FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
transformersre abszolut emlékszem, lehet nekem is az volt az első.Sztori még most is rémlik, hogy vmi nagy bolygó felfalta a többi bolygót,tudja vki melyik transformers film volt az? Még fater hordta nekem a meséket az akkor frissen nyílt videótékából (1990 körül járhatunk) Akkor volt egy másik robotos,abban összeépültek eggyé,asszem 4-en és akkor létrejött a super-mega-hyper-szíjjellűlek-robot.Emlékszem az nem tetszett,mert túl sok volt benne a visszaemlékezős állóképes jelenet. Akkor volt még a captain future, talán orf-en, azt se nagyon szerettem(pár éve volt valami remix a zenéjéből,arról ugrott be, azt nem tudja vki mi a címe?). Szóval már elég régen volt az első:D Azután nagy csend , dragon ball, sailor moon stb....megint nagy csend és kb 2002-től megint elkapott a hév,azóta is tart:D...