Bukott Killer/Morder CD-iro
-
Attlia #1167 Sziasztok!
Nekem még szerencsére nem volt ilyen ügyem, de hozzá fűznék 1-2 dogot jó szándékkal.
(Van 1-2 rendőr ismerősöm, köztük az egyik kapcsolat tartóa BSA-val) Az esetek 99%-ban feljelentés alapján mennek ki,hirdetéseket,újságot stb-t nem nagyon néznek (Pl intenrettes hirdetések évek óta tele vannak,onnan nem kaptak el senkit sem hírdetés útján,legalábbis én még nem halottam) 98%,bármilyen szomorú a konkurencia jelenti fel a másik embert. A hatóságoknak minden bejelentést meg kell vizsgálni.
Ház kutatási parancs, sajnos ez az amit ha kell akkor kitöltenek a kocsiban, mert van náluk alá írt példány csak a címet és a nevet kell rá írni.
A rendőrök ugyan úgy másolják a CD/DVD-ket ,mint bárki más (egyet el is kaptak és elég nagy balé volt belőle)
+ sok van közülük akik azt hiszik, hogy szinte bármit megtehetnek, sajnos ebben valamilyen szinten igazuk van ,itt most nyomozókra és felettük lévő személyekre gondolok.
A ha elkapnak ne mondj ügyvéd nélkül semmit.
Egy jó ügyvéd nagyon fontos, kb. 500.000Ft-ból meg van az egész,itt most a CD másolókra gondolok, aki csak vett szerintem sokkal olcsóbban is megússza, aki CD-t másolt annak meg szerintem nem olyan sok az a félmillió.
Utánvételes csomag alapján évek után is megtalálnak, sajnos a hatóságnak mindent kiadnak csak parancs kell hozzá, ez mindenre vonatkozik.
Erre az a megoldás, hogy ahová megy a pénz ott ne legyen semmi, a csomagban bármi lehetett,cukorka/csokika stb :)
Nekik kell azt bizonyítani, hogy kereskedtél a CD-kell vagy hogy vettél CD-t,de csomagra nem szokták rá írni ,hogy CD van benne, bár én már találkoztam 1-2 ilyen okos emberkével is :)
(Tehát, ha nem jelentgetnék fel egymást az emberek akkor sokkal kevesebb,ilyen jelegű ügy lenne,én ezeknek elég komolyan utána néztem mind fórumokon, mind ügyvédnél és rendőrismerősnél stb.)
Ezt ajánlom figyelmetekbe: http://www.artisjus.hu
Szoftvert kivéve bármi lehet nálad,ha nem kereskedsz vele/ha nem tudják bizonyítani a kereskedést, mivel hogy a CD/DVD tartalmazza a jogdíjat.
Csak sajnis mit megjegyeztétek tschymo_dvd-nél "lszart ér a törvény, a bíró azt gondol és azt dönt ami jól esik neki.."
az 100% igaz + ,hogy bizonyitsd az igazad sok-sok szerencse,pénz,kapcsolatok,évek kellenek.
+ talán elöször azokat az embereket kéne elkapni akik miatt este nem merünk ki menni az utcára nem azokat akik CD-t másolnak, nem hinném hogy a világ cégek ebben fognak csődbe menni.
+ talán nem kéne 4-5000Ft-ért adni egy zene CD-t és 5-6000Ft-ért adni egy DVD-t stb,az a durva ebben az egészben hogy külföldön sokkal olcsóbbak a CD/DVD-k és, ha ehez még hozzá teszem hogy a fizetésük is sokkal több akkor elég durva + nyugaton általában megveszik ezeket a dolgukat, mert ott megengedhetik maguknak,de itt sokan még a számítógépet is részletre veszik.
Ez oknál fogva feltételezem, hogy annak az embernek nincs pénze megvenni a 30.000Ft-os Windowst és a 140.000Ft-os Office programokat és akkor még a többit nem mondtam.
Ha nincsenek kapcsolataid vagy sok pénzed akkor tulajdon képen azt csinálnak veled amit akarnak, sajnos Magyarországon most így megy.