72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#9875 huh , mennyi mindent írtál ... ha nem sütne a nap és nem lenne szép az idő most kötekednék és még véleményem is lenne , de nem így van szal megint ki -
#9874 Szerintem meg puszta tisztelet és intelligencia kérdése tiszteletben tartani olyan emberek kérését akik már legalább 3 éve írnak ide rendszeresen hétről hétre napról napra. Mellesleg ez nem chat hanem fórum. Ha Beszélgetni akarsz ott a chat ha véleményt cserélni arra való a fórum. Kicsit tévhitben élsz ha azt hiszed, hogy ez itt beszélgetésre való. Szimplán Vélemény élmény és információcserére. De tégy ahogy gondolod ha neked örömet okoz, hogy csakazért is szétbassz egy 3 éves topicot amiben eltekintve néhány esettől alig volt flame anyázás és egyebek akkor csak hajrá. Jó úton haladsz. Jó chatelést. -
_Vegeta_ #9873 Tryst és Bucser kolleganak: Ha ennyire komoly anime fan vagy akkor biztos reggelve vagy valamelyik komolyabb magyar anime site forumara. Magasroptu eszmecseret a sorozatokrol ott kezdemenyezz, ez csak az SG informatikai hirmagazin foruma. ^^
Csocso: Igen en 68.resznel jarok es igen erdemes leszedni biztos tetszeni fog. ;) Bar naggyon lassan indul be, még a 20resz kornyeken is csak "naa mivan mar tortenni is fog valami?" jart a fejemben. :)
NFP Kolleganak: Feneket "jobb". Ezerszer vontatottabb es a Dragonball poenjai is nagyobbat utottek. :)
A fillerek egy animenak azon reszei amik eredetileg nem szerepelnek a MANGAban. Peldaul a Dragonball Garlic Junior-os reszek. ^^ Tudja f@szom miert negativum ez mindenkinek, mikor a mangat kb 10%-ha elolvassa. :) A fillerekre egyebbeknt azert van szukseg mivel az animekat ezerszer gyorsabban gyartjak mint ahogy a muveszek a mangakat kitalaljak/rajzoljak. Szoval kicsit "huzni kell az idot" hogy beerje a manga az animet. :)
Bucser:
Hóha kollega! Ez egy forum, ha beszelgetni akarok akkor azt fogom tenni, ha narutorol akkor arrol elvegre ez egy anime topik. Ami meg a kerdezest illeti egy kattintassal lehet talalni review-et egy animerol akkormeg mi a fenenek kerdezoskodjenek itt??
Fenebe az SG-vel reggel nemmukodott. grrr -
#9872 Nekiálltam az onegai teacher-nek (please teacher), és az első 9 rész utáni benyomásom annyi, hogy ez fantasztikus. Minden rész izgalmas, változatos, Az ember egyfolytában izgul a főszereplőkért, hogy most mi fog velük történni. Maga a történet alapötlete is nagyon jó, amihez jó sztorit lehet építeni. -
#9871 Végre. Kössz. -
#9870 KÉretik az összes Narutoval kapcsolatos és egymás napi ügyintézésével kapcsolatos dolgokat EBBEN a topikban intézni ez meg maradjon meg annak ami miatt a FAQ is indult. Aki animet néz vagy érdeklődik iránta ide benézve segítséget tudjon kérni általános dolgokat kérdezni vagy 1-1 részről összefoglalót kapni (természetesen a FAQ szerkesztése is majd még folytatódik) esetlegesen tanácsot kérni témákban vagy háttéranyagban.
Köszönöm!
Kéretik tiszteletben tartani a topic régebbi lakóinak nevében is. -
#9869 ...már... :D -
#9868 mégse vágtam.
most még igen.
köszi :D -
#9867 kis google után már asszem vágom. :) -
#9866 Helykitöltő epizódok, amiknek nem sok közük van az eredeti sztorivonalhoz. -
#9865 hülye vagyok... mi az a "filler"? -
FFX #9864 jajj már olyan régóta tartanak a fillerek a Naruto-ban hogy már el is felejtettem milyen jó sorozat volt anno :-( -
#9863 Hát szerintem elég Dragon Ball jellegű..sok az idő húzás benne szb...bár nekem tetszik, de szerintem is nézzd meg az első pár részt, aztán döntsél. Én most a 109 résznél tartok, úgyhogy nekem már lassan a fillerek jönnek... -
#9862 Szerintem nézd meg belőle az első 9 részt.
Ha ennyi alapján nem szeretsz bele a sorozatba, akkor menthetetlen vagy. :) -
#9861 Jobb, mint a Dragonball, vagy az Inuyasha.
Előbbit ma már nem nézném, utóbbit csak ha nagyon unatkozom...
Naruto királyos, nem bírom abbahagyni, minden éjjel minimum 5 részt néztem meg ezen a héten, már a 35-ik résznél tartok. :) -
Prof William #9860 Ez állítólag megtörtént, tahát valamikor a sztori folyamán Rika megölte magát. Csak már nem mutatták. Mion is beismeri. -
#9859 5.ep. opening , elég érdekes jelenet volt. Amúgy azt hittem mutatják majd a későbbiekben, (mint ahogy az 1 fejezetben), de nem így történt. Ez a jelenet mikorra időzíthető a sztoriban nemtod?? -
Prof William #9858 A nevetés a legjobb orvosság!
Ha nevetsz máris másképp látod a világot!
A nevetés csodákra képes!
Rajta nevessünk együtt!
-
#9857 ahh nincs kedvem leszedni 30-35 gigat -
#9856 erdemes-e leszednem ha nem csipem a dragon ball meg inuyasha (+stb) felesegu animekat? -
#9855 Nem tudom én nem nézem:) -
#9854 jajj.. le tudom szedni a NARUTO mind a 7 seasonjat..... erdemes???
-
#9853 Seed-ből hány részt láttál és a Lainből is? (egyébként az animek 90%-ra jellemző, hogy első pár részt (általában a sorozat hosszára vetítve legalább 5%-ot) érdemes végigvárni. Még ha szenvedős is. A végén úgysem fogsz csalódni... A seed nem hiába kapott 9,1/10-et és 11. a top 200-ban a www.animenfo.com-on. de több más nagy animevel foglalkozó jelentős oldal szerint is helye van a top 20-ban. -
#9852 No, hát ez a Gundam Seedel nem igazán akarodzok megbékélni, ez kihúzva. Elf Lied beszerezve, csak időm nincsen rá.
Lain... hmm.. hát igen, ez érdekes. Ugy lényegében alig történik benne valami, és a készítői is többet foglalkoztak a hangokkal (megjegyzem piszok jók lettek) mint az aprolékos rajzolással (Cowboy Bebop után nagyon furcsa), mégis, végig akarom nézni :) Eddig elmehetne az Animamátrix egyik részének is. -
#9851 Igen régebben ezzel nem is volt gond:/ de újabban egy egyszerű naruto/one piece topic szintjére süllyedt napi chattel és értelmes hozzászólás nem is születik csak az 1 mondatos "beböfögök valamit" jellegűek. Valahogy Szimpla spamtopic lett... ÉS spec engem ez kurvára zavar ahogy ezt már többször kifejtettem... -
#9850 szerintem a topik címe elég jól behatárolja a témát ;) -
#9849 Megnéztem a Naruto movie 1-et(Gekijouban Naruto: Dai Katsugeki! Yuki Hime Ninpouchou Datte ba yo!), amiröl azt hittem, hogy lesz kemény 40 perc, erre meg kaptam egy egész estés(majd' másfélórás) filmet:)) Örültem a fejemnek:)
Végigértem még a Shinigami no Ballad-on is. Ez annyira nem fogott meg, nálam az egyszer nézhető kategóriába tartozik(azért kiírom, hátha majd máskor mégiscsak kedvem támad hozzá). -
_Vegeta_ #9848 Jahh az mas. :)
Miert itt csak animerol lehet beszelni? :) -
Nuki #9847 :DDD én oda nem járkálok, elég nekem csak az sg :) -
#9846 Na ő néhol kicsit túlzásokba esik ^^ -
#9845 Ezt kifejtenéd az A+ fórum moderátorának is? :D -
Nuki #9844 nem lehet a év 365 napján csak a témához fűződő postokat publikálni. pihenni is kell -
Nuki #9843 akko inkább tanulj mint animét nézz :] -
#9842 Bocs srácok megint lehet leugatásnak tűnik de ezeknek mi köze az animehoz??? -
#9841 A kérdésre még én sem tudom igazán a választ:)
#9838: rászántam magam egy jogsira, mert már nagyon kéne, aztán egy intenzív tanfolyamon indultam, és rohadt gyorsan haladunk, ezért kéne tanulnom:)(mindjárt vizsga) -
_Vegeta_ #9840 Naruto 50.resz befejezve.
Kerdes: Most akkor Rock Lee-nek reszeltek? :D -
Nuki #9839 a másik csaj aranyosabb ^.^ -
_Vegeta_ #9838 Mit tanulsz te nyaron? :) -
#9837 Hát akkor hajrá:) Jól bele kell húznod:) Én meg letöltöttem a moviet, aztán majd holnap estefelé megnézem(most már tanulnom is kéne egy kicsit:)) -
#9836 Jájj Tessa:D:D Ő volt a kedvencem az FMP-ben:)