FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
kb 1 hónapja vége a sorozatnak, csak én voltam lusta nézni xD
blood+ -nak is tegnap álltam neki megint, most jöna 29es rész... és tényleg. a sorozat 1re jobb! aki eddig nem állt neki, hát azonnal tegye meg :)
trinity blood-ot nem néztem végig, de ahhoz biztos nem hasonlít a fate. crono crusade-t meg nem láttam, szal ahhoz meg nincs viszonyítási alapom.
Shamo
Az első 2 köteten túl vagyok, és azt kell mondjam, ennél betegebb mangát még nem nagyon olvastam. Az alapsztori az, h egy 16 éves fiút börtönbe küldenek (inkább nevelőintzet, bár felnőttek is vannak), mert megölte a szüleit. Ryo azonban a tette ellenére nem az a ránézésre tömeggyilkos típus. Inkább egy szerencsétlen, visszahúzódó gyerek.
Aki szereti az elvont és kemény mangákat (pl gantz, zetman), akkor ezt se hagyja ki. Igaz a manga még nem fejeződött be. De a Manga-Sketchbook nagyjából heti rendszerességgel fordítja az új részeket.