FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
én a jegyzeteket majd a végén akarom elolvasni, h lemérjem mennyire voltam szemfüles ill. okos :D
de már előre látom, akárcsak az NGE esetében, itt is az IQ-nak 150nek kell lennie, hogy valamit is megérts belőle :D
no de ez már mi tudatlan közép-európaiak problémája xD
Ottto:
szerintem pontosan, hogy van egy hangulata. amikor Lir története folyik akkor a jövőbeli kép él, hogy itt mintha minden rendben lenne, de valami a háttérben nagyon nem stimmel. tudod, hogy valami nem úgy van, mint ahogy kéne. s mint főhősünk már tudja is. Vincent vonala pedig egyértelműen az elkeseredettség, és az önmaga valójának keresése, reményvesztett küzdelem a sors és az elkerülhetetlen ellen. :)
szvsz ha nem tudod átérezni a történetet, akkor persze, hogy nincs hangulata a sorozatnak. pl. ha az nge történetét is szarnak találmám, akkor a sorozat is olyan semmilyen lenne. jó az akció a kép meg minden, de nem tetszik. ergo-ban is ugyan ez van. ha nem éled át, nem lesz jó... :(