Bukott Killer/Morder CD-iro
-
TheEye #1055 Üdvözletem mindenkinek!
A paksi delegáció tagja vagyok. Június 6-ra szól az idézésem 10-re. Megy valaki aznap le?
Tőlem 2 éve vitték el a gépet, de mást (cd) nem, ami elég érdekes. A winchesteren lévő anyagokból 1 millás értéket hozott ki a "szagértő", most kéne igazolnom a programok eredetiségét. Lesz sztárfotó, meg ujj/tenyérnyomat, amit kissé megalázónak tartok, de hát ez a szabály: a gyanúsítottakat nyilvántartásba kell venni.
Mire számítsak? Mit mondjak? TANÁCSOKAT KÉREK a tapasztaltaktól. Van rá esély, hogy ne legyen tárgyalás és lezáruljon most az ügy? Hozzá kell tennem, hogy az állítólagos elkövetéskor én még csak 15-16 éves voltam, tehát még javában kiskorú. (most 20 vagyok) Nem úgy szól a törvény, hogy ha az elkövetés idején az illető kiskorú volt, akkor aszerint kell elbírálni az ügy további szakaszaiban is? Hahh. Rengeteg kérdés. Írjatok kérlek hasznos információkat. Ha lesz tárgyalás, akkor arra ismét másfél-2 évet kell várnom? Lehetséges, hogy polgári perrel a bsa rámveri a pénzt? (lent olvastam ilyen esetet) MI LESZ???