kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    fate-et én is nézem tényleg :D
    csak azt nem mentem winyóra, ahogy nézem úgy törlöm.

meg tényleg. ha első 2-3 rész alapján dönt az ember egy sorozatról, akkor kb én se néztem volna meg 3 szezon saber marionette j-t :D
    az első pár rész nagyon szarnak tűnt, aztán egyre jobban megtetszett. a végén meg már tök jókat nevettem a poénokon, meg minden.

gungrave meg számomra rossz példa volt, mert első rész tetszett, a gangszeres, amerika feeling, meg nagyon nem... -_- kb 13 részt bírtam belőle nézni.
    no meg azért vannak olyna sorzatok ami elé az ember úgy ül le, h ez biztos szórakoztató lesz, de aztán az első részekben csalódik. majd mégjobban, és a végén már átkozza a napot, h egyáltalán leült a sorozat elé :D
    (ilyen nálam a Ragnarok - The Animation)

Bucser:
    "ÉS nem tudom hogy valaha valki itt ezen topicban csalatkozott e már filmben sorozatban amit ajánlottam:)"
    mire gondolsz?