kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Nem az M.D. Geist volt az?:D

Nekem első animesorozat a Robotech volt (A Macross első sorozata ment ezen a címen az amerikánosoknál) még kábelTV-s Skychannelen-en 8 éves koromban:) Aztán Transformers sorozat 10 éves koromban szintén Skychannel majd jött a Transformers Movie:) aztán egyszer megláttam A "Macross az űrcsatahajó" (angol címe: Macross do you remember Love) című rajzfilmet 12 évesen VideóTKban (gonosz voltam elloptam mert magyarországon nem lehetett már akkor kapni :((még a VICO szinkronizálta anno szóval sejthetitek milyen régi kazi:D):D) azóta pedig gyűjtöm őket:D bár volt egy kis kimaradás mikor semmilyen forrásból nem jutottam hozzá. Majd 15 éves korom óta rendszeresen gyűjtöm és szaporodik:) Jött az Macross 7, Macross plus, Gundam Wing, NGE, Hellsing ,Love hina, Record of Lodoss war etc.:) Most meg lassan 24 vagyok:D Azóta tart:) és fog még jó ideig:)

btw: szívesen venném ha mondjuk Bleachet vagy X-et vagy mondjuk Kensin-t elkezdenék vetíteni az A+-on is akár:)