Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(ex)Cat
Egyébként ez a szakértõ nagyon gázos. Állítólag csak 1 fickó van és õ se fõállásban móveli a dolgot. Ezért halad olyan rohadtul lassan. Nálunk kb. 3 hónap telt el, mire visszaadták a gépet, bár itt is 1 hónapot ígértek... :-( és ha ehhez hozzáteszed, hogy most ráadásul nyár van, aki csak teheti pihen (pláne ha szakértõ... ) szerintem nem sok esély van rá szeptember - október elõtt. (de ne legyen igazam)
Breki33
mostanaban jartal valakinel?
(ex)Cat
semmitol. Szerintem manapsag mar csak igy mennek. Ha mennek, akkor viszik a gepet, de legalabbis a vincsi(ke)t.
(ex)Cat
En kerdeztem a sajatomat meg anno es akkor valami ilyesmit mondott. Ha gyanu merult fel ellened, es kiadtak a hazkutatasi parancsot, akkor elvileg lefoglalhatnak midnent ami szerintuk radnezve terhelo lehet.

Frank99
Kérdezz meg egy ügyvédet.
Ok nélkül neked kárt okoznak.
Mi ez, ha nem indopk egy perre?
Mondjuk én nem vagyok ügyvéd, de hátha van itt egy.
HÉ SRÁCOK!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
Nem

(ex)Cat
Én nem vagyok benne bizos, hogy megnyerheti a pert. Elvileg van valami, hogy nyugodtan lefoglalhatnak báérmit ha azzal kapcsolatosan büntény gyanúja merül fel... persze lehet hogy tévedek.

Egyébként ha sürgõs a géped (és mért ne lenne az) akkor írj levelet nekik, hogy ez neked munkaeszköz meg minden. Elõbb-utóbb visszaadják, bár valósznûleg (biztos) hogy a vincsi az marad.
Frank99
Ha ninc semmi illegális, és nem is találnak, nyugodtan pereld be õket.
Erkölcsi kár, kiesõ haszon.
Jó ügyvéddel komoly százezreket kaphatsz.
És ez nem vicc!
De csak akkor, ha no problemo.

Breki33
van olyan akihez mindaket ugy kapcsan kimentek?
(ex)Cat
miután nem tudhatják, hogy mi az amit rendeltél, ha felmerül a neved, szerintem mennek.
Frank99
Még egy játékleírás is elég nekik...

(ex)Cat
szerintem januárban indult. akkor voltak több városban is házkutatni. Egyébként meg sajna számíthatsz rá, hogy mennek hozzád is, feltéve persze, hogy a neved felmerült vele kapcsolatban.
(ex)Cat
mert nálam januárban voltak gépet foglalni. a gépet azóta visszaadták (kb. 3 hónap múlva) vincsi nélkül. de állítólag csaka zért adták vissza a gépeket itt Vásárhelyen, mert volt a lefoglaltak között nagyon drága szerkezet is.

Mondjuk eddig nagyon ült az ügy, mert ha jól tudom májusban még el se vitték innen a vinyókat Paksra...
(ex)Cat
most voltak nálad elõször, vagy már voltak régebben? már csak hogy én msot várhatom õket újra, és áldozhatok nekik még egy vincsit.. ?
Frank99
Szombathelyen és Tatán is volt kutatgatás...

Bocsesz!
Lteebee
Ezért vagyok.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Jaja! Köszmösz!
Lteebee
Látod?
Még jó, hogy szóltam tegnap.

Visszaéltek a nevemmel! Azért ennyire bunkó nem vagyok!
Frank99
indul egy új :-)))

(ex)Cat
melyik uggyel kapcsolatban?
Frank99
Itt a következõ ügy:
http://www.euroastra.hu/kuti/paks2.htm

lehet hüledezni...

Breki33
Tier egy darad Need For Speed 3 ezt ennyire ertekeltek
a masik Coreldraw clipartok 0 ertek
meg azonosithatatlan mp3-ak
Lteebee
Nem vagyok benne biztos, hogy ez vicces.

Breki33
nektek mennyi az ertek?
nekem 8.000
Frank99
Hát kirakat-per már nem lehet, mert ott van annak a pécsi "piszkos 91"-ek esete. Az ott született eredményeket már a mi ügyvédeink is fel fogják használni.
Nagyon szeretném már látni, hogy a Szabadi-Torgyán- Korompai kirakatperek mikor kerülnek terítékre....
Asszem ez lesz az utolsó hozzászólásom. Egyébként meg ha egy rendõr elmond valamit egy gyanusítottnak, akkor az miért ne adhatná tovább. Nem kell nekem ezért rám berágniuk. Nekem az az érzésem, hogy a nekem csepegtetett infokat (amelynek igazságtartalmát csak õk tudják)nem véletlenül mondták el.
Egyébként nem hiszem hogy nem mondott igazat, és tényleg jóhiszemûnek látszott. Én már néhány esetben segítettem a munkájukat -elég mozgalmas helyem lakom- (bár egy tavalyi betörés elkövetõirõl még csak azt sem kérdezték meg, hogy láttam-e valami gyanusat, sõt a nyomozót még csak nem is láttam ugy lezárták az ügyet-csekély 500.000 Ft számítógépes berendezés, jogtiszta!!! szoftverem bánta), de megfogadom, hogy ha ebbõl bajom lesz, az életben még egy kibaszott szalmaszálat sem fogok nekik keresztbe rakni.
ÁMEN

Laalee
igaza van mostantol lopjatok a boltbol... ha elkapnak tudjatok igazolni hogy eredeti...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

MuERTe
kakamatyi ip-címét kéretik elküldeni a rendõrségre.egy esetleges házkutatás ugyis fölfedne valamit és akkor talán a gépét is lefoglalnák.egy darabig tuti nem írkálna ilyneket ide.😊)
(ex)Cat
szerintem ekkora intelligienciával, mint amirõl az elõzõ hozzászólásod tanúskodik, valószínûleg fel sem tudod fogni, mirõl beszélsz. így talán jobb lenne, ha inkább hanyagolnád a topicot és örülnél, hogy te még nem szenvedtél meg hasonló meghurcoltatást.
Elnezest mindenkitol a sok helyesirasi hibaert, de ez igy jott "hirtelen felindulasbol" !
"Elmenyeim":

Benzin + autopalyadij... Nem trefa osszeg. 😊 Az idom, az energiam szinten nem trefa osszeg ! A zaklatasom (mert ez az) a meghurcoltatasom ( fenykep, ujlenyomat, kihallgatas) az mar vegkepp nem merheto anyagiakban ! Egyuttal innen uzennem az "illetekes elvtarsaknak", ugy emeljenek vadat, s azt ugy tamasszak ala, hogy az meg is alja a helyet a birosagon, mert ha a birosag felmento iteletet hozna, akkor lesz viszont kereset... eleg sok temaban ! 😊 Ha pedig, elmarasztalo itelet szuletne, akkor is Brusszelnel alabb nem adom ! Igaz-e egykomam, Krasznai ? 😊 Kedves, a nep altal delegalt "Jogalkoto" kepviselo honfitarsaim, Europa nem tevesztento ossze Bizanccal ! Aminek kapujat regi elodunk, ama bizonyos Botond buzogannyal zuzta szet, mivel nem nyitottak ki szep szerevel ! 😊

Tenyek:
1., az eljaro rendor korrekt, egy picit dorzsolt; a munkajat vegzi, alkalmazza ( koteles ! ) ezt a remek torvenyt, ahogy tudja.
2., a felkert szakerto k. gyenge, de sajnos jobbra-balra teved, ezert osszesegeben "indiferens";
3., kulonfele kategoriak leteznek az "okozott kar"-tol fuggoen:
a., lesznek akikkel "vadhalasztassal" elnek, ergo semmi;
b., lesznek, akik valaminemu ugyeszi "fenyitest" fognak kapni, nem lesz vademeles;
c., "nagy halak", akik 500 eFt es 2MFt ( ez az ugyeszto fugg majd ! )kozotti "kart okoztak", kirakat per az garantalt;
d., "orbitalis, elvetemult, anyagyilkos, pedofil" utolso ganej kategoria, aki "kulonosen nagy ertekben" ( 2MFt felett ) "okozott kart" az Emberiseg mindezeddig toretlen fejlodeseben 😊, Net-en kozvetitett on-line nyilvanos per, virtualis kivegzessel 😊;
4., ha a Birosag "bunos"-nek talalja az illetot,s akarmire is iteli az illetot, akkor a szoftvercegek reszerol polgari peres eljarasban a Birosag altal meghatarozott osszegben perelni fogja a delikvenst;

Tanacsok:

1., senki sem koteles onmaga ellen vallani ! Meg lehet tagadni a vallomastetelt ! Es mindenkinek tudnia kell, hogy itt nincs jopofi ! Evekig lehet majd jarni a Birosagra !
2., minden erintett az altala elerheto forumokon adjon a dolognak publicitast, mert jelenleg az egyetlen fegyverunk a NYILVANOSSAG !
3., a "nagy halaknak", figyelemmel kiserve a pecsi fejlemenyeket, ossze kell fogniuk s egy meregdraga, de jo ugyvedet kozosen meg kell fogadniuk a kozos kepviseletre!

Gondolataim:
1., egeszen elkepeszto dolog ez, ez a mi kis jogallamunk... Mert, hat a kovetkezot kell csak elkepzelni : ha valakinek nem tetszik a pofam, akkor felhivja a rendorseg zold szamat ( vagy ir egy szinten "zold" mail cimre ) egy nyilvanos fulkebol, ami szam direkt arra van , hogy "allampolgari bejelentesekkel" foglalkozzon... Na, ez a jo madar azt allitana nevtelenul, hogy ennek az ember van PC-je s illegalisan sokszorosit es arul szoftvereket, zenei CD-ket... A rendorseg azon nyomban koteles hazkutatast tartani, "alapos" gyanu alapjan, s ha csak 1, azaz egy, darab masolt CD-t talal ( lehet az zene is ! ), "buncselekmeny" miatt eljarast inditani koteles, mert a torveny igy szol !!!!!! Bassza meg ! Irany Europa !
Itt ebben az orszagban ketfele PC tulajdosos letezik :
1., akinel mar voltak hazkutatast tartani
2., akinel MEG nem voltak hazkutatast tartani.
Frakie! Szeretnelek emlekeztetni a 117-es szamu hozzaszolasomra !
Frank99
Akkor vagy nekem nem mondtak igazat, vagy neked.

Vagy engem akartak behúzni a csõbe, vagy téged.

Nagyon örülök, hogy ismert lettem. :-(((
Gondolom voltatok páran, akik talán még meg is mondták, hogy hol-mit olvastak. Kösz szépen.
Ismétlem, amit hallottam ott, azt irtam. Mondjuk ezek után már tényleg jó, ha ügyvéddel mentek.

Ui. én befejeztem.

Ha olvassák a forumot (tuti) akkor meg ne irkáljunk semmit, mert még ez is ott lesz majd bíróságon, mint bizonyíték.
ELÕRE EURÓPÁBA!!!!

Tegnap voltam, s ha "hiheverem" az elhangzottakat, akkor a reszletes beszamolo is jon...
Addig is :
1.,ugy irkaljatok, hogy a rendorseg is olvassa ezt a topic-ot ! Nev szerint Frakie boy is emlitve lett, hogy egesz jo ujsagiroi venaja van, mert az o altal leirtak (mint beszamlo) meg csak koszono viszonyban sincsenek az elhangzottakkal...
2.,le lett allitva a "tiszta" CD-k visszaadasa (meg a Linux CD-t sem adtak vissza). Ujra megnezetik a CD-ket szakertovel.
3.,lesznek vademelesek.
(ex)Cat
nem, ez egy másik ügy
Laalee
ahh a kisöcsi nevere kellet volna rendelnetek ö nem buntethetö 😊 vagy a nagyfateréra öt meg ugyse viszik el... 😊

Frank99
Hozzáteszem: az én szememben ez nem bûn. Csúnya is lenne ha elítélnének olyanért embereket, amit az egész ORSZÁG csinál! Rendõrtõl a tervezõig stb. Ami gusztustalan, hogy szám-tech cégek adnak pénzért (telepitenek) winfost az eladott számítógépekre. Ezt jó is ha büntetik! És azok, akik komoly pénzt keresnek szoftver segítségével (tervezõk, garfikusok) azok vegyék meg! De a magánfelhasználás szabadsága nem véletlenül van a EU-ban leirva. Õszintén remélem, hogy ezek az ügyek normális ítéletekkel (felmentés, megrovás) fejezõdnek be.

Frank99
Nem készítettek. A gépem meg sem nézték. Akkor egyértelmû volt, hogy csupán a gyanúsított ellen keresnek bizonyítékokat. Most meg már (a gyanusitottakból lesznek majd) tanukat keresenk, akik rávallanak Morderre. Megjegyzésem: ha jó ügyvédje van, fel is menthetik....

Breki33
hogyhogy Paksra?
nektek nem kellett lemenni hodmezore?
(ex)Cat
komolyan? a francba.. akkor en is hamarosan varhatom az idezest.. :-((

Listat kulonben nalam is csinaltak, de lehet hogy ez regebben meg nem volt szokas.
Frank99
Ja. 650 oldal, 2 millio Ft.

Breki33
hat van az ugyben egy szakertoi jelentes nem?
hogy melyik cd-n mi van es milyen erteku a dolog.....
Breki33
hat ez a szakertoi jelentes eleg dzsuvas
Laalee
en ugytudom hogy magyarorszagon semminemü masolat nem keszithetö, meg biztonsagi sem... bar lehet rosszul tudom, nem neztem utana, csak igy emlexek.

Lteebee
A hasunkat fogjuk a röhögéstõl.
Jó, hogy ilyen jófej arcok járnak ide.

Laalee
az elöbbi hozzaszolasod viccesebb volt de ez sem rosz na meg egyket nekifutas azt telleg jo lesz.

Lteebee
Jaaaa.

Nem értettem elsõre a rejtett humort, olyan mélyen a felszín alatt rejtõzik.

Jópofa.

Ilyenekkel még a danibijusz reggeli mûsorába is mehetnél.

Laalee
vicces volt... de komolyan...

Frank99
Nem õrizte meg. A posta kiadja. Ugyanis a postának ezek a bizonylatok a könyvelésükhöz kellenek (mivel bevétel), és a Számviteli Törvény szerinti idõpontig (most már 10 év) megõrzendõ. Az a leginkább szomorú az egész történetben, hogy a nagy magyar jogállamban, Európa felé közeledve (mint a csiga a takonyban) egy olyan papír másolat, amin az van, hogy küldtem valakinek 5500 Ft-ot mondjuk 3 évvel ezelõtt, az elegendõ -alapos- indok, hogy a családom békéjét, sok-sok család békéjét, nyugalmát stb.stb.stb. feldúlják. Mi van egy tömbházban elõ kis családdal, akit egyik napról a másikra rendõrök lepnek el, hatósági tanúkkal végigjárják a lakásukat, a szomszédoknak sem kell több. EZEKKKEL A forintálisan nem mérhetõ károkkal súlyos, egzisztenciális problémákat is lehet ám okozni! Hát ezzel van a baj. És ezért nem a rendõrség a felelõs. Õk teszik a dolgukat, mint én és ti. Akik fenn hozzák az aranyos, végrehajtási utasítás nélküli, vagy rossz törvényeiket, ott a baj. Ezért kell segítenünk egymásnak, mert az információ az egyik legnagyobb hatalom!
Uff, beszéltem...