kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    Ergo Proxy
    Az utolsó 4 rész az én szemszögemből.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mindenki emlékszik az első részben feltűnt 2. Proxy-ra, aki Lir (Real) fürdőszobáját tönkretette azzal, hogy beugrott a tetőn keresztül. A fehér maszkos. Eddig csak gyanítottam, de most már tudom, h a fehér maszkos Proxy ruhája egyezik Vincent ruhájával, plusz neki is feket a haja. A fehér valami amit látunk lobogni, nem más, mint valami kötés vagy kendő. Tovább fokozva a dolgokat, a 9. rész eddig beigazolta a feltételezésem, plusz ráállított arra a teóriára, h a Proxy-k nem mások, mint emberek, ezekkel a különleges képességekkel. (írom az utolsó mondatot a 9. rész reklámjában :D)
    Lir-rel is lehet valami, mármint az orvosi tesztje miatt, de az még igencsak a jövő zenéje, hogy vele mi lesz.
    Továbbá már arra leszek kiváncsi, h a Proxy-k h jönnek létre, miért, és arra, hogy a Cogito vírus (auto-rave-eknek lelke lesz) hogyan jött létre, és hogy hogyan fertőzödnek meg vele a robotok.

Ezidág a sorozat nálam már akkora elismerést vívott ki, hogy rögötn a top3-ban van, már ennyi epizód után is. :)
    Aki nem kezdett neki, az vagy most álljon neki, vagy várja ki a sorozat végét és aztán azonnal, mert ez a sorozat egy igazi élmény, és szellemi és vizuális csemege. ^^