják akkor büntessenek meg ha elkaptak valami méltányos összeggel, de ne szívassanak bennünket agyba-fõbe ott és akkor amikor csak tudnak! Ahol csak lehetett rúgtak egyet belénk! A vádemelésekkel, az információk eltitkolásával, félrevezetéssel, de még azzal is hogy az újságoknak kiadták az ügyünket, hadd égjen majd ott mindenki. Tényleg ezt érdemli közel száz büntetlen elõéletû ember azért, mert évekkel ezelõtt nem volt pénze megvenni a boltban minden játékot, ami érdekelte???
Breki33
és akkor az újjat meg a régit is mi fizetjük?
miért nem kapunk mi tájékoztatást ezekrõl?

csak az adatainkat hozhatják nyilvánosságra?
Frankie: ezzel nem segítesz rajtunk. Én utánakérdeztem ennek, amit az ügyvéd erre mondott azt itt meg is írtam. Van más lehetõség is?

Én igyekszek mindent megírni ami a tudomásomra jut ezzel az üggyel kapcsolatban. Most kaptam egy emailt, hogy Killerék új szakértõ kirendelését kérték (lehet hogy ez nem most történt, de csak most tudta meg az ismerõsöm), az összes irat és CD az új szakértõnél van. Új szakvélemény fog készülni augusztusra, lehet hogy a tárgyaláson már nem is az a kárérték lesz érvényes amit most tudunk, jó mi? Idézet a Tanú c. filmbõl: "lehet hogy felmentés, lehet hogy a legsúlyosabb, szóval: halál..." 😞
Frank99
majd a tárgyaláson...
ha ott leszek...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

1. Kenéz mondta azt mindenkinek, hogy halasztott vádemelés lesz, nem kell aggódni etc. Ez hazugság volt, szándékos félrevezetés.

2. Mint az ügyintézõnek, neki volt lehetõsége megszüntetni az eljárást. Az õ döntése kellett hogy legyen, hogy ki ellen emel vádat és ki ellen nem. Az õ döntése volt, hogy 600 forintért is vádat emelt.

Egyebeket is mondhatnék róla, de ITT nem 😉 (A jegyzõkönyv amit velem alá akart íratni, enyhén szólva furcsa volt...)
Koszi ! Ez egy hasznos info volt !
Legyszi, akkor aruljad el, hogy hol lesz "bovebben"...
Frank99
Közben ügyvédet váltottam, jövõ héten beszélek a másikkal. Õ volt az ÁVP Rt. jogásza Tocsik Márta idején.
Az egyik unokaöccsét elreszelték hasonló ügyben egy kis pénzbírságra 1-2 éve. Nemsokára jelentkezem.
Megjegyzés: Azért kis köcsög barátunk fõtörzsbõl hadnagy lett, és nem mindegy, hogy hogyan állt mellénk, azaz hogyan adta át az anyagot az ügyészségnek. Mert ha csupa szépet írt volna rólunk, akkor az ügyészség nem csinál belõle bírósági ügyet. Egyik haverom BackOrifice-al lopott eleréssel netezett 15 másik emberrel együtt. Csekély 400.000 Ft kért okoztak még abban au idõben, amikor a Matávnet forgalom után fizettetett, és nem volt maximalizálva. Õ 150! FT kárt okozott, mert volt annyi esze, hogy az ellopott eléréssel felment a Matávnet oldalára és megnézte a delikvens elõzõ hónapban mennyit Netezett, És mivel 10 óránál kevesebbet, szépen lelépett. Ennek ellenére 40.000 Ft-ot kapott. TÁRGYALÁS nélkül, szépen csendben. KI is fizette. Itt meg lesz egy monstre per.

Megjegyzem:
Nézzetek utána mindannyian, hogy hogyan lehet megúszni a tárgyaláson való részvételt. Vannak lehetõségek uraim, kérdezzetek utána.
Így is, úgy is megkapjuk a magunkét egy kicsit, legalább ne kelljen végigélvezni 10 napot.
Bõvebbet ITT nem...

Remélem olvastad, Kenéz.
Most olvastam az említett zártkörû levlistán, hogy az egyik paksi szenvedõ alanynak lezárult az ügye. 2001-ben volt nála házkuti, egymillió forintos volt a kárérték, de még a bíróságig sem jutott el az ügy, mert az ügyészség lezárta megrovással. Se pénzbírság, se tárgyalás, semmi. Aláírt egy papírt és vége volt az egésznek.

Ez még korrektnek nevezhetõ. Én (mi) meg mehetünk ugyanilyen üggyel, kétszer ilyen hosszú eljárás után, huszadannyi kár miatt a biróságra, és leszünk talán papíron büntetett elõéletûek. Suttyó paraszt vásárhelyi bunkók, hogy miután végighazudozták nekünk az egész eljárást, képesek voltak ebbõl az egészbõl ekkora ügyet csinálni.
Breki33
igen énis a közös ügyvédet támogatnám

szállást ti hogy szereztek?
Frankie, lesz abból a közös ügyvédbõl valami? Nem akarok külön ügyvédet fogadni, mert többe kerül majd a leves mint a hús.
Itt lehet erdeklodni:
To contact the moderator of this group, send email to [email protected]

To learn more about the hazkutatas group, please visit
http://groups.yahoo.com/group/hazkutatas
Nézzük a dolog jó oldalát: azért azt a BSA-s fickót is lefényképezték, ujjlenyomatot vettek tõle, kihallgatták, meggyanúsították, vádat emeltek ellene, járhatott a tárgyalásra, és végig nem volt benne biztos hogy nem ítélik-e el. Hehehe.
Itt az ideje, hogy az érintettek vagy maguk fogadjanak ügyvédet, vagy összefognak és úgy. Ugyanis van egy rossz hírem.

A Szegedi Városi Bíróságon ma hirdettek ítéletet egy olyan ügyben, ahol a BSA egyik embere egy vásárlás során megkérte az eladót, hogy Win98-at és Office-t is telepítsen. Az eladó megtette, de a gép árában végül nem volt benne a szoftver.
Elsõrendû vádlott az eladó, másodrendû vádlott a BSA embere, felbujtásért.

Az eladó egy év próbára bocsátást kapott, míg a BSA-s mukit felmentették(!), mivel a bíróság szerint nem állt érdekében a szoftver ellopása, ezért nem lehet felbujtó.

Vagyis a BSA akkor szívat meg bárkit, amikor akar. Aki esetleg meg olvasott valamit a Be.-ben a fedett nyomozóról, azt nyugodtan el lehet felejteni, mert ez az ítélet gyakorlatilag azt mondja ki, hogy a BSA emberének büntetõjogi felelõssége szoftverlopási ügyben kvázi a fedett nyomozó felelõsségével egyenértékû.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ez a cikk több mint 1 éves, de valahogy elkerülte a figyelmemet eddig:

http://index.hu/tech/jog/paranoid/

Érdemes elolvasni, mert nagyon igaz ami benne van. Én a házkuti óta mindent titkosítok, és melegen ajánlom minden ismerõsömnek.

BestCrypt, PGP, VirtualDisk programok: must have all.
Köszi az újabb linket, betettem a favorites-be, bár nem a kedvencem a téma 😉

Ez jó hír hogy adnak erkölcsit. Végül is logikus, hiszen megillet bennünket az ártatlanság vélelme, csak hát ebben az ügyben az ember máshoz szokott hozzá...
Frank99
Az ítéletig mindenki ártatlan.

Frank99
Kérdés: szerintetek a szagértõ megnézte a verziókat és a programok milyenségét? (share stb)

Mert szerintem nem. Mert MINDEN programokt fel kellett volna MINDENKINÉL telepítenie. ERRE nem lehetett ideje. Namost akkor igazán nehéz bizonyítani, hogy amit leírt milyen program és verzió ... Pl. az Autodesk Studio Max 4.2 15 napig mûködõ TELJES verziója nemrég fenn volt a PC world-ön.

Frank99
http://hungary.cc/p91/

itt, a legördülõ menüben a fontosabb cikkek.

Frank99
keress rá, asszem

/p91

Megkaptam az erkolcsit ! Meg tiszta vagyok...
Frank99
Még nem vagyunk elítélve.
Most még kapsz erkölcsit.
És ha megbírságolnak bennünket (mert remélem azért be nem csuknak) akkor is kapunk erkölcsit...

Köszi a linkeket, bár közben már megtaláltam. Viszont továbbra sem tudom, hogy van-e tartalomjegyzéke a házkutis cikkeknek az euroastrán?

kutyafa2: szerintem nem kapsz erkölcsi bizonyítványt, de azért nagyon kíváncsi vagyok. Feltétlenül írd meg az eredményt.

Az ügyvéd szerint a büntetett elõélethez fûzõdõ hátrányos következmények akkor szûnnek meg, amikor az ember befizeti a bírságot, amirõl csekket kap majd miután elítélték.

Fel a fejjel! Nem vagyunk bûnözõk, akármit is állítsanak. Az ötvenes években bûnözõ volt, aki azt mondta hogy József Attilának nem Rákosi Mátyás segített a versírásban. Ma az a bûnözõ, akinek otthon van egy másolt Beethovenje. (lásd a 600 forintos károkozókat). Lesz ez majd máshogy is.
Netes érdekvédõ ifjú gárdisták elõ a farbával!

2002. május 20. 23:24 rovat: Érdekvédelem

Csak mutatóba... Ezt olvassa el az, aki nem hiszi el, hogy a politikásoknak MOST MÁR KÖZVETLENÜL kell szólnunk, hogy a szerzõi jogvesztõ törvényt azon nyomban helyezzék hatályon kívül, a folyamatban lévõ ügyeket állítsák le és az új törvény megalkotásáig zároljanak minden ügyet. A BSA-ORFK szerzõdés ORFK-s aláíróit pedig hallgassák meg valós indokaikról, a szerzõdést pedig helyezzék hatályon kívülre. Jó messzire.

Hello!

Eddig a valasztasok miatt nem igazan jelentkeztem, mert ugy ereztem az fontosabb, de most mar itt az ideje. Azt hittem, hogy ITT, EUROPA sziveben nem tortenhet meg- tanulva pl. a pecsi esetbol- hogy Magyarorszagon ha valaki 1997 oszen rendel egy ismeretlentol valamit email-en keresztul, majd 2 ev utan hazkutiznak nala majd tanukent kihallgatjak.

Eltelik ismet 1,5 ev, majd mostmar gyanusitottkent ! lehivjak az akkor mar 140 embert Hodmezovasarhalyre, kihallgatjak, lefenykepezik, ujjlenyomatot vesznek, bemeselik neki, hogy nem lesz semmi gond, mert csak a Fohos ellen gyujtenek bizonyitekot, es a tobbi kis emberke megussza egy kis ejnyebjnyevel stb. S lon 2002. tavasza, amikor a postas vaskos csomagot hoz, amiben a Piszkos 101-ek uj ugye korvonalazodik, amiben egy ember buncselekmeny, es 100! ember vetseg miatt szeptember 2-3-4-5-6-9-10 -en kis idezest kapnak SZEGEDRE, mert csak ott ferunk el ennyien. Hihetetlen, de van koztunk ket emberke, akinek 600,- igen HATSZAZ magyar forint miatt kell vegig elveznie fenti napokat tavol csaladjatol, a lakohelyetol, es sorolhatnam.

FELHABORITO, hogy ennyire semmibe vegyenek bennunket embereket, amikor a rendorseg NEM KEPES elfogni egy brutalis 8 ember halalat kovetelo rablas egy gyilkossag tetteseit, minket becsuletesen dolgozo embereket kepesek komoly koltsegekbe verni nehany olyan cd-ert amirol a mai napig nem bizonyitott, hogy egyaltalan volt-e jogsertes?

Kerlek, hogy indits el az oldalon, es mivel legtobbunknek ugyvedje sincsen, ha tudtok segitsetek!

Válaszunk: Jelöljetek ki 3 fõt, akik érintettek és gyertek el május 26-án. A megfelelõ dokumentumokat hozzátok. Most a nyilvánosságot biztosítjuk, a többit itt megbeszéljük.

Ne almodozz ! Targyalas lesz, itelet lesz, "bunosok" leszunk.

A mult heten , teszt celjabol, kertem erkolcsi bizonyitvanyt. Kivancsi vagyok ra, hogy kapok-e ...
http://euroastra.com/cgi-bin/index.cgi?page=showart&sid=VSEJTTTQNGGRPYGG&id=1303
Frank99
Fõoldal:

"Netes érdekvédõ stb." címû cikk.
Pósvári Sándor javaslatára nem írtunk többet.
De már nem is érdekel. A tárgyalás úgyis meglesz, mindenki szépen fogadjon ügyvédet, és szept. 2-án találkozunk. Egyébként ha sikerül magamat felmentetnem, beperelem a rendõrséget. Hasonló ügyben már nyertek a rendõrség ellen. Én úgy 1,5 millára gondoltam...

Az Euroastra-n nem ismerem ki magam, hol van a házkutatásokról szóló cikkek tartalomjegyzéke? A www.euroastra.hu/kuti oldalon csak egyetlen levél jön fel, pedig itt kell lennie a többinek is. Hol van amit rólunk felraktál, Frankee?
Ja, van egyébként egy zárt körû levelezési lista, de fõleg a paksi ügy résztvevõinek. Belépés csak lakcímmel és visszahívható telefonszámmal 😊
alkoholista: ez "csak" ügyészi, és nem bírói indoklás volt. A kecskeméti ügyészek fasza gyerekek: másolt CD-s házkutatásra is mondták már hogy törvénytelen volt.

Frankee: lehet, hogy én vagyok az egyetlen, aki nem szeretné, ha ez a dolog kitudódna róla? Természetesen nem fogok ország-világ elé kiállni, amikor még az ismerõseimnek se mindnek mondtam meg ezt a számomra kínos dolgot. Pár tízezer forint a kár nálam, kifizetném a háromszorosát is ha békén hagynának végre.

Azért - ha ez nem hangzik rosszul - sok sikert a szerepléshez, ha elmész.

De ne reménykedjük abban, hogy az alakuló kormány elsõ dolga az lesz, hogy megszüntesse az ellenünk folyó eljárást. Rendkívül kicsi a valószínûsége. Ez most már bírói jogkör, és a bírói függetlenség megsértése nagyon-nagyon rosszul veszi ki magát.
Frank99
Bocs, eûde csak én és esetleg te vagy akit ez a dolog érdekel?
PONT a dr-al kezdõdõeket nem fogja érdekelni az egész, mert röhögve kifizetik, tudomásom szerint van ott fogorvos és nõgyógyász is. Simán kifzetik az ügyvédet és bírságot is. MûÉs miért pont nekem van címezve "a hozzunk létre egy levlistát" többes számban én, vagy te is? Semmi értelme. Ahogy a MATÁV tüntetés is közröhejbe és közérdekktelenségbe fulladt, úgy ez is szépen megoldódik. Jól megbasznak bennünket a szakértõ miatt, meg az ott eltöltött pár nap is költség lesz. nem is kevés....

Kedves Frank ! Szeretnelek emlekeztetni a #453-as hozzaszolasomra, ahol nevszerint meg lettel szolittatva, hogy hozzunk letre egy nem publikus lev.listat... Es meg egy csomo mas otlet, az erdekunkben torteno szervezodesre, kozos ugyvedre, stb, stb... Ettol a forumtol ne varj ertelmes reakciokat, s plane ne varj erdemi tenni akararast... Degeneralt, tutyi-mutyi alakok szolnak itt hozza zommel. (Akinek nem inge...)

Mit jelent az, hogy "meghivtak minket " ? Kik ?Miert ? Miert kell 3 ember ? 3 a magyar igazsag ? Egy ember, kezeben a pecsetes vadirattal, nem eleg hiteles ?

Javaslom, vedd elo vadiratot, es a Dr.-el kezdodo nevekhez keressed ki az esetleges nyilvanos telefonszamokat es direktben kerdezzed meg, hogy ki er ra akkor ! S ha, nem talasz senkit, akkor megkernelek ra, hogy egyedul is menjel el, mert joval fontosabb ez az egesz, hogy csak azert ne eljunk a lehetoseggel, mert az ertelmesebbjenek esetleg annyira kotott a rovidtavu programja, hogy mar azon nem tud valtoztatni, meg egy ily fontos ok miatt sem !
Breki33
-s
Breki33
igazasd van, de sajna nekem masnap nyelvvizsgara kell mennem

amugy elmennek
Frank99
mit írtam, bakker..
szerdán legkésõbb :-)

Frank99
Srácok!
KELL még két ember, és aki jönni akar név, cím, telefon. És ezt le kell adnom szarán legkésõbb. Ti nem tudom hogy vagytok vele, de ne igazán akarok Szegedre menni. Ha a szerzõi jogi törvényt módosítanák, és felfüggesztenék az esetlegesen folyó ügyeket, akkor lenne esélyünk. De ha nem jelentkezik rajtam kívül senki, nem megyek el én sem, befejezem a görcsölést. Szépen megfogadom az ügyvédemet, és lemegyek szeptemberben. MERT tárgyalás lesz, és ez nem játék. JÓ lENNE FELÉBREDNI SRÁCOK. ITT EGY BÛNCSELEKMÉNYBEN VÁDLOTTAK VAGYUNK, tehát nem lehet álmodozni!!!

Frank99
Feltetettem az Euroastra-ra a történetet.
Meghivtak bennünket -3 embert a társaságból- a május 26-i Balatonszárszói Infopolitikusok találkozójára, ott lesz az informatikai miniszter is. Mondták hozzuk el a dokumentációt is.
Én elmennék, de kellene még 2 ember. Ki jön???

Király! Na, hát ilyesmiket lehetne panaszként tenni, úgy értem hogy a vásárhelyiek nem ennek megfelelõen jártak el. Valamint:
- a vétség társadalomra való veszélyességével arányban nem lévõ rendõrségi eljárások,
- a rendõrök nem rögzítették a helyszínen jegyzõkönyvbe a lefoglalt CD-k tartalmát, arra utólag bármi rákerülhetett,
- túlzottan elhúzódó rendõrségi eljárás, ha több szakértõt bíztak volna meg hamarabb kész lett volna, és nem került volna többe (órabérben dolgoznak),
- névre szóló számlák bemutatásának elvárása nem vállalkozó magánszemélyektõl,
- annak elvárása hogy mi bizonyítsuk ártatlanságunkat, mert õk nemigen tudják a bûnösségünket,
- félrevezetõ, az ügy kimenetelét bagatellizálni igyekezõ megjegyzések a rendõrség részérõl,
- a CD-ken lévõ személyes adatok, családi videók lefoglalásával magánélethez fûzõdõ állampolgári jogaimat megsértették,
- stb.
-
Breki33
és mit írnátok pontosabban?
Ja van még mint lehetõség az Emberi és Állampolgári Jogok Országgyûlési Biztosa is. Sokan már tettek nála panaszt.
Az ügyvéd szerint lehet az ügyésznek, de lehet a bírónak is írni. Én az utóbbit javaslom.
Breki33
azt hiszem most a valasztasok utan kene irni kulonbozo forumoknak
hatha a kozkegyelem minket is megillet...
Bocs, a "vacakolást" természetesen az ügyvéd mondta, nem az ügyész.

Ja és még egy balkáni adalék: a rendőrségi nyilvántartásból akkor sem kerülnénk ki, ha felmentenének, mert ugyan a jogszabály ezt írja elő, de a gyakorlatban a rendőrök bent hagynak minden adatot mindenkiről...
Na hát én már voltam egy ügyvédnél. Nem sok jót tudtam meg. A tárgyalásról való lemondás és az egyszerűsített eljárás nem érdemes, mert ilyenkor a bírónak kötelező letöltendő szabadságvesztést kiszabnia. A tárgyalásra el kell menni, mert különben körözést adnak ki. Még ha az orvos kiírja, akkor is el kell mennie az embernek, feltéve ha járóbeteg.

Az ügyvéd szerint azért nem szüntette meg az eljárást a kisebb vétségeknél a rendőr, ill. az ügyész, mert nem volt kedvük dolgozni. Ugyanis akkor minden egyes esetről külön határozatot kellett volna hozni, és sokkal egyszerűbb volt nekik egyben átadni az egészet a bíróságnak. Botrány.

A tárgyalás első napján mindenkinek felolvassák az adatait, és megkérdezik hogy bűnösnek érzi-e magát. Aztán beosztják hogy mikor kerül meghallgatásra, és kiküldik a teremből. Amíg nem kerül sorra addig nem kell ott lenni, tehát a lista végén levőknek 3-4 nap múlva kell csak visszamenniük. Ha már meghallgatták, akkor viszont kötelező bent ülniük és végighallgatni a többiek vallomását. Nem irigylem a lista elején levőket. Valszeg szembesítenek mindenkit Aracsi Tamással is.

Lehet mást mondani mint a rendőrségen, de nem érdemes. A bíró az ellentétes vallomások közül szinte mindig az elsőt fogadja el, mert a többit utólagos magyarázkodásnak tartja. Ráadásul ezt nem is szeretik, úgyhogy több bírságot is kiszabhat az így védekezőkre.

A tárgyaláson valószínűleg ott lesz a sajtó is, de mindenkit külön meg kell kérdezniük hogy bemutathatják-e az ábrázatját. (Remélem senki sem fog hozzájárulni!)

Akit elítélnek, mégha pénzbírságra is, az büntetett előéletű lesz, de "mentesül az ezzel járó hátrányok alól". Ez azt jelenti hogy kapunk erkölcsi bizonyítványt, és senkinek sem lesz az orrára kötve a dolog. DE büntetett előéletűek leszünk, a rendőrségi nyilvántartásban benne marad a fényképünk és az ujjlenyomataink, és ha olyan kérdéssel találkozunk hogy "volt-e már büntetve" akkor vagy igent írunk vagy hazudunk.

A szakértői díjat a bíró ha van kedve vacakolni vele (ezt így mondta az ügyész), akkor az elkövetés arányában osztja meg a bűnösök között, de ha neki sincs kedve dolgozni akkor egyenlő arányban.

Emberek, ez a Balkán! Eddig még soha nem írtam le ilyet, de akinek van lehetősége hogy elmenjen ebből az országból, az tegye meg. Ahol ilyen dolgok előfordulhatnak, ott bármi előfordulhat. Hülye politikusok hoznak egy indokolatlanul szigorú törvényt, hülye rendőrök statisztikajavítási célzattal kimennek több száz házba, aztán lusta ügyésznek nincs kedve dolgozni, és az eredmény: 100 fős monstre per, ahol 600 forintos kárértékért is megvádolnak embereket.
Frank99
Írtam, hogy időbe telik.
Jelentkezem majd...

Breki33
Lebukott az illegális szoftvermásoló
Száz idézés a bíróságra
Üzletszerűen elkövetett és jelentős vagyoni hátrányt okozó, a szerzői jogok megsértését jelentő bűntettel vádolja az ügyészség a vásárhelyi A. Tamást és száz társát.
A vádirat szerint A. Tamás körülbelül 1998 májusa és 1999 nyara között „Killer" és „Morder" néven hirdetéseket tett fel az internetre, melyekben meghatározatlan helyről vásárolt, nem jogtiszta szoftvereket kínált eladásra.
A megrendelők egy lista alapján válogathattak a játékprogramok, zenei- és videoanyagok között. Ezeket A. Tamás postai úton küldte el nekik. Ezzel – a vádirat szerint – 200 ezer forint anyagi haszonra tett szert.
A megrendelésekről sem A. Tamás, sem vásárlói nem tájékoztatták a szerzői jogok birtokosait, azaz jogtalanul közreműködtek a szerzői jogvédelem alatt álló művek felhasználásában, de főként azok sokszorosításában és terjesztésében. A szerzői jog tulajdonosai ugyanis nem kötöttek írásbeli szerződést velük, azaz nem adtak engedélyt műveik ilyen formában való terjesztésére.
A. Tamás ezzel 166 jogtulajdonosnak összesen 47 millió 905 ezer 981 forint vagyoni hátrányt okozott. Az ügyet a Csongrád megyei Bíróság dísztermében tárgyalják szeptember 2-ától, ugyanis a vásárhelyi bíróságon nincs akkora terem, amelyben valamennyi vádlott egyszerre elférne.
http://www.delmagyar.hu/cikk.php?id=71&cid=11782#
Az említett PC Guru-s cikk szerint ha a program nem volt hasznalva, akkor csak az elkovetes _kiserlete_ all fenn.
Sziasztok!
A 100-ak ügyvédjének mindenképpen beszélni kell majd mindenkivel,mert csak akkor lesz valami pozitív, tudjátok mire godnolok.
Mint ahogy én is említettem, minél kevesebb a duma annál jobb mindenki helyzete.
És egyébként is honnan is tudnánk két év elteltével(már most több mint két év)hogy ha vettünk is valamit valakitől, az mi volt.
Azt sem szoktuk megjegyezni, hogy két évvel ezelőtt mit vettünk a piacon: két kiló almát vagy 1 bőrkabátot.
Ezeket a mondatokat jól vésse mindenki az eszébe,mert ezekből kell élni.
Ha jól tudom addig nincs illegalitás,amíg nincsen használva az adott program,csak hordozón van.
De ha nem így lenne, mondjátok.
Üdv:
Frank99
Bocs, találkozom...