Bukott Killer/Morder CD-iro
  • szuperzsaru
    Igaza van Franknek az ítélet előre megvan írva. Mindegy hogy mit mondasz. Ahogy olvasom sokaknak még csak most kezdődik az ugye. Na akkor az én tapastalataim. 2 választásotok van:
    1. Belenyugosztok a megrovásba ekkor még pénzbuntetés nélkul is meglehet uszni ha befogjátok a szátokat és aláírjátok a papírt. A cd-ket és vinyókat persze nem adják vissza. Én itt még pofáztam hittem az igazságszolgáltatásban erre itt van tiltják a fizumból a százezer forintokat.
    2. Bíróságra mentek az uggyel. És itt jönnek a költségek ugyvéd, utazási költségek, stb. Ja és itt már vegyuk az én esetemet olyan 2 millióról indult volna az ugy és ha nem tudom kiharcolni az igazam megyunk még feljebb városi, megyei, legfelsőbb bíróság, esetleg alkotmánybíróság és strasszburg. A végső összeg a kiindulásinak a többszöröse lenne ha nem nekem adnak igazat. És ekkora igazságtalanságba már belerokkantam volna.
    Én akkor ábrándultam ki abból hogy itt törvényes uton az igazamat kitudom harcolni amikor a lakóhelyem szerinti bíróságon ugy néztek rám mint a hulyere. Mit akar itt ez a csávó fogja be a pofáját és akkor megussza a dolgot elvesszuk tőle a vincsesztereit (amiket kemény pénzért vettem persze) meg a cd-it és tunjon innen a busba ugy hiányzik nekunk az ugye mint pup a hátunkra de ha sokat ugrál a gatyájából is kiforgatjuk.
    Lehet hogy én vagyok rosszul beállítva én eddig azt hittem a bíróságok azért vannak hogy kivizsgálják az ugyeket a bunözőket elitéljék és az ártatlanokat felmentsék. Ebben már nem hiszek sajnos és mindenkinek azt tanácsolom jól gondolja meg ha továbbviszi az ugyet mert arra hogy megnyerje ezzel az igazságszolgáltatással ami nálunk van az esélye 0.