Sailor Moon
-
LOL!
Nem bírom ki hogy hozzá ne szóljak. Szal annak idején a hugom nézte a sorozatot, szal kénytelen kelletlen vágom a témát.
De ha igazán meglepőt akartok látni, nézzétek meg az útólsó évad útolsó részét.(ezt nálunk nem adták le asszem) Meg fogtok lepődni. Enyhén HENTAI jellegűre sikeredett. És hogy honnét tudom? Mert láttam miután a hugom letöltötte magának.
SM egyébként ferdeszemű kislánykáknak kitalált ANIM, szal kissé gáz szerintem nálunk tizenéven felüli csávonak bámulni. (bár a csajok jól kivannak dolgozva benne mint minden egyéb ANIM-ban)
U.I.:Az ANIM nem az én műfajom, és mivel nem ismerek egyetlen animot sem teljes egészében (pár animot azért láttam pl:Stand Alone Complex, Neon Evangelionból pár rész), ezért nemtok hiteles véleményt mondani az SM színvonaláról. (a Dragon Ball-t is útáltam annak idején, de abból is láttam részleteket) (azért, mert csak néhány részt láttam, abból is csak jeleneteket, de állítom, az értelmesebb volt mint a Balázs vagy a Mónika Show!.)
U.I.2:Nem nézek TV-t néhány éve. Nincs értelme. Kivágott filmjelenetek, rosz szinkron, pocsék fordítás. Éljen a Bittorrentes sorozatletöltés! :)