72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Benne van
  • Seth
    igen, engem főleg a vértípusa érdekel, mert az olyan izgi... -_-*
  • Jagi
    szokható :)
  • RelakS
    Chidori Kaname adatai érdekelnek-e itt valakit? :D
    Csak mert volt egy vita az A+ fórumán, hogy mikor játszódik a FMP, és az alapján belőhető :)
  • Ottto
    Hónapok óta változatlan (desktop) (pár winreinstallon átesett már :))

Jagi: Ez a skin nekem is megvan, és szép meg minden de engem zavart hogy sose találtam a play/stop/stb gombokat :D
  • madfist
    megnéztem a blood+ 33-34 és tényleg érdemes volt rá várni. Ez a lelketlen gyilkos style nagyon bejön Saya-nál. Meg ahogy Diva feltűnik... lesz itt még izgalom bőven :)

a higurashi-t én is elkezdtem, és tényleg para... az első fejezet után bekészítettem egy félméteres husángot az ágyam alá :D
    Egyébként oké, hogy gyilkos lolik, de szerintem a sztori felét Keichi haluzza, vagy legalábbis néha nagyon úgy tűnik. Mondjuk az arcok amiket vágni tud...
  • Krezga
    Most megint eszembe juttattad, hogy már igazán neki kéne állnom a Bleach-nak is, csak már nincs hely sem a gépemen, viszont a dvd-k már megjönnek a héten, és akkor talán lesz időm neki állni:)
    #9945 Igen, sokat gondolkoztam már a Higurasi-n is, de most még arra sincs időm, így is jópár anime-t nézek egyhuzamban:)
  • Jagi
    blícs mi? XDD
  • Jagi
    Az ilyeneket szeressem :)
  • Bucser
    Saját asztalom amíg le nem kellett váltanom az astont a 64 bites windows miatt:/
  • Prof William
    Akkor nézd meg a Higurasi no naku koro ni-t. Ott is mikre nem képesek az aranyos kis kislányok, bár röhögés helyett inkább parázni fogsz. :)
  • Krezga
    Tegnap este megnéztem a Dokurao-chan-t, hát ilyent még nem láttam:) Az az aranyos kislány mikre nem képes:) Az egészet végig lehet röhögni, bár elég morbif humor van benne:))
  • madfist
    Erementar Gerad-ban van - egész jó, olyan kalandos, speckókkal harcolós, vicces, aztán picit romantikusba is hajló darab
  • Prof William
    Renevie Methelence az Eremental Geard-ból.

Eltaláltam?
  • Jagi
    jaja tisztára megörültzam neki, mikor mrgtaláltam :)

Ren-t nem ismerem :( de szép a kép
  • madfist
    nalám most Ren van a (desk)toppon

Jagi: ez a champloo-s winamp skin nagyon ott van :)
  • Sadun Tryst
    htx, tiéd is jó :D
  • Jagi
    szépű! :)
  • Sadun Tryst
    nekem a szokásos balme :)
    Kép (83.6 KB)
  • Nuki
    nekem Dr.House-os hátterem van :D
  • Jagi
    egy kis OFF
    ilyen most az asztalom

• Nuki
    :D
  • RelakS
    Rendes méretben a fölső megtekintésekor is leborulsz a székről, mert úgy látszik Sousukén egy rahedli izzadságcsepp is :D
  • Krezga
    Az alsó nagyon kegyetlen:D
  • RelakS
    Csináltam két avatart ^^

• Kmarha
    Hja, egy nap.. már aki ráér. :) Álltalában kétnaponta van időm aludni pár órácskát. Na meg nem is akarom gyorsan kivégezni :)

Nálam akkor jó egy sorozat, ha sokáig tudom élvezni. A Cowboy Bebopot is vagy egy hónapig néztem :) Napi egy rész, de néha két naponta egy-egy.

Így hát most az Elfen-el is lassitottam.
  • Bucser
    "na megyek blood+-t nézni, remélem megérte várni 4-5 hetet..."

Meg:) legalább is a 33 34-es részre várni megérte:)
  • Dying Soul
    Áz, Inu Yasha, Szélborda :D
  • Ottto
    Tsubasa Chronicles, bár ezt nem érdemes kihagyni!
  • Nuki
    "inujasa". 1-1 részt amit látok szokódott ilyen lenni benne :D
  • madfist
    Ninja Scroll, Samurai Deeper Kyo, Tokyo Underground, Erementar Gerad
    Van még olyan anime, amiben az a főhős speckója, hogy meglendíti a katanáját/botját/vasdarabját és a keletkező szellő(szélvihar) kettévágja/ellöki az ellenfelet?
    Ha van még ilyen, lécci osszátok meg velem, hogy elkerülhessem mert már nagyon unom...
    Higurashi: parázós, bejövős (a 9. rész jön majd)
    na megyek blood+-t nézni, remélem megérte várni 4-5 hetet...
  • Krezga
    Ohh, Elfen Lied, azt egy nap alatt kell végignézni, úgy az igazi:D
  • Nuki
    és milyen, és milyen?!?! ^.^
  • via_mala
    A Wolf's Rain az nagyon tuti, csak a 15. rész tájékán lesz benne 4 full recap epizód, amit egy az egyben ki lehet hagyni. Egyébként nem átváltoznak farkassá, hanem embernek "álcázzák" magukat. Nézd végig a 30. részig, ne csak a 26-ikig!
  • Sadun Tryst
    jaja, ez a wolf's rain.
  • Kmarha
    Lehet.. majd megnézem a leirását. De igy leirva ugy rémlik ez az :)
  • FFX
    Wolf's Rain?
  • Kmarha
    Szió itt is! :) Igen én lennék az.

Hmm, ez a Samurai Champloo piszok ismerös. A karakterek is. Szerintem a leányzó ki megmutatta a CB-ot, az probált volna erre is rábeszélni. :) Felirva az én listámra is. :)

Most már csak a farkasosat kéne megkeresnem. Az anime valami féle farkaslényekről szól, kik emberré is át tudnak változni. És szegényeket nagyon ki akarják irtani a világból. Valaki tudna cimet mondani? :D vagy nézzem végig az összes "wolf" szót a cimében foglaló animét? :D

• Carfanatic
    az biztos hogy egyedi,de nem az én stílusom,nekem a samurai-os témába a Samurai deeper Kyo jöt be nagyon most meg a Basilisk-en gondolkodom.Bár most inkább valami könnyedebb anime-t szeretnék,pl regi idők egyik kedvencem a shin chan(azon jókat lehet röhögni)de mondjuk az se kötne le igazán mert egy kis akció is kell.......hát kicsit eltrétem a témától de csak azt akarom mondani hogy ha még valakinek van anime ötlete írjon
  • Sadun Tryst
    és épp ez az. a samurai champloo nem egy nagy történet köré font anime, hanem egy olyan anime ahol a 3 "idegen" életének egybefonódásáról és egy közöl kalandjukról szól. ez alatt pedig nagyon sokmindennek lehetünk tanúi. szerintem az anime minden szempontból egyedi, ezért is az egyik nagy kedvencem :)