Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok nélkül neked kárt okoznak.
Mi ez, ha nem indopk egy perre?
Mondjuk én nem vagyok ügyvéd, de hátha van itt egy.
HÉ SRÁCOK!!!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Egyébként ha sürgõs a géped (és mért ne lenne az) akkor írj levelet nekik, hogy ez neked munkaeszköz meg minden. Elõbb-utóbb visszaadják, bár valósznûleg (biztos) hogy a vincsi az marad.
Erkölcsi kár, kiesõ haszon.
Jó ügyvéddel komoly százezreket kaphatsz.
És ez nem vicc!
De csak akkor, ha no problemo.
Mondjuk eddig nagyon ült az ügy, mert ha jól tudom májusban még el se vitték innen a vinyókat Paksra...
http://www.euroastra.hu/kuti/paks2.htm
lehet hüledezni...
a masik Coreldraw clipartok 0 ertek
meg azonosithatatlan mp3-ak
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nagyon szeretném már látni, hogy a Szabadi-Torgyán- Korompai kirakatperek mikor kerülnek terítékre....
Asszem ez lesz az utolsó hozzászólásom. Egyébként meg ha egy rendõr elmond valamit egy gyanusítottnak, akkor az miért ne adhatná tovább. Nem kell nekem ezért rám berágniuk. Nekem az az érzésem, hogy a nekem csepegtetett infokat (amelynek igazságtartalmát csak õk tudják)nem véletlenül mondták el.
Egyébként nem hiszem hogy nem mondott igazat, és tényleg jóhiszemûnek látszott. Én már néhány esetben segítettem a munkájukat -elég mozgalmas helyem lakom- (bár egy tavalyi betörés elkövetõirõl még csak azt sem kérdezték meg, hogy láttam-e valami gyanusat, sõt a nyomozót még csak nem is láttam ugy lezárták az ügyet-csekély 500.000 Ft számítógépes berendezés, jogtiszta!!! szoftverem bánta), de megfogadom, hogy ha ebbõl bajom lesz, az életben még egy kibaszott szalmaszálat sem fogok nekik keresztbe rakni.
ÁMEN
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Benzin + autopalyadij... Nem trefa osszeg. 😊 Az idom, az energiam szinten nem trefa osszeg ! A zaklatasom (mert ez az) a meghurcoltatasom ( fenykep, ujlenyomat, kihallgatas) az mar vegkepp nem merheto anyagiakban ! Egyuttal innen uzennem az "illetekes elvtarsaknak", ugy emeljenek vadat, s azt ugy tamasszak ala, hogy az meg is alja a helyet a birosagon, mert ha a birosag felmento iteletet hozna, akkor lesz viszont kereset... eleg sok temaban ! 😊 Ha pedig, elmarasztalo itelet szuletne, akkor is Brusszelnel alabb nem adom ! Igaz-e egykomam, Krasznai ? 😊 Kedves, a nep altal delegalt "Jogalkoto" kepviselo honfitarsaim, Europa nem tevesztento ossze Bizanccal ! Aminek kapujat regi elodunk, ama bizonyos Botond buzogannyal zuzta szet, mivel nem nyitottak ki szep szerevel ! 😊
Tenyek:
1., az eljaro rendor korrekt, egy picit dorzsolt; a munkajat vegzi, alkalmazza ( koteles ! ) ezt a remek torvenyt, ahogy tudja.
2., a felkert szakerto k. gyenge, de sajnos jobbra-balra teved, ezert osszesegeben "indiferens";
3., kulonfele kategoriak leteznek az "okozott kar"-tol fuggoen:
a., lesznek akikkel "vadhalasztassal" elnek, ergo semmi;
b., lesznek, akik valaminemu ugyeszi "fenyitest" fognak kapni, nem lesz vademeles;
c., "nagy halak", akik 500 eFt es 2MFt ( ez az ugyeszto fugg majd ! )kozotti "kart okoztak", kirakat per az garantalt;
d., "orbitalis, elvetemult, anyagyilkos, pedofil" utolso ganej kategoria, aki "kulonosen nagy ertekben" ( 2MFt felett ) "okozott kart" az Emberiseg mindezeddig toretlen fejlodeseben 😊, Net-en kozvetitett on-line nyilvanos per, virtualis kivegzessel 😊;
4., ha a Birosag "bunos"-nek talalja az illetot,s akarmire is iteli az illetot, akkor a szoftvercegek reszerol polgari peres eljarasban a Birosag altal meghatarozott osszegben perelni fogja a delikvenst;
Tanacsok:
1., senki sem koteles onmaga ellen vallani ! Meg lehet tagadni a vallomastetelt ! Es mindenkinek tudnia kell, hogy itt nincs jopofi ! Evekig lehet majd jarni a Birosagra !
2., minden erintett az altala elerheto forumokon adjon a dolognak publicitast, mert jelenleg az egyetlen fegyverunk a NYILVANOSSAG !
3., a "nagy halaknak", figyelemmel kiserve a pecsi fejlemenyeket, ossze kell fogniuk s egy meregdraga, de jo ugyvedet kozosen meg kell fogadniuk a kozos kepviseletre!
Gondolataim:
1., egeszen elkepeszto dolog ez, ez a mi kis jogallamunk... Mert, hat a kovetkezot kell csak elkepzelni : ha valakinek nem tetszik a pofam, akkor felhivja a rendorseg zold szamat ( vagy ir egy szinten "zold" mail cimre ) egy nyilvanos fulkebol, ami szam direkt arra van , hogy "allampolgari bejelentesekkel" foglalkozzon... Na, ez a jo madar azt allitana nevtelenul, hogy ennek az ember van PC-je s illegalisan sokszorosit es arul szoftvereket, zenei CD-ket... A rendorseg azon nyomban koteles hazkutatast tartani, "alapos" gyanu alapjan, s ha csak 1, azaz egy, darab masolt CD-t talal ( lehet az zene is ! ), "buncselekmeny" miatt eljarast inditani koteles, mert a torveny igy szol !!!!!! Bassza meg ! Irany Europa !
Itt ebben az orszagban ketfele PC tulajdosos letezik :
1., akinel mar voltak hazkutatast tartani
2., akinel MEG nem voltak hazkutatast tartani.
Vagy engem akartak behúzni a csõbe, vagy téged.
Nagyon örülök, hogy ismert lettem. :-(((
Gondolom voltatok páran, akik talán még meg is mondták, hogy hol-mit olvastak. Kösz szépen.
Ismétlem, amit hallottam ott, azt irtam. Mondjuk ezek után már tényleg jó, ha ügyvéddel mentek.
Ui. én befejeztem.
Ha olvassák a forumot (tuti) akkor meg ne irkáljunk semmit, mert még ez is ott lesz majd bíróságon, mint bizonyíték.
ELÕRE EURÓPÁBA!!!!
Addig is :
1.,ugy irkaljatok, hogy a rendorseg is olvassa ezt a topic-ot ! Nev szerint Frakie boy is emlitve lett, hogy egesz jo ujsagiroi venaja van, mert az o altal leirtak (mint beszamlo) meg csak koszono viszonyban sincsenek az elhangzottakkal...
2.,le lett allitva a "tiszta" CD-k visszaadasa (meg a Linux CD-t sem adtak vissza). Ujra megnezetik a CD-ket szakertovel.
3.,lesznek vademelesek.
Listat kulonben nalam is csinaltak, de lehet hogy ez regebben meg nem volt szokas.
hogy melyik cd-n mi van es milyen erteku a dolog.....
Jó, hogy ilyen jófej arcok járnak ide.
Nem értettem elsõre a rejtett humort, olyan mélyen a felszín alatt rejtõzik.
Jópofa.
Ilyenekkel még a danibijusz reggeli mûsorába is mehetnél.
Uff, beszéltem...