FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hát igen, nem is reméltem és nem is baj, hogy a CB utánozhatatlan. :) Így emelkedik ki a tömegből. Egyébként nem tudnám megmagyarázni mi az, ami megfogott benne. Talán az egész úgy ahogy volt :) (na jó, Edd néha kicsit idegesített, de hamar megkedveltem :D)
A Trigun-ba belenéztem, de valahogy a hátrazselézett haj és az a hatalmas kereszt alaku puska nem fogott meg, nem is néztem tovább. :D de lehet akkor megváltoztatom a véleményem.
A boogiepop phantomot láttam a FAQ-ban is, de csak tizenkét részhez tudnék hozzájutni. Talán ennyi is az egész? Nincs kedvem a felénél abbahagyni mint anno a 24-et. :)
NGE-t egyelőre kihagyom, majd egyszer talán.
A Laint és Gundam Seed-et viszont beprobálom. Az érzelem kell, talán az volt a legjobb a Bebopban. A szereplők érzelmei, az egymáshoz való titkolt ragaszkodás.
Köszönöm, remélem valamelyikbe megtalálom amit keresek. :)
Nuki: hát ha nincs eltulozva, és nem arról szól az egész hogy kiömlő belek és szétfröccsenő fejek képével sokkolják kizárólagosan a nézőt, akkor belefér. :) A Guro stilus nem az erősségem.