72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#9955 Benne van -
#9954 igen, engem főleg a vértípusa érdekel, mert az olyan izgi... -_-* -
#9953 szokható :) -
#9952 Chidori Kaname adatai érdekelnek-e itt valakit? :D
Csak mert volt egy vita az A+ fórumán, hogy mikor játszódik a FMP, és az alapján belőhető :) -
#9951 Hónapok óta változatlan (desktop) (pár winreinstallon átesett már :))
Jagi: Ez a skin nekem is megvan, és szép meg minden de engem zavart hogy sose találtam a play/stop/stb gombokat :D -
#9950 megnéztem a blood+ 33-34 és tényleg érdemes volt rá várni. Ez a lelketlen gyilkos style nagyon bejön Saya-nál. Meg ahogy Diva feltűnik... lesz itt még izgalom bőven :)
a higurashi-t én is elkezdtem, és tényleg para... az első fejezet után bekészítettem egy félméteres husángot az ágyam alá :D
Egyébként oké, hogy gyilkos lolik, de szerintem a sztori felét Keichi haluzza, vagy legalábbis néha nagyon úgy tűnik. Mondjuk az arcok amiket vágni tud... -
#9949 Most megint eszembe juttattad, hogy már igazán neki kéne állnom a Bleach-nak is, csak már nincs hely sem a gépemen, viszont a dvd-k már megjönnek a héten, és akkor talán lesz időm neki állni:)
#9945 Igen, sokat gondolkoztam már a Higurasi-n is, de most még arra sincs időm, így is jópár anime-t nézek egyhuzamban:) -
#9948 blícs mi? XDD -
#9947 Az ilyeneket szeressem :) -
#9946 Saját asztalom amíg le nem kellett váltanom az astont a 64 bites windows miatt:/ -
Prof William #9945 Akkor nézd meg a Higurasi no naku koro ni-t. Ott is mikre nem képesek az aranyos kis kislányok, bár röhögés helyett inkább parázni fogsz. :) -
#9944 Tegnap este megnéztem a Dokurao-chan-t, hát ilyent még nem láttam:) Az az aranyos kislány mikre nem képes:) Az egészet végig lehet röhögni, bár elég morbif humor van benne:)) -
#9943 Erementar Gerad-ban van - egész jó, olyan kalandos, speckókkal harcolós, vicces, aztán picit romantikusba is hajló darab -
Prof William #9942 Renevie Methelence az Eremental Geard-ból.
Eltaláltam? -
#9941 jaja tisztára megörültzam neki, mikor mrgtaláltam :)
Ren-t nem ismerem :( de szép a kép -
#9940 nalám most Ren van a (desk)toppon
Jagi: ez a champloo-s winamp skin nagyon ott van :) -
#9939 htx, tiéd is jó :D -
#9938 szépű! :) -
#9937 nekem a szokásos balme :)
Kép (83.6 KB) -
Nuki #9936 nekem Dr.House-os hátterem van :D -
#9935 egy kis OFF
ilyen most az asztalom
-
Nuki #9934 :D -
#9933 Rendes méretben a fölső megtekintésekor is leborulsz a székről, mert úgy látszik Sousukén egy rahedli izzadságcsepp is :D -
#9932 Az alsó nagyon kegyetlen:D -
#9931 Csináltam két avatart ^^
-
#9930 Hja, egy nap.. már aki ráér. :) Álltalában kétnaponta van időm aludni pár órácskát. Na meg nem is akarom gyorsan kivégezni :)
Nálam akkor jó egy sorozat, ha sokáig tudom élvezni. A Cowboy Bebopot is vagy egy hónapig néztem :) Napi egy rész, de néha két naponta egy-egy.
Így hát most az Elfen-el is lassitottam. -
#9929 "na megyek blood+-t nézni, remélem megérte várni 4-5 hetet..."
Meg:) legalább is a 33 34-es részre várni megérte:) -
#9928 Áz, Inu Yasha, Szélborda :D -
#9927 Tsubasa Chronicles, bár ezt nem érdemes kihagyni! -
Nuki #9926 "inujasa". 1-1 részt amit látok szokódott ilyen lenni benne :D -
#9925 Ninja Scroll, Samurai Deeper Kyo, Tokyo Underground, Erementar Gerad
Van még olyan anime, amiben az a főhős speckója, hogy meglendíti a katanáját/botját/vasdarabját és a keletkező szellő(szélvihar) kettévágja/ellöki az ellenfelet?
Ha van még ilyen, lécci osszátok meg velem, hogy elkerülhessem mert már nagyon unom...
Higurashi: parázós, bejövős (a 9. rész jön majd)
na megyek blood+-t nézni, remélem megérte várni 4-5 hetet... -
#9924 Ohh, Elfen Lied, azt egy nap alatt kell végignézni, úgy az igazi:D -
Nuki #9923 és milyen, és milyen?!?! ^.^ -
#9922 A Wolf's Rain az nagyon tuti, csak a 15. rész tájékán lesz benne 4 full recap epizód, amit egy az egyben ki lehet hagyni. Egyébként nem átváltoznak farkassá, hanem embernek "álcázzák" magukat. Nézd végig a 30. részig, ne csak a 26-ikig! -
#9921 jaja, ez a wolf's rain. -
#9920 Lehet.. majd megnézem a leirását. De igy leirva ugy rémlik ez az :) -
FFX #9919 Wolf's Rain? -
#9918 Szió itt is! :) Igen én lennék az.
Hmm, ez a Samurai Champloo piszok ismerös. A karakterek is. Szerintem a leányzó ki megmutatta a CB-ot, az probált volna erre is rábeszélni. :) Felirva az én listámra is. :)
Most már csak a farkasosat kéne megkeresnem. Az anime valami féle farkaslényekről szól, kik emberré is át tudnak változni. És szegényeket nagyon ki akarják irtani a világból. Valaki tudna cimet mondani? :D vagy nézzem végig az összes "wolf" szót a cimében foglaló animét? :D
-
#9917 az biztos hogy egyedi,de nem az én stílusom,nekem a samurai-os témába a Samurai deeper Kyo jöt be nagyon most meg a Basilisk-en gondolkodom.Bár most inkább valami könnyedebb anime-t szeretnék,pl regi idők egyik kedvencem a shin chan(azon jókat lehet röhögni)de mondjuk az se kötne le igazán mert egy kis akció is kell.......hát kicsit eltrétem a témától de csak azt akarom mondani hogy ha még valakinek van anime ötlete írjon -
#9916 és épp ez az. a samurai champloo nem egy nagy történet köré font anime, hanem egy olyan anime ahol a 3 "idegen" életének egybefonódásáról és egy közöl kalandjukról szól. ez alatt pedig nagyon sokmindennek lehetünk tanúi. szerintem az anime minden szempontból egyedi, ezért is az egyik nagy kedvencem :)