Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
Srácok néhány hét, amíg találkozunk az ügyvéddel...
Én félek, hogy sokan nagyon sokat kotyogtak, voltak itt fiatal gyerekek is, akiket apuka-anyuka hozott Kenéz "úr" elé. Ezek nagyon sokat árthattak Killernek és lehet nekünk is. Máskülönben honnan a fészkesből venné a szakértő, hogy tudatosan segítettünk a terjsztésben... bár ahány ügyez ismerek, ritka hülye szakértők vannak... és 5 milla azért, hogy kiírkálja, hogy melyik cég programja, és hány Ft, nem semmi. Néha-néha ránézhetett volna, hoyg nem-e shareware. Ha egyáltalán tudja , mi az... Mert nem biztos. Találkoztam én könyvelőként olyan könyvelésben szekértő igazságügyi szakértővel, aki megkérdezte, azt a dolgot hogyan könyveljük???

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Bocs a kétszer küldésért!
Sziasztok!
Nem hiszem,hogy a tárgyaláson kívüli dolog menne.
Ha megvan az ügyvéd, akkor majd ő felveszi a kapcsolatot az első rendű vádlott ügyvédjével.
Erdélyi Miklós a neve, de benne van a vádirat legalján. És tényleg azért lesz Szegeden,mert nincs hely ott Vásárhelyen.
A másik, hogy ne feledjük: az első rendű vádlotton kívül mindenki vétséggel van vádolva, ami önmagában már jó. De ahogy Frankie is mondta, bárki bármit is mond, azzal önmagának és másnak is árt. Ha meg mindenki "hülye" az lesz a jó.
Üdv
Sziasztok!
Nem hiszem,hogy a tárgyaláson kívüli dolog menne.
Ha megvan az ügyvéd, akkor majd ő felveszi a kapcsolatot az első rendű vádlott ügyvédjével.
Erdélyi Miklós a neve, de benne van a vádirat legalján. És tényleg azért lesz Szegeden,mert nincs hely ott Vásárhelyen.
A másik, hogy ne feledjük: az első rendű vádlotton kívül mindenki vétséggel van vádolva, ami önmagában már jó. De ahogy Frankie is mondta, bárki bármit is mond, azzal önmagának és másnak is árt. Ha meg mindenki "hülye" az lesz a jó.
Üdv
Breki33
es ti szabit vesztek ki?

amugy szegeden a koleszok a legolcsobbak
deazis napi 3000
több lesz a szállás mint a kárértékem

ha meg arra gondolok hogy a hülye szakértőt nekünk kell fizetni kinyilik a zsebemben a bicska
Frank99
Rövidesen beszélek vele, mert benne van a srác, itt simán lemosta a szakértőt.
Valóban van valami lehetőség a tárgyaláson kívüli megegyezésre, de ezzel simán elismerjük a bűnösséget. Ha tárgyalás lesz, megvan az esély a felmentésre is. Jó lenne, ha többünket védene, ugyanis nincs értelme 101 ember+101 ügyvéd jelenlétére, mivel az 1 ügyvéd által valaki mellett elmondott érvek segítenek a másik 100 embernek is. Aki ismeri Killert szójon' má' neki, hogy adja meg az ügyvédje nevét. Van köztünk aki ismeri Killert, mivel van köztünk H.vásárhelyi. Ja, ha valaki zala megyei írjon! Mehetnémnk együtt. És még valami kellene majd szállás Szegeden, mert le kell mennünk, tuti....

Azért lesz Szegeden a tárgyalás, mert nem férnénk el a vásárhelyi bíróság legnagyobb termében sem. Komoly.
Sziasztok!
Jó ötlet nagyon az ügyvéd felkeresése,de a második lépésként az elsőrendű vádlott ügyvédjével kell felvenni a kapcsolatot, hogy ők ketten utána tudjanak konzultálni.
Ők ketten a közvetítők közöttünk és fontos hogy mindenki benne legyen,amit majd ők mondanak.
Ismétlem, fontos stratégiai dolgokat már ne itt beszéljük meg,mert az akár a hátrányunkra válhat.
Frankie alkalmas a csapat összefogására stb.
Üdv:
Breki33
neki már minek olvasnia?

vegzett velunk........
Frank99
ötlet jó, de kevesen vagyunk itt közölünk...
Kenézék is olvasták lehet most is...

szevasz! hadnagy úr...

Korábbi munkahelyemen volt elég bírósági dolgom. Jónéhány büntetőjogi esettel találkoztam, ahol csak azokat ültették le, akik beismerő vallomást tettek, és a többit bizonyíték hiányában felmentették. Az igazság az, hogy - általánosságban beszélve - nagyon nehéz valakire rábizonyítani valamit. Csak nézzétek meg az ismertebb bűnügyeket (körmendi gyerekgyilkos, az Erdélyi Nándor nevű bolti gyilkos, Farkas Helga gyilkosai etc.): évek óta nagyon nagy erőkkel folyik az eljárás és még mindig nem lehet egyértelműen tudni a dolgokat, és a hangsúly a legtöbb esetben a beismert, majd visszavont vallomáson van, és nem a tárgyi bizonyítékokon. Ezért a rendőrök fontossági sorrendjén első, második és harmadik helyen egyaránt a beismerő vallomás kicsikarása van, akár látszólagos jószándékkal, megnyugtatással, az ügy elbagatellizálásával mint a mi esetünkben; vagy akár fenyegetéssel, erőszakoskodással, fizikai bántalmazással (telefonkönyv nem hagy külsérelmi nyomot) a komolyabb ügyekben. Ezért mondom mindig hogy NE ... higgyetek ... a rendőröknek! Nem számít, most mit mondanak: amikor tehetik ... mindig ... átvernek!

Ha egy háztartásban nem egy, hanem több potenciális számítógép-használó is lakik, akkor máris hiába foglalták le a CD-ket vagy a gépet, nem egyértelmű, tehát nem is bizonyítható, hogy ki volt a másolt programoknak a felhasználója. Persze az ember nem szívesen keveri be ilyen ügyekbe a családtagjait, de csk vallomástételről van szó. Egy ilyen ügy a bíróság előtt biztos bukásra van ítélve - hacsak valamelyik nem tesz magára beismerő vallomást. Nézzétek csak meg, a mi ügyünkben egy nagymama korú hölgy az első helyezett (5+ mFt)! Ha azt vallja hogy övé volt a CD gyűjtemény, akkor bukta. Ha azt vallja hogy nem tudja, és nem akar rávallani családtagra, akkor valszeg felmentik (persze ez csak találgatás, de nekem ez eddig a tapasztalatom, és Frankie is megerősítette).

Pl. ha egy gépkocsival valaki szabálytalankodik, akkor a _tulajdonosra_ verik rá mindig a bírságot. Na de a kocsinak van bejegyzett tulajdonosa, és hogy ő a felelős, arra jogszabály van! A CD akárkié lehet a családból, és ha nem egyértelmű hogy kié - és általában nem az - akkor csak a beismerő vallomás alapján lehet vádat emelni. A postai nyilvántartásból sem derül ki hogy mi is volt a csomagban, persze ha beismeri az ember a CD-ket, akkor a rendőrök _örülnek_.
Frank99
Meg lehet csinalni, mivel kezunkben a nevlista...
Ma itt vege lett annak az ugynek, amit irtam. A szamtech cegben dolgozo srac 2 év megrovást, a cég ügyvezetője 1 év megrovást kapott. A másik cég ügyvezetőjét felmenetették, ő végig tagadott. Az első két ember elismerte (mocsok rendőrök nekik is ezt mondták, mint nekünk- Hallod, Kenéz hadnagy?) hogy akkor nem lesz gond. Ennyi. Az ügyvéd nagyon jó védőbeszédet tartott, és ami legfőbb, elvállalta az ügyünket. Nem sokára beszélek vele, és ami fő, Szegeden végzett, és a bírók egy részét is jól ismeri, van akivel egy suliba járt...

Vétség a PC Guru szerint: az alapeset, amikor valaki pl. 1 db CD-t másol. Bűntett: amikor valaki pénzért, nagy mennyiségben, különös kegyetlenséggel 😊 másol CD-ket.

BTK: bűntett, ha jelentős vagyoni hátrányt okozva és üzletszerűen. A jelentős vagyoni hátrány 2-5 millió forint között van.
Az lenne a legfontosabb,hogy megtudjuk a pécsi ügyben mi volt a vádirat és mekkora összeg volt megállapítva.
Persze tényleg jó lenne tudni, hogy van-e különbség a vádlott és a gyanusított között.
Értelmezésem szerint annyi lehet a különbség, hogy a rendőrségi nyomozás alatt hívunk valakit gyanusítottnak és a bírósági tárgyaláson meg vádlottnak. De ez nem biztos csak én gondolom így.
A legújabb PC Guru-ban van egy 4 oldalas cikk a miénkhez hasonló esetekről. Jogász írta, érdemes elolvasni. Említett egy olyat, hogy újabban lehetőség van arra, hogy az ember lemond a tárgyalás jogáról, és akkor jóval enyhébb ítéletet kap. Nem tudtok erről valamit? Nem akarok tárgyalásra menni, inkább fizetek.
A magán listával kapcsolatban annyit, hogy nagyon nehéz lenne úgy megcsinálni, hogy csak az érdekeltek legyenek benne és senki más ne tudja olvasni amiket megbeszélünk. Bármi ötlet stb van, írja meg de csak olyat amiből nem lesz hátrányunk. Muty
ott úgy 150EFt lett a bírság.
De ott is 93 ember volt először gyanusítva. A Lényeg, érdeklődni kellene a pécsi üggyel kapcsolatban az Euroastrán, Pósvári Sándornál és Johannesnél. Ők biztos tudják a részleteket, hogy mi volt a vádirat és mennyi volt az állítólagos károkozás.
Sziasztok!
Jó ötletnek tartom, hogy egy közös ügyvéd/ szakértő lássa el a védelmünket.én is valószínűnek tartom? hogy nem volt túl szabályos? hogy a vádiratban mindenkinél felsorolták? volt_e már büntetve vagy sem: szerintem ezzel megsértették a személyi jogainkat:egyenlőre ne kavarjuk még a szart? először kicsit puhatolódjunk a pécsi üggyel kapcsolatban: ott a max büntetés egy próbaidő volt? plusz pénzbüntetés? amelyet felesben az állam másik felét pedig a '/ maradt vádlottra szabták ki: igaz fejenként ott úgy
Azon is el kellene gondolkodni, hogy vajon a vadirat egyaltalan megfelel-e a torvenyes eloirasoknak, akar formailag, akar tartalmilag... Mert pl. szerintem igen "erdekes" az a teny, hogy a vadiratban kozlik velem a tobbi 99 vadlott szemelyes adatait(nev, lakcim, anyja neve es hogy jelenleg szabadlabon van-e vagy sem)! En szemely szerint nem orulok annak, hogy a sorstarsaimmal megosztjak az en privat adataimat, megha egyutt is "sirunk-nevetunk" ! Valaki megmutatta mar a sajat vadiratat valami jogot tudo es erto embernek ? Szerintem, kell lennie valami hataridonek es/vagy helynek ameddig ill. ahol panasszal lehetne elni az esetleges hianyossagok vagy tulkapasok miatt! Minden lehetoseget meg kell ragadni, hogy az ember meg tudja magat vedeni ! Nem szabad birkakent beletorodni egy ilyen dologba, ami velunk tortenik ! Meg akkor sem, ha az Igazsag es a Jog nem mindig ugyanaz a dolog ! OK, elismerjuk, hibaztunk... De nem vagyunk bunozok ! S lehet, hogy egy szimpla szabalysertesi eljaras kereteben kello "sulyozassal" penzbuntetest erdemelnenk. Lehet. Igy is elerte volna a jogszabaly a celjat. De ezzel a buntetouggyel nem tudom, hogy mit ernek el...
Azert nem gyanusitjak kulon oket, mert 1 egesz ugykent kezelik a "100-ak bandajat", s igy joval nagyobb a felhajtas az ugy korul, ami az ugyesznek is jol johet, hogy "ekkora kaliberu tyukper"-ben kepviselheti a vadat... Hiszen, gondoljunk csak a nyomozast vezeto rendorre : eloleptetest kapott, meg meg ki tudja, hogy mit nem... De, ez a o "bizniszuk"... A mi bizniszunk meg az, hogy egy elhibazott torveny elhibazott vegrehajtasara felhivjuk a kozvelemeny figyelmet az erintettettek (vadlottak ! ill. elszenvedok)jogan ! Es ne alljunk meg itt, hanem probaljuk meg valahogy elerni, hogy ezt az elhibazott torvenyt modositasat azert, hogy masok ne kerulhessenek ilyen megalazo helyzetbe, ahol zokszo nelkul bunozokent kezelik az embert es meghurcoljak hazkutatassal, ujjlenyomat vetellel, fotozassal, kihallgatassal es targyalassal !
Na Emberek ! Itt az ideje, hogy a leheto legnagyobb publicitast adjunk a dolgoknak ! Mindenki, a maga kis eszkozevel, tegye meg azt, hogy minnel nagyobb korben (internet,ujsag,TV,stb) nyilvanossagra hozza ezt a "boszorkanypert" !

Meg azt is javasolnam, hogy mielott meg elkezdodnenek a nyari szabadsagok, ill. a szunido, addig is alakitsunk ki valamifele kozos allaspontot es bizzunk meg kozosen egy orszagos hiru neves ugyvedet ( ha kell akar horribilis penzert is, ami fejenkent mar elviselheto lehetne), hogy kepviseljen bennunket !

Jo lenne, ha e forumon kivul is tudnank egymassal (kizarolag az erintett "meg szabadlabon levo" 100) kommunikalni (levelezni, talakozni...)Frank ! Szerintem, te alkalmas lennel arra, hogy osszefogjad es megszervezzed (pl. privat levelezesi lista) ezt !

Csak azert bovulhetett ki a vad arra is, hogy mi is "kozremukodtunk" a terjesztesben, mert hogy valakinel bizonyitva talaltak azt is, hogy a mar megvasarolt CD-ket o maga is tovabb masolta, urambocsa', meg esetleg tovabb is arulta oket... Nyilvan, az ilyen emberek vedelmenek teljesen mas alapokon kell nyugodnia, mint mondjuk az olyanokenak, ahol meg a feltelepites tenyet es/vagy a hasznalatot sem sikerult bizonyitani,"csupan" a CD-ket foglaltak le! Na, pl. ilyen okok miatt is kellene beszelgetnunk, hogy valojaban hanyfele "tipusu" vadlott van az ugyben, mert mas es mas lenne a kovetendo strategia...
Breki33
úgy halottam a köztörvényesek amnesztiát kapnak?
mi neeeeem?
Breki33
szuper es akkor nyaron ne menjek nyaralni hogy legyen szabim erre a cirkuszra?

vagy azt akarjak hogy a munkahelyunkon mindenki errol csamcsogjon?
Frank99
így is úgyis bezárnak nem mindegy???

:-(

Breki33
És ha valakinek pont azon a heten van pl vizsgaidopontja vagy nincs már nyár végén egy hét szabadsága és a munkahely nem engedi el?

Hihetetlen ez az egész ügy. A tárgyalási időpont szeptemberben másfél hét! És minden egyes napjára meg vagyunk idézve! Mindenkit várhatóan csak egyszer fognak kihallgatni, tehát a tárgyalás nagy részét kötelező jelleggel - hat teljes napot - kint a folyosón ücsörögve fogjuk tölteni, ahonnan el sem mehetünk, hiszen akkor körözést is kiadhatnak ellenünk. Ez majdnem olyan, mintha tárgyalás nélkül lecsuknának bennünket hét napra!

Ráadásul valószínű, hogy nem is csak egy tárgyalás lesz! A többi hasonló ügyben is több volt.

Szintén elképesztő, hogy a vádlottak között nem egy olyan is szerepel, aki 600 azaz hatszáz forintos kárt okozott! És ezeket a szerencsétleneket is lerángatják másfél hétre az ország másik végébe...

És mindez azért, mert a főbűnös Killer (a vádirat szerint) két év alatt hatalmas, 200.000 forintos hasznot szerzett magának másolt CD-k árusításával. Ez az összeg 2-3 havi nem túl jó fizetésnek felel meg!

Nem tudom tudatosult-e bennetek, hogy a rendőrség végig hazudott nekünk? Ugye ezzel hitegetett mindenkit:
- nem mi vagyunk a nagy halak,
- nem kell idegeskedni,
- a vásárlókra az ügyészség csak halasztott vádemelést ró ki,
- 2 mFt alatt biztosan nem lesz tárgyalás,
- 200.000 Ft alatt még az ügyészségre sem kerül el az ügy, mert ő maga ejti a vádat.

Mindebből egy szó sem volt igaz: ahogy írtam pár száz forintos kárérték miatt is továbbította az ügyészségnek, és az vádat emelt mindenki ellen. A vádirat szerint mi közreműködtünk a másolt CD-k terjesztésében! Ez sem igaz!

Killer és miközöttünk a vádirat szerint csak annyi a különbség, hogy őt bűntettel, bennünket vétséggel vádolnak. De ez csak az összeghatár miatt van. Vigyázzatok, mert úgy tűnik ránk akarják húzni, hogy mi is terjesztettük a CD-ket: "a gyanúsítottak jogosulatlanul közreműködtek a szerzői jogvédelem alatt álló művek felhasználásában, de különösek a többszörözésben és terjesztésben." !!!

Az ember SOHA ne bízzon rendőrben, és mindig védje meg a maga érdekeit. Itt nincs erkölcsi kötelezettség, mert ezek gátlástalanul hazudnak. Nekem eddig ez a legnagyobb tanulság ebben az ügyben.
Üdv!

Ha nem "titkos" és nem kellemetlen nektek, mondanátok tárgyalási időpontot? Ugyanis jogi szempontból érdekelne az ügy.
Akár ide, akár emilben.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Frank99
Mikorra idéztek benneteket?

Frank99
Szerintem akkor követsz el jogsértést, ha feltelepíted. ÉN nem telepíttem fel, ennek ellenkezőjét nem bizonyították. Szerintem ritka nagy balhé lesz, Szegeden egy 101 fős társaság. Tiszta maffia... ha ezt a Schlect Csabi látná...
Csúcs ez az ország. Azt hittem, hogy megússzuk egy megrovással, esetleg egy pénzbírsággal de tárgyaláson kívül. Én mondjuk 300 km-t utazzak, mejd töltsek napokat valahol szállodában. ez kurva jó.
Azt hiszem az Euroastran elindítom a történetet. Akkor ők is ott lesznek, és igen nagy botrányt kavarunk.

Frank99
Én is megkaptam az idézést. Egy ismerősömnek itt a városban jövő héten lesz hasonló ügye, úgy néz ki, itt vége lesz. Őt megfogadhatnánk, jó, fiatal ügyvéd, a Parlament mögött van irodája. Ha kerek a jövő heti történet, akkor megírom. Amint látom a vádiratban, bele kell kötnünk, mert mindegyőnket úgy állítottak be, mint akik tudtak róla, hogy illegális amit tettek. Ekkor ugyanis súlyosabb elbírálás alá esik.
Amint láthatjátok, Killer bűntettet, mi vétséget követtünk el. Ettől függetlenül szélsőségek esetén ülhetünk is....jó lenne egy chat-en beszélgetnünk srácok....

Breki33
na meseljen mar valaki aki ott volt mi tortent?
Frank99
Hát igen. És sajnos ezeken múlhat, hogy mi ül meg a vádak közül és mi nem...

Szakerto? Nalunk (Miskolci ugy) kerdezi a biro no : honnet szereztek be ez a rengeteg lopott programot?!? Mondjuk : az interntrol barki korlatozasok nelkul letoltheti oket. Biro no szol a szakertonek : lehetseges ez? Nagytudasu szakerto megszolal akinek szinten csak egy papirja volt, hogy milyen jatekokat talalt nalunk es mennyibe kerultek az eppen akkori arakon. Szakerto mondja : Velemenyem szernit ma Magyaroszag nem rendelkezik, foleg maganfelhasznalok olyan szelassavu internethozzaferessel ami lehetoseget ad ekkora adatmennyiseg lemozgatasara... Ahhh, azt hittuk egybol hatast dobunk a terembe. Birono fojtatja xy-nal talalt 1 db Plajstation gep es 1 db Opcios rendszer.....Na itt mondtam a tobbieknek, hogy semmi jora nem szamitsunk, mert ezek olyan hulyek mint a segg...
Hat roviden ennyi, ez pontosan 1 eve tortent
😊))

Frank99
Ez nem a konkrét Hódmezõvásárhelyi történetrõl szól.
Ott lezárult a nyomozati szakasz, Kenéz úr szintet lépett :-) , mi meg reménykedhetünk, hogy mondjuk 2 milla alatt megússzuk megrovással, és arányosított szakértõi költséggel. Az az 500 oldal, amit láttam és 2,5 millába került, nem semmi.
Nincs más benne, hogy mi a proggy neve, és hogy mennyi volt a kisker-ára, amikor a szagértõ??? megnézte a listát. Egy sima Excell tábla, már az is lehet hogy az is lopott :-) sehol a megjegyzés, hogy esetleg idõkorlátos, demo, shareware stb.
EZ egy szakértõ? Ha komolyabbra fordulna a dolog, TÉNYLEG ügyvéd kell. Pécsett a Magyar György védett (talán ismerõs, a Whiskyst is õ védte) és komoly eredményekt értek el, sokat segített az Eurostra. Megérné ám, hogy itt minden, akik érintettek vagyunk, csinálnánk egy komoly showt, ahogy Pécsett történt. Én benne vagyok, már írtam Johannesnek, csak egyedül kevés vagyok. Van jó ügyvédem, de mivel egy kicsit drágás, még nem akarom bevonni. Õ volt a AVP Rt. jogásza...

Frank99
én nem megyek, elolvastam mindent nyáron. Azóta ellenünk nem hozhattak fel semmit. A CD-ket mindenki megnézte, elismerte, a nyomozati szakasz után jön az ügyészségi. Ha mákunk van, sokunknak (pl. 2 millió alatt, mint Pécsett) megrovás+szakertõi díj arányosítva. Csak nem vonulunk minden a bíróságra?
de egy megjegyzés: Kenéz úr nem fõtörzs volt véletlenül? Most már hadnagy . És asszem a mi felderített 140 esetünk emelte fel a magasba...

Breki33
ok akkor varjuk a fejlemenyeket akik elmennek irjanak majd ok?
Breki33
ez a Killer ugy vagy a Castellum?
Breki33
milyen bajzaj?
Frank99
Olvass vissza, részletesen leírtam, ami velemnyáron történt, és mások is...

Frank99
Ez neked újdonság???
A tőlem lefoglalt CD-ket 1 hét múlva vitték a helyi szám-tech boltba másolni a zsaruk.
Csak onnan tudom, hogy tag vagyok a cégben...

Dikkma
Olvastátok, kicsi CSiráim? 😊
SeGa
errefele meg most van razzia bazzeg.
Frank99
Nagy kuss.
Az ügyet lezárták, átadták az ügyészségnek. Várhatunk arra, hogy kinek lesz tárgyalás...

Én a paksi ügyben vagyok benne, házkuti is volt mág tavaly pár cd-t vittek el, szerencsére számítógépet nem.
A ügyben nyomozó rendõrnek alapvetõen tele van a hõcipõje. Én úgy tudtam hogy kb 400-an vagyunk az ügyben , erre azt mondta hogy jó lenne ha csak ennyien lennénk. A szobája zsúfolásig volt mappákkal minden mappa egy embert jelentett. Szóval kb 800 emberkét simán érinthet az ügy. Akinél a lefoglalt illegális értékek nem haladják meg a 2milkót annak az esetét egy kihallgatással lezárják és az ügyészségrõl egy megrovást kap hogy többet ilyet ne csináljon. Nálam 40 ezret sikerült összehozniuk.
Továbbra is a cd-ket, a tisztelt szakértõ nagykereskedelmi áron számolja vagyis a szerzõi jog= szerzõi jog+cd ár+ gyártási ár+haszon+ kisker árrés+nagyke rárrés+ ÁFA.
Szóval maga a kihallgatás nem nagy ügy ami kellemetlen hogy mindenkit lefényképeznek meg zj ujjlenyomatot is rögzítik mert most ilyen törvény van. Ez a rendõr elmondta hogy az ügybe szinte felsõfokú végzettségüek, vagy hallgatók vannak, szóval csomó orvos, ügyvéd tanár, mérnök stb lett "rabosítva" (nyilvántartásba véve) Pakson. lent már röhögtek hogy egy ujabb értelmiségitõl veszik az újlenyomatot.
Szóva számomra vége ennek az ügynek, otthon a gépen tényleg csak legalis dolgok kerülnek fel.

Ja még annyit mikor beléptem, Pakson a rendõrségre a portán levõ számítõgépen egy gyerkõc éppen valami játékkal játszott, pontosan nem tudtam megállapítani, de nem pikk dáma volt. Biztos legálisan került az is fel.
Laalee
matekos? szamologepet hasznaltal?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Ezt olvastad ?
http://www.euroastra.hu/kuti/csabafel.htm

Mivel ebben az orszagban a jogrend egyseges, ebbol kovetkezoen, ha egy megyei fougyeszseg egy ilyen hatarozatot hoz ( az indoklasban reszletezve ), akkor az precedens erteku !

"Zip-pelve", hogy mi is a lenyeg : ha nem bizonyitott, hogy te CD-t masoltal ( 1-nel tobb masolat meg sajat jogtiszta CD-rol sem lehet !), vagy nem bizonyitott az, hogy te szemelyesen telepitetted a gep-re a jogosulatnalul hasznalt jogvedett prg-t, akkor nem vagy hunyo !
OliApa
Nagyon mocskos a Piszkos 91-es ügy is. Nov. 15-én törnek pálcát felettünk, kíváncsi leszek, mit kapunk. Nekem volt egy fiatalkori matekos ügyem, lehet, hogy figyelembe veszik? 😞
OliApa
Kösz. 😊
Frank99
A rend éber őrei.
Vagy egy rendőr ismerősöm, tényleg jó fej, egy helyi szám-tech hétvégi klubot vezet, hálózatos játék stb. Persze nem tiszta játékokkal. Azt mondja, hogy inkább ezt csinálják a srácok, mint betörjenek. TELJESEN EGYET ÉRTEK VELE!!!

Erre nemrég megkérdezte a főnöke, hogy mint aki jól ismeri a környék számítógépeseit, cégeit, nem tudja-e véletlenül, hogy kinek van CD-írója???

Úgy érzem, hogy tanulva többiek sikereiből - pl. statisztika javítása- képesek ilyen mocsok dolgokra. Egyik-másiknak majd fizetés-emelés lesz, meg előléptetés. Bezzeg, amikor tavaly betörtek hozzám, 60 nap alatt úgy lezárták az ügyet, hogy a tettes ismertelen, hogy még a nyomozóval sem találkoztam. Csekély 500.000 Ft számítógép és berendezés bánta....
szemét banda, ritka kivételtől eltekintve. Pl. a Hódmezővásárhelyi rendőr rendes volt.

Lteebee
Igen.

Szép.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.