Bukott Killer/Morder CD-iro
  • szuperzsaru
    Nahát akkor itt a konkrétum a paksi ügyben. 20 ezer pénz a büntetés és 180 ezer a bünügyi költség. A 20 ezret valószínű kifizetem de még alszok rá egyet. Ha nem fizetném ki akkor szabadságvesztésre váltható és bármikor rádtörhetik az ajtót hogy előállítsanak Baracskára annyit nem ér meg. Meglehetne azt csinálni hogy a rendőrségnek nincs meg a címed mert elköltöztél akkor ugye nem találnak és nem tudnak előállítani. Szabálysértési bírság nem fizetése miatt körözést nem lehet kiadni, csak ennek ott a hátránya hogy ha pl. külföldre akarnál menni ne lepődj meg ha a határon nem engednek ki bár ez nem biztos de itt is hallottam olyanról hogy a külföldi közlekedési bírságot nem fizette ki és nem engedték be addig az egyik EU-s országba sem. :( Olvastam olyan esetet amikor kifizette a szabálysértési büntetést de postai hiba miatt nem érkezett meg az ügyészségre. 1 év mulva hajnalok hajnalán előállították az illetőt bevágták a fogdába 50 napos elzárásra változtatták a 20 ezres bírságát. Mit tudott tenni befizette mégegyszer na akkor elengedték. Írt az országgyűlési biztosnak az meg a rendőrségnek írt hogy ejnye bejnye előbb a fizetésből kell letiltani nem volt szép dolog erre visszaadták neki a 20.000 Ft-ot és ennyi kárpótlást kapott. :)
    A második összeget meg állítólag nem lehet letiltani a fizetésből de hát nem tudom majd meglátjuk csak a neveden ne legyen semmi mert a végrehajtó azt viszi. És nem 180 ezer lesz akkor már az összeg hanem a többszöröse.