FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #9116 Fate/Stay Night
Kardozós. Még fut.
Eremental Geard
Na és most egy jellemzés.
Minden tiszteletem a japóké. Amíg az amcsik egymás után b**ák el a játékadaptációkat(persze van kivétel a la Silent Hill) úgy ők szinte már tökélyre vitték ezt. Rengeteg H-Gamet vittek már vászonra nagy sikerrel, remek sorozatok formályában.
De azért évezredenként egyszer ős is mellényúlhatnak...
Soul Link 1-6. Érdekes, de mégsem az igazi.
A Shuffle készítőinek legújabb műve. Le sem tagadhatná a rokonságát. Néhány karakter mintha egyenest onnan szabadult volna. :)
Sztori röviden.
400 km-el a föld felett kering az Aries katonai kiképzőállomás. Egy csapat kadét érkezik ide. A kötelező fiú lány felállásban. Gyerekkori barátok meg minden.
Az első két rész enyhe ecchi ökörködésben telik el. Jajaj rádnyitottam a fürdőszobaában, áááá beláttam a bugyid alá, jujj véletlenül megfogtam a melledet!
Na és ekkor jött a dönbbenés.
Figyelem a sztori tartalmazhat spoilereket minden embernek, aki még nem látott amcsi akciófilmet. :)
Ugyanist az Ariest megtámadják a terroristák! Eddig azt hittem ez gyerek anime de a terorrok nem lacafacáznak! Lazán végigmészárolják az állomást, szó szerint cahatokra lőnek pár embert, kinyírják a helyi véderőt+az irányítóközpontot.
Mindenki menekül. Lehet hogy nem gondoltátok volna de hőseink ott rekednek az alsóbb szinteken, míg a felsőt a terorrok tartják ellenörzés alat. Mit lehet ilyenkor tenni? Hát természetesen átültetni a gyakorlatba amit tanultunk és felvenni a harcot.
Végig Die Hard érzésem volt ahogy hőseink lassan elkezdék felszámolni a terorrokat. Szinte vártam mikor lép be Mr. Bruce (Vérespóló) Willis.
A terroroknak az állomáson lévő atombombákra fáj a foga. (Rohadtul eredeti nem?)
A Soul Link egy erős közepes anime. A karakterek gyönyörűek, a CG-t viszont nem tudom minek eröltették bele, mert ilyen minőséget kb vagy 10 éve láttam utoljára. Komolyan mondom annyira gagyi az ürhajók stb kinézete hogy... el sem tudom mondani.
A sztori is eléggé B-kategóriás, de azért megvan a maga diszkrét bája. Animében még úgy sem láttam ilyet. :) Néhány szinkronhang nagyon gyenge.Sok az üresjárat. Valahogy nem érzi az ember hogy most mindenki egy életveszélyes szituációban van.Feszültség nuku. Érdekes hogy jobben fel merik vállalni hogy ez egy H-game volt mert azért van benne szex és nem az utílás szintjén , hanem szépen mutatva. (Soft stílusban persze. :))
Mindent összevetve egy középszerű anime. Ha valaki a B-műfajt kedveli és még animében nem látott ilyet az nézze meg.
Egyszer élvezhető.
Persze még csak 6 részt áttam a 13-bó, szócal még változhatnak a dolgok de nem hiszem.