72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #9875
    huh , mennyi mindent írtál ... ha nem sütne a nap és nem lenne szép az idő most kötekednék és még véleményem is lenne , de nem így van szal megint ki
  • Bucser
    Szerintem meg puszta tisztelet és intelligencia kérdése tiszteletben tartani olyan emberek kérését akik már legalább 3 éve írnak ide rendszeresen hétről hétre napról napra. Mellesleg ez nem chat hanem fórum. Ha Beszélgetni akarsz ott a chat ha véleményt cserélni arra való a fórum. Kicsit tévhitben élsz ha azt hiszed, hogy ez itt beszélgetésre való. Szimplán Vélemény élmény és információcserére. De tégy ahogy gondolod ha neked örömet okoz, hogy csakazért is szétbassz egy 3 éves topicot amiben eltekintve néhány esettől alig volt flame anyázás és egyebek akkor csak hajrá. Jó úton haladsz. Jó chatelést.
  • _Vegeta_
    Tryst és Bucser kolleganak: Ha ennyire komoly anime fan vagy akkor biztos reggelve vagy valamelyik komolyabb magyar anime site forumara. Magasroptu eszmecseret a sorozatokrol ott kezdemenyezz, ez csak az SG informatikai hirmagazin foruma. ^^

Csocso: Igen en 68.resznel jarok es igen erdemes leszedni biztos tetszeni fog. ;) Bar naggyon lassan indul be, még a 20resz kornyeken is csak "naa mivan mar tortenni is fog valami?" jart a fejemben. :)

NFP Kolleganak: Feneket "jobb". Ezerszer vontatottabb es a Dragonball poenjai is nagyobbat utottek. :)

A fillerek egy animenak azon reszei amik eredetileg nem szerepelnek a MANGAban. Peldaul a Dragonball Garlic Junior-os reszek. ^^ Tudja f@szom miert negativum ez mindenkinek, mikor a mangat kb 10%-ha elolvassa. :) A fillerekre egyebbeknt azert van szukseg mivel az animekat ezerszer gyorsabban gyartjak mint ahogy a muveszek a mangakat kitalaljak/rajzoljak. Szoval kicsit "huzni kell az idot" hogy beerje a manga az animet. :)

Bucser:
    Hóha kollega! Ez egy forum, ha beszelgetni akarok akkor azt fogom tenni, ha narutorol akkor arrol elvegre ez egy anime topik. Ami meg a kerdezest illeti egy kattintassal lehet talalni review-et egy animerol akkormeg mi a fenenek kerdezoskodjenek itt??

Fenebe az SG-vel reggel nemmukodott. grrr
  • Krezga
    Nekiálltam az onegai teacher-nek (please teacher), és az első 9 rész utáni benyomásom annyi, hogy ez fantasztikus. Minden rész izgalmas, változatos, Az ember egyfolytában izgul a főszereplőkért, hogy most mi fog velük történni. Maga a történet alapötlete is nagyon jó, amihez jó sztorit lehet építeni.
  • Ottto
    Végre. Kössz.
  • Bucser
    KÉretik az összes Narutoval kapcsolatos és egymás napi ügyintézésével kapcsolatos dolgokat EBBEN a topikban intézni ez meg maradjon meg annak ami miatt a FAQ is indult. Aki animet néz vagy érdeklődik iránta ide benézve segítséget tudjon kérni általános dolgokat kérdezni vagy 1-1 részről összefoglalót kapni (természetesen a FAQ szerkesztése is majd még folytatódik) esetlegesen tanácsot kérni témákban vagy háttéranyagban.

Köszönöm!

Kéretik tiszteletben tartani a topic régebbi lakóinak nevében is.
  • NFP
    ...már... :D
  • NFP
    mégse vágtam.
    most még igen.
    köszi :D
  • NFP
    kis google után már asszem vágom. :)
  • Dying Soul
    Helykitöltő epizódok, amiknek nem sok közük van az eredeti sztorivonalhoz.
  • NFP
    hülye vagyok... mi az a "filler"?
  • FFX
    jajj már olyan régóta tartanak a fillerek a Naruto-ban hogy már el is felejtettem milyen jó sorozat volt anno :-(
  • Krezga
    Hát szerintem elég Dragon Ball jellegű..sok az idő húzás benne szb...bár nekem tetszik, de szerintem is nézzd meg az első pár részt, aztán döntsél. Én most a 109 résznél tartok, úgyhogy nekem már lassan a fillerek jönnek...
  • NFP
    Szerintem nézd meg belőle az első 9 részt.
    Ha ennyi alapján nem szeretsz bele a sorozatba, akkor menthetetlen vagy. :)
  • NFP
    Jobb, mint a Dragonball, vagy az Inuyasha.
    Előbbit ma már nem nézném, utóbbit csak ha nagyon unatkozom...
    Naruto királyos, nem bírom abbahagyni, minden éjjel minimum 5 részt néztem meg ezen a héten, már a 35-ik résznél tartok. :)
  • Prof William
    Ez állítólag megtörtént, tahát valamikor a sztori folyamán Rika megölte magát. Csak már nem mutatták. Mion is beismeri.
  • Seth
    5.ep. opening , elég érdekes jelenet volt. Amúgy azt hittem mutatják majd a későbbiekben, (mint ahogy az 1 fejezetben), de nem így történt. Ez a jelenet mikorra időzíthető a sztoriban nemtod??
  • Prof William
    A nevetés a legjobb orvosság!
    Ha nevetsz máris másképp látod a világot!
    A nevetés csodákra képes!
    Rajta nevessünk együtt!

• CSOCSO
    ahh nincs kedvem leszedni 30-35 gigat
  • CSOCSO
    erdemes-e leszednem ha nem csipem a dragon ball meg inuyasha (+stb) felesegu animekat?
  • Bucser
    Nem tudom én nem nézem:)
  • CSOCSO
    jajj.. le tudom szedni a NARUTO mind a 7 seasonjat..... erdemes???
  • Bucser
    Seed-ből hány részt láttál és a Lainből is? (egyébként az animek 90%-ra jellemző, hogy első pár részt (általában a sorozat hosszára vetítve legalább 5%-ot) érdemes végigvárni. Még ha szenvedős is. A végén úgysem fogsz csalódni... A seed nem hiába kapott 9,1/10-et és 11. a top 200-ban a www.animenfo.com-on. de több más nagy animevel foglalkozó jelentős oldal szerint is helye van a top 20-ban.
  • Kmarha
    No, hát ez a Gundam Seedel nem igazán akarodzok megbékélni, ez kihúzva. Elf Lied beszerezve, csak időm nincsen rá.

Lain... hmm.. hát igen, ez érdekes. Ugy lényegében alig történik benne valami, és a készítői is többet foglalkoztak a hangokkal (megjegyzem piszok jók lettek) mint az aprolékos rajzolással (Cowboy Bebop után nagyon furcsa), mégis, végig akarom nézni :) Eddig elmehetne az Animamátrix egyik részének is.
  • Bucser
    Igen régebben ezzel nem is volt gond:/ de újabban egy egyszerű naruto/one piece topic szintjére süllyedt napi chattel és értelmes hozzászólás nem is születik csak az 1 mondatos "beböfögök valamit" jellegűek. Valahogy Szimpla spamtopic lett... ÉS spec engem ez kurvára zavar ahogy ezt már többször kifejtettem...
  • Sadun Tryst
    szerintem a topik címe elég jól behatárolja a témát ;)
  • Krezga
    Megnéztem a Naruto movie 1-et(Gekijouban Naruto: Dai Katsugeki! Yuki Hime Ninpouchou Datte ba yo!), amiröl azt hittem, hogy lesz kemény 40 perc, erre meg kaptam egy egész estés(majd' másfélórás) filmet:)) Örültem a fejemnek:)

Végigértem még a Shinigami no Ballad-on is. Ez annyira nem fogott meg, nálam az egyszer nézhető kategóriába tartozik(azért kiírom, hátha majd máskor mégiscsak kedvem támad hozzá).
  • _Vegeta_
    Jahh az mas. :)

Miert itt csak animerol lehet beszelni? :)
  • Nuki
    :DDD én oda nem járkálok, elég nekem csak az sg :)
  • Seth
    Na ő néhol kicsit túlzásokba esik ^^
  • RelakS
    Ezt kifejtenéd az A+ fórum moderátorának is? :D
  • Nuki
    nem lehet a év 365 napján csak a témához fűződő postokat publikálni. pihenni is kell
  • Nuki
    akko inkább tanulj mint animét nézz :]
  • Bucser
    Bocs srácok megint lehet leugatásnak tűnik de ezeknek mi köze az animehoz???
  • Krezga
    A kérdésre még én sem tudom igazán a választ:)
    #9838: rászántam magam egy jogsira, mert már nagyon kéne, aztán egy intenzív tanfolyamon indultam, és rohadt gyorsan haladunk, ezért kéne tanulnom:)(mindjárt vizsga)
  • _Vegeta_
    Naruto 50.resz befejezve.
    Kerdes: Most akkor Rock Lee-nek reszeltek? :D
  • Nuki
    a másik csaj aranyosabb ^.^
  • _Vegeta_
    Mit tanulsz te nyaron? :)
  • Krezga
    Hát akkor hajrá:) Jól bele kell húznod:) Én meg letöltöttem a moviet, aztán majd holnap estefelé megnézem(most már tanulnom is kéne egy kicsit:))
  • Krezga
    Jájj Tessa:D:D Ő volt a kedvencem az FMP-ben:)