kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • via_mala
    "nem érdekel csak irtam vlamit és ők meg csak beszélgetnek tovább én meg le vok szarva pedig fontoss lenne"
    Bakker, szóval nem érdekel?! És mitől vagy TE olyan fontoss. Ha neked nem sikerül megnézned, akkor mi fog történni? Idejöttél pár napja, semmi értelmes hozzászólásod nem volt, folyton csak kuncsorogsz, követelőzöl, és még neked áll följebb. Ezzel a stílussal jobb ha nem próbálkozol tovább, mert rohadtul nem kapsz segítséget, és mondjuk annyi eszed lehetne, hogy ne szóljál be a törzstagoknak!
    "én nem szarakodok torenntel és ez nem nyavajgás csak kihasználom ennek az fórumnak az a részét hogy itt olyan emberek vannak akik értenek hozzá"
    Engem pedig ne használjon ki senki, pláne egy ilyen erőszakos ...khm... valaki. Te már jól elástad itt magad, kétlem, hogy bárki is másolgatna neked bármit is. Javaslom olvasgasd a FAQ-ot, barátkozz meg a guglival és torrent-tel, és ha végképp nem jutsz előre, akkor szép szerényen kérdezz, meglátod csodákat lehet elérni, de az sem egy rossz ötlet, ha előtte új nevet regisztrálsz magadnak, hogy ne is emlékezzünk rád.
    (És most jól visszafogom magam, és nem rakom be sem a köcsög, sem a stfu smile-kat, sem a többi hasonlót - főleg a többiek miatt.)