Bukott Killer/Morder CD-iro
-
szuperzsaru #1188 Nekem gyanus ez a felhív valaki és peren kívüli egyezséget ígér. Erre biztos egy fillért se látnának tőlem ne nézzenek baleknak.
Netlimiter: Tök mindegy mi vagy csecsemő vagy rokkantnyugdíjas fizetéssel vagy fizetés nélkül. Van egy kárösszeg van egy szakértői díj ennek egy részét elengedheti a bíró, itt százezrekről van szó nem fogja azt mondani hogy na akkor fizess mert tanuló vagy 5ezer pénzt. Nekem kb. a felét engedte el és azt is ugy sírtam ki nála, neked se fog többet elengedni.
Mondtam neki hogy nincs pénzem nekem ebből a CD dologból nem származott hasznom hanem károm mert a rendőrség elvitte a vinyóimat meg a CD-ket is. A vincsesztereket boltban vettem legálisan akkor miért nem adják vissza!?
Akkor mi a fenéből fizessek? Ugyanugy nem hatotta meg mint az hogy ő is tudja nem jó ez a törvény mert nem a bűnösöket sujtja.
Egyet tudok nem szeretnék bíró lenni nekem ahhoz túl jó szívem van oda pedig kőkemény kegyetlen emberek kellenek.
Gondoljatok bele van egy hibás törvény ami alapján több ember életét tönkreteszik hogy tud ezekután hazamenni és nyugodtan aludni a lelkiismeretével együtt. Én nem tudnék.