FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nos biztos hogy megsértek majd pár emberkét, no meg már az enyémhez hasonló kérdések is unalmasak lehetnek, de azért beprobálkozom.
Szóval egész jól elvagyok az animokkal. Nem rajongok értük, de nem is vagyok közömbös irántuk. Szivesen elnézegetek egyet kettőt, ezzel nincs gond.
Azonban volt valaki aki bemutatta nekem a Cowboy Bebop cimü sorozatot. Most mit mondjak, teljesen magával ragadott.
Végignézve, a filmet is beszerezve és kivégezve biza nagyon hiányzik az egész, ezért megrohantam az animokkal foglalkozó forumokat, oldalak. Viszont a mai napig nem találok a CB-hez csak kicsit is hasonlóan jó cuccost.
Most éppen a Fullmetal Alchemist nézem. Az első rész hangulata, legalábbis az eleje reménytkelltő volt, de mégsem azt adta mint amire számítottam.
Szó mi szó, keresek egy a fentebb említett műhöz hasonlót. Meglegyen az a kicsit darkos hangulat, viszont nem kell nekem semmi dragon ballos gagyiság. Valósághü legyen, lényegében minimális mágiával és semmi szuperhőssel, meg levegőben repkedéssel stb-vel. Valami jó kis thrilleres anime kell.. akár a jövőbe, akár a jelenben, akár egy képzelt valóságban játszódik. Csak ne rugaszkodjon annyira el a valóságtól.
Létezik még egyeltalán ilyen?