kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    jam, meg fizika, meg zsidó vallás, stb stb. az nge elég bonyolult téma. hiába olvastam el hozzá az összes létező magyar magyarázatot, minden részét még most sem értem, h mi miért van benne (szimbólumok, a történettel 100% tisztában vagyok)

meg most ígybiztosan nem tudok mondani semmi olyat, amit esetleg nem vett észre mást, mert amit én észrevettem, azt elsőre észrevettem, így nekem természetes, hogy az benne van :D így lehet még semmi extrát nem vettem észre. ^^

meg akkor tényleg a téma nem fekszik neked Ottto, de annyira neked sem madfist, mert engem az első percek már magával ragadtak, és beszippantottak. :)
    nge, berserk, kenhsin ova és blame óta az első anime ami erre képes volt. ^^
    (ja meg ending, radiohead-től a paranoid android szerintem nagyon kötelező darab minden alternatív rajongónak :))

nálam a gantz manga volt olyan, hogy elolvastam az első 10 fejezetet és csak nézetm ki a fejemből, hogy akkor most mi a f*szom van itt?! főleg az első pár fejezet kavarodásában nem értettem szinte semmit se :D
    aztán egyre jobban belemerültem az első kötet után (meg tisztázódott egy csomó dolog a fejemben), és nem volt megállás, és a manga egészen a vámíprokig zseniális.