72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#8915 hátő, a 10/5 pontos értékelésed után elgondolkodom rajta -
#8914 jah, szal aki nem szedte még le basilisk live actiont és kiváncsi, siessen! :) -
Prof William #8913 Ne félj majd biztos lessz még több is.. -
#8912 jéé megint van izééé. bár igencsak megcsappant a választék. de azért gyorsan szedem amit tudok mielőtt megint eltűnik :-) -
#8911 én fan még csak 3 éve vagyok, mert 3 éve van csak netem. :) -
#8910 húha akkor nagyon taknyos vagyok a témában... én '90 körül csak disney-t néztem vasárnaponként. lövésem sem volt, hogy más rajzfilmek is vannak. bár azt hallottam, hogy a neils holgerson is japcsi rajzfilm volt (vagy nem?) és azt is néztem. de fanatikus csak egy éve vagyok. kb. -
#8909 pfu ha ilyen régre nyúlunk vissza, akkor nekem valami más anime volt az első. valami sci-fi.
egy elhagyatott bolygón játszódott, ahol egy hajó lezuhant a legénységből meg csak 1 ember maradt életben. aztán a bolyón a paraziták meg az emberek harca ment. aztán valahogy egyszem szörvjávörünk szerzett szövetségeseket, aztán a parazita királynő ellen kellt valami robottal. persze a "parazitakirálynő" is emberféleség volt, szal dúltak ám ott az érzelmek. :)
a filmet kb 12 éve láttam videotékából, de még mindig úgy emlékszem vissza rá, h életem egyik nagy kedvence :D -
#8908 transformersre abszolut emlékszem, lehet nekem is az volt az első.Sztori még most is rémlik, hogy vmi nagy bolygó felfalta a többi bolygót,tudja vki melyik transformers film volt az? Még fater hordta nekem a meséket az akkor frissen nyílt videótékából (1990 körül járhatunk) Akkor volt egy másik robotos,abban összeépültek eggyé,asszem 4-en és akkor létrejött a super-mega-hyper-szíjjellűlek-robot.Emlékszem az nem tetszett,mert túl sok volt benne a visszaemlékezős állóképes jelenet. Akkor volt még a captain future, talán orf-en, azt se nagyon szerettem(pár éve volt valami remix a zenéjéből,arról ugrott be, azt nem tudja vki mi a címe?). Szóval már elég régen volt az első:D Azután nagy csend , dragon ball, sailor moon stb....megint nagy csend és kb 2002-től megint elkapott a hév,azóta is tart:D... -
#8907 Nekem az első sorozat a Cowboy Bebop volt. A DB-t 10sec alatt elkapcsoltam, szal azt nem nevezném elsőnek. Egyébként az első igazi anime amit láttam: a Kite volt. Ha most kezdenék neki a témának, biztos valami lájtosabbat választanék :) -
#8906 első anime: transformers (a nagyon régi)
amit meg tudatosan anime címszó alatt néztem az első kenshin ova volt. máig a beszt :)
ottto:
304x450-es a kép, és max azt tudom megoldani, h néha mást rakjon be, és nem oldalanként mást. ugyebár iFrame alapú az oldal. van 1 főoldal, amibe nyitjuk bele a menüket (bal oldalon a kocka).
szal ha vannak jó képeid, akkor nyugodtan küld el őket, meglátom mit tehetek velük ^^ -
#8905 nekem a dragon ball de nem is sajnálom -
#8904 Nekem a Chrno Crusade.Dragonball.t is láttam de nem tulajdonítottam különösebb érdeklődést neki. -
#8903 Felvetnék egy kérdést. Kinek mi volt az első animeja amit látott, ami rászoktatta erre a "szörnyű":D szenvedélyre?(gondolom sokaknak a dragon ball)
Nekem pl az első animom az Elfen Lied volt. Eléggé belevágtam a keménymagba, egy kis ecchi, sok vér:D -
#8902 Hagyjuk már ezt! Csak az agyam bassza fel. Inkább azt mond Tryst mekkora képek kellenek a FAQhoz éshogy a többképes megoldás megoldható-e, mert akkor keresek párat. -
#8901 Hát akkor le fogom tölteni a fumoffu-t meg a second raidot is, bár még az alappal sem végeztem, de holnapra végignézem:D
Az tényleg igaz, hogy a komoly animokat meg nem nagyon nézné az "általános" közönség, mert azon már néha gondolkozni is kell:D Engem meg személy szerint nem érdekel a szinkron..a full metal panichoz is vagy két hétig kerestem a feliratot, aztán hagytam és szinkront tettem alá.
A cowboy bebopot már jó régen láttam(felirattal:)), már nem is emlékszem minden részre. Ha jól emékszem még van hozzá moviem is. Nem volt rossz az tény:)
Bár én olyan vagyok, hogy ami anime azt megnézem:), de sajnos még így is le vagyok maradva a "nagy" animosoktól.
-
#8900 megkérdezhetném hogy itt hány évesek tartózkodnak mert akkor megérteném mi ez a komly anime 4ever dolog persze azért jó az is de azok közül is csak a fullmetal alchemist jöt be az is igaz hogy nagyon nem látam sok animét mert leginkább ami miatt ilyen anime "fan" vok az a rtl2-nek köszönhető ahol elég sok 10+ anime-k mentek mondjuk a detective conan kicsit komolyabb volt de azt nem is szerettem
-
#8899 full metal panic-ból leginkább a fumoffu és a second raid ami jó lett. szvsz az első sorozat elég felejtős lett...
viszont 1 berserk vagy nge tényleg jó lenne. a közvéleménynek biztosan. :)
én leginkább tv-be, ilyen retek klubba, meg a+-ra, a fullmetal alchemistet, naruto, bleach, great teacher onizuka, last exile, basilisk, rurouni kenshin sorozatokat tenném. a komoly sorozatoknak szvsz tv-ben esélye sincs magyarországon. ok, a nagy animésokat érdekli, de azok meg vagy látták vagy csak a magyar szinkron miatt érdekli őket.
szal az lenne a jó, ha nem csak 10+ korosztályú animéket vetítenék, amiben semmi komolyság (blue gender, cowboy bebop kivétel, de onnan is csak a cowboy volt jó választás).
szal NORMÁLIS animét a népnek! :) -
#8898 pl a legjobb külömbség luffy és ace között akik testvérek ugyan de két külön világ és még is láccik rajtuk hogy testvérek ne ma megrajzolás miatt -
#8897 én szeretem ha valami túl komoly az sem mindig jó ez igy a jó és szerintem a rajzolását semmi rosz nem érheti mert ott tényleg egyéniek a karakterek -
#8896 a one piece is biztos jó, csak nekem a megrajzolás ami nagyon nem gyere be.
már csak a pinokkio és fűrész-szerű orrok miatt is... :/ -
#8895 ja és legyenek bene nagy arc karakterek:D -
#8894 Én nem ezt mondom!:) Már jópár animot láttam, most is töltök/nézek (term.:)), de nekem a DB-ben nem pont a verekedős részek tetszettek(persze azok is jók voltak), de pl amikor voltak nyugis részek(sajna kevés), azok nagyon tetszettek. Az tény, hogy már régi anime a DB, de azért én még most is sokszor belenézek, mert tetszik és kész:)
Hozzászólva az a+-os dologhoz: most pont letöltöttem a full metal panicot, csupán érdeklődésből. Nem is olyan rosz, mint gondoltam.
De az tény, hogy amit az a+-on vagy a klubbon leadnak nem mondható az animok krémjének. Ha leadnának mondjuk egy Berserket, vagy NGE-t, az már kész királyság lenne...de nem ez van... -
#8893 nekem az számít hogy humoros legyen kaland legyen benne eltérjen a valóságtól kiugrasszon a szürke hétköznapokból ezért is a kedvencem a one piece :D -
#8892 nekem tetszik az egész maga a világ de tény hogy a harc a lényeg pl aki szereti a dr slump-ot akkor szereti a db-t is amugy meg én már csak az ilyen gyerekes animékat szeretem -
#8891 dragonball nem más, mint egy néhol poénokkal megtűzdelt rétes-tészta verekedő anime, ahol a világ összes "klisé" karaktere megtalálható. de tényleg.
szal aki azt mondja, jó az anime, az 90% azt érti alatta, tetszik neki a harc benne :) -
#8890 visszavonom a dragon ballos álításom de azért a főbb karakterek hasonlítanak egy kicsit -
#8889 hupsz elfelejtettem a vesszőzést meg a pontozást:D -
#8888 úgylátom mindenki felhúzta mágát egy kicsit és most ne mén voltam a hibás:D abban egyet értek vele hogy van egy kettő amiben nagy a hasonlóság pl dragon ball vagy ahogy ti mondjátok alsó kategóriás anime de ebben az egész animében a karakterek személyisége e lényeg meg a sztori és még mielött nekem esnétek azért a keményebb animék sokkal kidolgozottabak és komolyabbak talán ezért nekem nem is tetszenek igazán:D -
#8887 jó hát az ottani ellentáborra catti-n kívűl azt mondom, h szellemileg károsultak különcsoportja. mert váltig álítja az összes a saját igazát, pedig lövése nincs a dologhoz. mert látott egy sailor moont, meg pár retek klubos + a+-os animot, és akkor már pfu, bazze amit kellett azt láttam. jha a legszarabb kommersz geciket. grat ;)
naszóval :D kezd elborulni az agyam az emberi hülyeségen, de no prob. inkább itt tombolom ki magam, mint ott, h végeláthatatlan értelmetlen vitahullmámot indítsak be. szal már nem is foglalkozok vele. bemutatták a szegénységi bizonyítványukat, asszem emiatt tovább nem is érdemes vitatkozni velük ^_^ -
#8886 Nah, én is hozzája szóltam ott a témához. :) -
#8885 Filózom most fellinkeljem-e ezt arra az izére, vagy inkább hagyjam... -
#8884 I.C.Ram-ot áthívjuk ide? Biztos örülne mindenki, ahogy fikázza az egyszerűsített anime alakokat :) (mindenki ugyan olyan, csak más a haja :o) ) -
Van akit ez egyébként nem zavar és a limit ellenére is rendületlenül folyik tovább a töltés -
#8882 Loituma:... hiába ahogy politikáról nem, anime-ről sem lehet beszélgetni, csak az "elvtársakkal". Ráadásul a többiekkel olyan szinten nem is érdemes... csak hát néha az ember tényleg szívesen elküldi 'csába akit lehet.
tryst: 30 gigás limit, az szopó. nekem sosem sikerült elérnem csak megközelítenem, amíg csellós voltam. najó egyszer elmentem 37ig de akkor nem büntettek, néha meg teljesen elszáll a számláló. akkor annyit töltesz amennyit akarsz :) -
#8881 Na ez szép! Mi lenne ha minden menüpont alá más képet tennénk? (Márha kivitelezhető) -
#8880 na, már én is írtam :D
jól elküldtem őket a csába ;) -
#8879 Én is írni akartam valamit, kicsit dühít engem is ez a "tudatlanság". Bevallom,szépen nem tudtam volna megfogalmazni a mondandómat,ezért inkább rátok hagytam:d Direkt ezért linkeltem be a topicot, nem azért mert egy bleach karakter hagymát pörget a bannerjében :D Tudtam hogy rátok számíthatok :D -
#8878 nem tudom hogy a szarkazmusnak miért kéne smiley hisz az arcjátékon sem érezhető hanem a mondanivaló és a hangleejtés mutatja:)
egyébként meg rájöttem, hogy hülye vaskalaposnak kár magyarázni bármit:D -
#8877 Látom jól megaszontátok a Loituma topicba :D
anime megszállottak fogjatok össze és űzzétek el ki istenetek ellen vétkezik -_- (szarkazmus smile nincs??) -
bjútifül:)