FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én már benne vagyok viszgaidőszakban:) (eddig a héten 6 vizsgám volt és 1-ről elaludtam)) mégis belefért minden:)
Ergo Proxy: Osztom Tryst véleményét szerintem frenetikusra sikeredett mind megrajzolásában mind történetében és mind a karakterekben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Számomra az első 7 részben egyértelműen nyílvánvaló volt hogy Vincent bele akar olvadni Romdeau társadalmábva. Érzi, hogy különleges és igyekszik ezt elfojtani. Nem akar több lenni mint egy átlagos polgár Romdeau része lenni. Mégis érzi, hogy valami nincs rendben. Lir Meyer alakja ugye a tipikus mindenbe belebököm az orrom rendőrnő aki egy felső hatalmasság gyámkodását élvezi és mégis folyamatosan megfigyelik (ugye Lir személyi autorave-je akin keresztül szinte minden cselekedetéről tudtak) Nekem alapból furcsa Lir nagyapja is. Gőzöm sincs mik leetnek azok a szobrok a szobában lehet hogy a nagyapa megosztott személyiségének megtestesülései? nem tudom. De mindig kísérteties ahogy azokott abban a szobában mozognak.. Ahogy nem figyel valaki az egyikre azonnal elkezd közelebb húzódni:) Proxy-k: Az első proxy aki elszabadul a legelején ugye megtámadja Lir-t és a Vincentben lévő proxy valahogy odakerül és megmenti. Később mikor az áruházban proxy kergeti Vincentet ott sem tudjuk mi a dolog végkimenetele.... Vincent valahogy mindig ott van hol a Proxy és a legutóbbi észből ki is derült hogy benne lakozik és időről időre előjön. Lehet Romdeauban is ugyanez történt. A proxy-k harcolnak egymással.
NA szóval hangulat okés sztori még zavaros de ugyi kitisztul és azért Blood-ra sem lehet azt mondani, hogy nagyon komly lenne hisz az egytlen bonyolult lelkivilággal megáldott karakter benne Kai.:) A többi meg csak hack and slash:)