Bukott Killer/Morder CD-iro
-
szuperzsaru #1071 Nexus ezt nem mondod komolyan én vagyok a hibás azért mert nem fizetem ki a büntetést azért a bűnért amit el se követtem? Fizessek 20ezer Ft-ot vagy akármennyit nem az összeg a lényeg amiért vettem 6 db CD-t? Bemész a boltba veszel 1 kiló kenyeret utánad megy a rendőrség megbüntet 10.000 Ft-ra téged mert a péknek nem volt működési engedélye és nem süthetne kenyeret anélkül? Mi közöm hozzá hogy akitől veszek CD-ket milyen uton módon jutott hozzá nem érdekel, én kifizettem neki az árát onnantól kezdve az enyém. Nem érdekel hogy a többieket mennyire büntetik meg engem az én büntetésem izgat és nem fogom azért kifizetni hogy ti jól érezzétek magatokat. Mindenki azt fizet amit kitud fizetni nekem erre nincs egy fillérem sem. Ha én másoltam vagy hamisítottam volna a CD-ket tudván hogy törvénytelen és lebukok minden szó nélkül bemegyek a börtönbe vagy leperkálom a büntetést. De mint vásárló egyáltalán nem érzek jogosnak semekkora pénzbüntetést sem. Tisztára mintha a középkorban lennénk.