11074353081353622639.jpg
  • Palinko
    #15778
    Persze, még Jimbo hozta fel
    #15749

    Szóval az volt a topicban a szokás hogy aki először teszi be azoké a referal, szóval ezt próbálom most én is betartani és nem leszek genyó :D
    Amiket abban a hozzászólásban nem írt le, azt most bővítem, hogy a lényeg ezt nyugodtan letöltheted nem fogja a telefon hardwer erőforrásait használni nem olyan buta miningolás, hogy aztán használhatatlan lesz a telefonod meg 2 perc alatt merül le, meg nem is kell hozzá aktív gps meg bluetooth meg semmi, mint a másik telós coinhoz, egyedül napi 5 másodperc internet kell még bejelentkezel és elindítod a bányászatot, ami igazából csak egy timer és adott nap alatt pörgeti a coint. Mivel most kezdtek most csak a rendszer disztribúciója fontos az aktív userek számítanak, de elég szépen növekszik 2 hónap alatt a 300 ezerről most 1,2 millióan vagyunk.

    3 napot bányászol utána majd tudsz meghívni embereket, és akkor többet keresel de egyedül sem olyan rossz, mert 0,25 coin jön ki óránként ami egy napra 6 coin ha kiszámolod. Nekem már volt hogy 0,70 jött ki óránként de ahhoz kellett még hívnom 4 tagot, sajna nem mind olyan aktív mint szeretném, de azért egész jól csináljuk. A hívott tagokból ilyen megbízható hálózatot tudsz kialakítani szóval tudod róluk hogy nem botok és rendes emberek használják, azért is extrákat kapsz. 5 ember egy 100% osan biztonságos hálózat.

    A coin ma még nem ér semmit, de lassan bevezetik a tranzakciókat, akkor már pc-ről is lehet bányászni hiszen a tranzakciók feldolgozása ott fog történni csak szerintem nem ilyen buta módon mint a bitcoinnál itt csak tényleg annyi számolás történik majd amennyi nagyon szükséges.

    A céljuk vele hogy ne ilyen elitista dolog legyen, hogy most ezer VGA meg miner farm kell ha szeretnél vele foglalkozni hanem a mindennapi ember kezébe adni akár szegényebb országokban is.

    Hogy mennyit fog éni a fene tudja, mindenesetre tényleg kb napi 5 másodperc odafigyelés, meg akinek tetszik az idle játékok az miért ne játszana már ilyesmivel ami hasznos is, meg egyszer lehet fog érni is valamit. Ha csak 1$-t ér majd 1 coin már akkor is jól jársz, mert napi 6$ bitcoinnal tudod mikor jön össze? Kb kell hozzá vagy 10 Radeon VII azt akkor :D Persze sajnos az 1$=1 coin legtöbb coinnak csak álom marad de ha ez a 3 stanfordi arc ügyesen manageli akor jóval többet is érhet majd egyszer, a fene tudja. Több infohoz a honlapot ajánlanám vagy kérdezz hátha már elolvastam, vagy írunk nekik mailt max.