Sailor Moon
  • Héliosz
    Elég rég jártam erre. A Sailor Moon-t sajnos áttették a délutáni programból, most reggel 7.20-kor adják az RTL II-n.

#8 Loona: Azt jelenti. Amúgy én is szeretem a japán rajzfilmeket.
    #16, #21: Az ilyesmit nem célszerű egybemosni.
    #30 Flux Baby: Honnan lehet ilyesmihez hozzájutni, vagy találni róluk valamit?
    #45, #49, #50, #66, #67: Nem az, elég sok ember szerint jó.
    #47 4EO: Hogyhogy? Szerintem nem lehet megutálni valamit, amit az ember igazán szeret.
    #48 eMAGE: Igen, teljesen.
    #50 Scorpion: Ilyesmit én nem tapasztaltam. És minden rész más, ahogy azt valaki is írta.
    #53 FACTOR: A kettő között nincs összefüggés (amúgy én is fiú vagyok).
    #54 FACTOR: Nemtudom mire gondolsz, de szerintem nem sajnáltatják magukat.
    #55 valaki: Nem csak azért kell szeretni, hogy milyenek benne a tündérek. Amúgy igazad van.
    #56 vike: Én igen.
    #66 Marki: Ne légy perverz.

Lteebee, frey: Ha lehet ne itt, magánbeszélgetésre ott a chat, icq, e-mail stb. .

#68, #70, #79: Én már leírtam az anime "top"-omat, de azért mégegyszer:
    1. Sailor Moon
    2. Pokémon
    3. Dragon Ball és minden más, ami tetszik...

#71 Marki: A Wedding Peach tényleg koppintás.
    #72 Jessie: A németek leadták. Az RTL II -n most is éppen a Sailor Stars-os részek mennek minden reggel 7.20-kor. Amúgy úgytudom, hogy az Orf1 is adta '99 tavaszáig.
    #76 (c) stocki: Örülök neki.
    #80 Jessie: Tényleg Kanadából írsz? Az újabb részek vásárlásával kapcsolatban nemhiszem, hogy ott a pénz probléma lenne.
    #82 (c) KiPéTa: Ismerek több anime-t is, majd megírom. Több anime fórum is van. Van egy, ami általánosságban az anime-ről szól (Anime). Ezen a Sailor Moon-oson kívül van Pokémon, Dragon Ball, Digimon, stb. fórum is, csak végig kell nézni az összes fórum listáját.
    #87 (c) KiPéTa: Van. Dragon Ball fórum Itt tudtok róla beszélni.

Jessie, (c) KiPéTa: Amúgy én is a chatet, e-mailt, stb. tudom javasolni, ha nem erről a témáról beszéltek azok tényleg gyorsabbak és praktikusabbak is. Épp ezért célszerű lenne, ha csinálnál magadnak egy e-mail címet Jessie.

#103 Jessie: Hogyhogy? A Monster Rancher nem megy Magyarországon (#73).
    #105, #111: Mint már írtam az életkor nem számít.
    #129 (c) KiPéTa: Nekem majdnem minden szereplő a kedvencem. Hogy érted azt, hogy Bunny és Mamoru kapcsolata kicsit elnagyolt?
    #135 COSCOS(CSOCSO): Tudod hogy egyáltalán mit jelent az?

Úgy látom több dolgot is leírtam, amit már időközben mások is, de nem baj. A #44-es üzenetben említettem JackD Magyar Sailormoon Weboldalát, ami időközben elköltözött és nemsokára állítólag meg fog újulni. (kattintsatok a képre)