72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Full Metal Panic! The Second Raid
  • Nuki
    mi is az a TSR?
  • RelakS
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Megnéztem a TSR OVA-t!

Fulladoztam helyenként a röhögéstől :D

Pl mikor Sagara visszautasítja a Borsh meghívást XD
    Meg mittomén, de sokkal jobb, hogy értem is, mi van :D
  • Nuki
    Végülis ha nekem azt mondják hogy PPG anime, úgy naggyából ilyenre gondoltam volna, #9741
    Ami kérdés először eszembe jut az az hogy ki az a srác meg az a kutya a prof mellett?
  • RelakS
    Köszesz, rántom lefelé 1000dbL!:)
  • Krezga
    RelakS megnézted már a FMP TSR OVA-t? Nemcsak a feliratot, hanem az egészet feltették a aa-ra. Nem lett rosz, csak szerintem rövid...
  • RelakS
    Nemigaz! Kiírták a komplett étlapot
  • RelakS
    JÁÁÁJ!!!!

Mohó Jojó neve! XDXDXD

モジョの想像 azaz mojo no souzou (modzso no szózó - Modzso képzelete, vagy ilyesmi, az utolsó két jel közül az első az ötlet, koncepció, a második a szobor, kép, portré, vagy ilyesmi :D)
  • RelakS
    Majdnem jó, csak a balfax átváltozgatást kellett volna kihagyni :D
  • Ottto
    Nem elcsúfítás ez, hanem a japán gyerekek erre buknak. Nem a mi korosztályunknak készült.
  • Ottto
    Nekem inkább csalódást jelent. Eddig mindig leszóltuk (én is) a nyugatiakat mikor keletről nyúlt le ötleteket, és megcsinálta a gyenge kis másolatát. Úgy látszik ez fordítva is igaz...
  • Sadun Tryst
    sajnos meg...
    és én ilyenkor gondolkodok el azon, hogy az anime mi is? :)
  • Seth
    Hát ezt vmelyik unalmas délutánjukon hozhatták össze, amikor éppen nem volt más dolguk :D
  • Messi6502
    Hát sayna már igy "elcsúfitják" az anime-t,pedig a cartoon network-ön leadott részei tényleg jók!!!
  • Ottto
    :DDDDDDDD
    Megértük ezt is huh? :D
  • Ottto
    Uhhh....izé....
    A Cartoon leadott részeket már százszor láttam és még mai napig örömmel nézem. Ebből ez az egy is sok volt! Ennyi a véleményem. (Bár lehet mert én kibaszottul utálom az ilyen CCS meg Sailor Moonos vagy akár a Z-HiMEs "átalakulásokat", de szerintem nem ez az egyetlen hibája van)

Meg valószínű hogy ez egy összetettebb történetet, nem a jó öreg 1rész, 1történet alapján készült. Mindenhol mások az elvárások :j
  • Messi6502
    Tényleg eléggé furára sikeredett!
  • Sadun Tryst
    itt a világ vége...
  • Krezga
    Én is belenéztem..hát nemtom:)
  • Prof William
    Nem éltünk hiába!

A Povwrpuff Girls(Pindur Pandúrok)animésítve!

Első rész.

http://www.youtube.com/watch?v=rgsIlgoJB_w

Hát elég... érdekes...
  • BEAST #9735
    jaja az első 60 a legjobb :D
  • Krezga
    Wááh nagyon jó ez a Naruto, tetszik! Eddig 60 részen vagyok túl, és holnap is nézni fogom:D(persze egy ki tanulás mellett:()
  • RaZoK
    hy

lehet, hogy nem a legmegfelelőbb topikba írok, de érdekelne, hogy nincs e valakinek eladó Dragon Ball kártyája, inkább a magyarországon forgalmazott kártyák érdekelnének (Power/Lewel, Ezüst szélü , Power/Lewel (Metál), és a sima Dragonballos metál kártyák...Ha valakinek van ilyen gyűjtemény vagy csak néhány darab akkor jelezze..köszönöm! :D
  • Carfanatic
    hepi end lesz de nem úgy ahogy te gondolod
  • berlinboy6329
    Megnéztem az FMA soroztato,és atom nagy volt,csak nem vmi hepi end.A muvit akaromm majdcsak meg akarom kérdezni,hogy Ed visszajön majd v nem lesz hepiend.
  • Carfanatic
    hát és jellemző a legtöbb anime-re legalább is amiket én is merek hogy sok bennük a mondák és legendák-kal kapcsolatos dolgok
  • berlinboy6329
    Lál,én tökre nem tudtam.
  • Seth
    Ez miért olyan nagy dolog? Ez a 7 főbűn, most hadd ne soroljam fel őket magyarul mert nem is tudnám hirtelen ( irigység, harag, fösvénység,lustaság stb....)
  • berlinboy6329
    és a többire?Mert a #9716-ban ott van 1 link.Menj annak a közepére ami bejött oldal,és nézz nagyot.Azért kérdeztem.
  • Carfanatic
    hát írd be és ha mást is kidobb akkor több mint valószínű szerintem envy-re biztos talál valamit
  • berlinboy6329
    Lenne 1 kérdésem: a Fullmeatl Alchemistben lévő Homonculusok nevei 1gyedi nevek vagy sok más helyen is megtalálható?
  • RelakS
    Ja, olyat én is láttam :D

Sok tengelyes autó, olyan, hogy benyomja a kormányt, és plusz légterelők jelennek meg, aztán a csórit elverik egy régebbi járgányával, mert nem érzi a kocsit, meg mittommégmik :D
  • Prof William
    Ja asszem az volt a legvége, hogy végre megnyert valami nagy versenyt.
  • HRaVeN1
    grand prix azt hiszem
  • Nuki
    jaj amikor ilyen 100-200 köröket mentek, és az egyik csávó az uccsó körben lerobbant? :P (valami homájosan emlékeződik, a #9720 nekem is ismerősen hangzik, bár nemcsak a valódi verseny mijatt :D)
  • Seth
    Asszem Le Mans
  • KnightRider

Annak idején, még mikor a Dragon Ball Z-t adta az RTL Klub, sugároztak egy autóversenyes sorozatot is. Tudja valaki annak a címét és azt, hogy esetleg honnan lehet letölteni? Ha esetleg több ilyen témájú animét adtak volna, ez az, amelyikben Niki Lauda volt a csapatfőnök...
  • berlinboy6329
  • berlinboy6329
    Mijez a pangááásss??
  • berlinboy6329
    Látta már vki ezt?

Ez a Devil may cry 3 c. gémhez kapcsolodó oldal.Ne az oldalt nézzétek,hanem menjetek le és keressétek meg a szörnyek neveit,kb középtájon.Aki látta az animét annak ismerősek lesznek a nevek.Kérdezem én véletlen 1beesés ez?

BTW Ja, 1. réaz van,de érdekes én nem találtam,csak keresővel.