72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #8755
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ebben igazad van , Kagero-t még meg lehet érteni , Tenzen meg egy alap negatív figura :) , Nenki már a szememet is bántotta , Jingoro pedig a fülemet amikor takony formában vinnyogott :D:D:D de legalább bennük is volt egy kis jó , az nagyon aranyos volt amikor megijesztették Oborot mert szegény csuklott ^.^ ... de az Iga ninjákhoz képest a Kouga ninják mind pozitív alakok ... najó ez sem igaz , mind a két oldalon jó emberek vannak xD
  • Ottto
    Tenzen egyértelműen a "főgonosz" szerepet töltötte be (Hisz még megölni is milyen nehéz volt) Kagero inkább szánnivaló volt, nem utálnivaló. Én mindenesetre megértettem őt is. Mellesleg Tryst, Gennosuket nem sokat láttad volna harcolni. Ő csak állt és nézett ;D
    Iga oldalon nekem még Koshiro volt az akivel megbarátkoztam a végére. Főleg miután elveszítette a látását és megmutatkozott a kreatív énje (fafaragás)
  • Sadun Tryst
    igen, ez már az anime :D
    én kagerot is bírtam, mert megértettem a fájdalmát. gondolj bele de szar lenne ha nem lehetnél együtt azzal akit szeretsz, mert akár a lehelleted megöli (nem szájszag :D)
    szal aki tényleg undorító volt az nenki és tenzen volt.
  • BEAST #8752
    remélem most az anime-ről van szó xD

nekem sem voltak szimpatikusak az Iga ninják , főleg Nenki zavart :D ... de az a rész amikor Oboro gyermekkorát mutatták be , hogy milyen kedves volt vele mindenki picit megváltoztatta a véleményemet ... a végére csak Tenzent és Kagerot nem bírtam :)
  • Sadun Tryst
    kb nekem is ennyi a véleményem :D
    felőlem írogathat ha akar. legfeljebb átgörgetem a kommentjét. ha meg nagyon makacs akkor meg szólni kell modinak h adjon 1 koponyát már kedves júzerünknek...
  • Bucser
    Kérlek akkor ne is szarakodj tovább ezen a fórumon. Thnx.
  • Sadun Tryst
    de mindennel egyet értek. :)
    az elején mindenképpen Kogua a szimpatikus, később pedig Iga is. bár Kouga oldalon sztem sokkal több szimpatikus ninja van. mert pl tenki, rousai és jingoro nekem soha nem volt szimpatikus.
    ami talán egy kicsit zavar, az talán annyi volt, h az igazi harcok kezdetén szinte Oboro és Gennosuke szeme le is záródott. pedig Gennosuke-t elnézegettem volna harcolni elég sokat :)
  • BEAST #8748
    istenem :D:D:D:D
  • Carfanatic
    saarakodik a f*om torenttel bazmeg ha valakinek meg van akkor fogja kiirja elküldi én meg kifizetem ez eddig is bevált amit tok letöltök ftp-n amugy is elolvastam a faq-ot és olyat soha nem mondok amire válaszoltak és one piece-val kapcsolatban nem találtam választ csak annyit akartam megtudni hogy hány részes amugy meg kurva sokat kérek ha adnak torentet az is jó max letöltetem valakivel akit érdekel még akit érdekel az felvesz msn-re azt kész a tobbiek meg ne foglalkozzanak a dologgal
    csak ha nem irok örökké senki nem figyel régebben képekkel keltettem fel a figyelmet de azt is fikáztátok mhogy betettem egy képet ennél többet én se tehetek
  • via_mala
    "nem érdekel csak irtam vlamit és ők meg csak beszélgetnek tovább én meg le vok szarva pedig fontoss lenne"
    Bakker, szóval nem érdekel?! És mitől vagy TE olyan fontoss. Ha neked nem sikerül megnézned, akkor mi fog történni? Idejöttél pár napja, semmi értelmes hozzászólásod nem volt, folyton csak kuncsorogsz, követelőzöl, és még neked áll följebb. Ezzel a stílussal jobb ha nem próbálkozol tovább, mert rohadtul nem kapsz segítséget, és mondjuk annyi eszed lehetne, hogy ne szóljál be a törzstagoknak!
    "én nem szarakodok torenntel és ez nem nyavajgás csak kihasználom ennek az fórumnak az a részét hogy itt olyan emberek vannak akik értenek hozzá"
    Engem pedig ne használjon ki senki, pláne egy ilyen erőszakos ...khm... valaki. Te már jól elástad itt magad, kétlem, hogy bárki is másolgatna neked bármit is. Javaslom olvasgasd a FAQ-ot, barátkozz meg a guglival és torrent-tel, és ha végképp nem jutsz előre, akkor szép szerényen kérdezz, meglátod csodákat lehet elérni, de az sem egy rossz ötlet, ha előtte új nevet regisztrálsz magadnak, hogy ne is emlékezzünk rád.
    (És most jól visszafogom magam, és nem rakom be sem a köcsög, sem a stfu smile-kat, sem a többi hasonlót - főleg a többiek miatt.)
  • Bucser
    "e én nem szarakodok torenntel"

Akkor ne is pocsékold kérlek az idődet arra, hogy ide írsz vagy itt "ki akarsz használni bármilyen lehetőséget" Vagy esetleg anime-t keresel. Mert ez mind időpocsékolás.. menj inkább játsz doom3-at.... Számodra itt egy lehetőség van. megadunk torrentet és te onnan leszedsz amit tudsz kész. Nem pedig benyögöd hogy ez és ez kéne és mindenki vesse rá magát hogy neked segítsen...

Szóval csak Ottto-t tudom idézni... Think Again N00b.
  • Ottto
    Te csak ne használj ki senkit! Ez nem segélykérő hely (Biztos van ilyen is, de itt mi szívességből segítünk egymásnak, amivel nem kéne visszaélni!) Vagyis k*rvára nincs jogod leszólni minket, hogy húzzunk msn-re beszélgetni az adott animeről és a te kérésedet azonnali hatályal hajtsuk végre, mert erre semmi nem kötelez minket (főleg nem te) Ez egy fórum! Think again!
  • Seth
    mondom hogy még fut, majd idővel felkerül az ftp-re is,ahogy jönnek az új részek. Torrenten, dc-n kívül nemnagyon tudod leszedni máshonnan
  • Carfanatic
    mondjuk megnéztzem amugy meg nekem nem kell torrent hanem akinek megvan attól megveszem vagy ha van ftp de én nem szarakodok torenntel és ez nem nyavajgás csak kihasználom ennek az fórumnak az a részét hogy itt olyan emberek vannak akik értenek hozzá
  • Jagi
    #8725 ---> Erre nekem sem váloszoltak, mert egy szemecsere közepén voltak. Rászántam 25 percet és kiderítettem. Most már okos vagyok.

Volt már ilyen velem is, mással is és még lessz is ilyen.

Egyébként az animenfo.com igen hasznos. jó oldal :)
  • Seth
    ráadásul a one piece még most is fut tudtommal, úgyhogy csak a jóisten tudja mennyi része lesz még
  • Bucser
    Öreg most olvastam végig a FAQ-ot minden kérdésedre benn van a válasz...

Az hogy a One Piece hány részes szépen elmész animenfo.com-ra és bepötyögöd azt a keresőjébe, hogy One Piece. Aztán felnyitod guglit és beírod Download One Piece Torrent nem túl nehéz szerintem...

Kicsit gondolkodni kellene az eszetlen nyavajgás meg önsajnáltatás helyet... Azért van az rohadt FAQ hogy használd Tryst nem kis munkával hozta össze.

BAka.....
  • Carfanatic
    nem érdekel csak irtam vlamit és ők meg csak beszélgetnek tovább én meg le vok szarva pedig fontoss lenne
  • FFX
    miért kéne msn-en megbeszélniük? nem offolnak
  • Jagi
    ???
  • Carfanatic
    ezt beszéljétek meg msn-en avgy akárhogy de nem tudna itt valaki segíteni egy rászorulónak?
  • Jagi
    nállam most ia nyílik az ajtó :)))
    és ki-be járok rajta
  • Ottto
    Ja hopp. Bocs, lassú vagyok.
    A filmet meg nemtom megszerezni révén a "főhadiszállás" nálam nem működik...
  • Ottto
    Engem még az sokkolt le mikor az elején a Kouga ninják hullottak sorszámra. Ez nem is nagyon változott amíg Gennosuke meg nem jelent. Rögvest melléjük áltam, de aztán később már egyiküknek sem "drukkoltam" és egyformán sajnáltam a ninjákat ha meghaltak. Az elején pl (mikor még Kouga oldalon vltam) számomra nagyon szívszorító volt mikor Saemon (Yashamaru formában) meglátta Okoit ahogy haldoklik a földön, aztán a siratós jelenet nálam is velőig hatolt. Okoit szerettem, jópofa karakter volt. Ráadásul el tudom képzelni Saemon mit érzett mikor elvesztette a hugát :c

Tehát az anime nagyon szívszorító tud lenni ez tény. A harcjelenetek szerintem jól megvoltak. Volt néhány lopakodós gyilkolás (révén valakinek a képessége ehhez kötődött), de nekem tetszettek azok is.
  • BEAST #8731
    bah ... a film gagyi , legalábbis én az első 5 perc után inkább kikapcsoltam <.<
  • Carfanatic
    Hi nem tudná megmondani valaki hogy a One piece hány részes ha több mint 182 akkor akinek megvan vagy az elküldené nekem itt megbeszélhetjük [email protected] ez az msn-címem.Ha nincs meg senkinek akkor megmondanák honnan tom letölteni aviba lehetőleg nem torrenttel de ha nincs más akkor azzal.
    Előre is kösz
  • Sadun Tryst
    ez az anime :D
    én a filmről beszéltem :D
  • BEAST #8728
    na igen , ezt énis sajnáltam , a legtöbb "harc" elág rövidre sikerült , a legjobb talán Shougen és Yashamaru csatája volt még a legelején... engem meg az rendített meg hogy a vége felé már mindenkinek azon jár az agya hogy minek ez a háború meg olyan egyformák , a béke jobb lenne ... de mégis lekaszabolják egymást >.< , ezt főleg akkor éreztem amikor Saemon megöli Hotarubit és visszaemlékszik arra amikor Yashamaru formában megismerte Hotarubit

még mindig
  • Sadun Tryst
    engem Hyouma halála rendített meg a legjobban, mert kb 2mp alatt megölték. ahogy nenkit, saemont és hotarubit is
  • BEAST #8726
    heh ... nemtom , én végig bíztam valami happy end-ben , igaz olyan gyorsan hullottak a főbb szereplők és úgy állt mindenki a háborúhoz hogy tudtam nem lesz

• Jagi
    Valaki felvilágosíthatna a .HACK//sing-nal kapcsolatban.
    Az Animenfo-n 26 rész van (elméletileg ez aa hivatalos)
    A DVD-verzsönön viszont 28... Akkor most?
  • Ottto
    Áh. Van az olyan komoly hidd el.
    SOILERFőleg mikor Tenzen és Gennosuke összecsap./SPOILER
    Bocs csak "húsvéti jókedvem" volt mikor írtam. Le kéne szoknom erről.
  • Flórika
    Nagyon köszi a segítséget!

Igaz, kegyetlen lassan jött le, de végülis csekély másfél nap alatt csak összehoztam... XD
  • BEAST #8722
    pedig azt hittem
  • Ottto
    Annnyira nem ko moly :DDD
  • BEAST #8720
    áh ... majdnem elsírtam magam a Basilisk-et nézve
  • Sadun Tryst
    Casshern
    Az animét még nem láttam, de erről bizton állíthatom, hogy vegyes érzemlmű anime. Egy részről jó, mert tök jó témát dolgoz fel látványosan, más részről pedig rossz, mert nagyon zagyva és sok helyen érthetetlen az anime. Nem magyaráznak meg nagyon sok dolgot, és egyszerűen az embert elkapja az idegbaj, h "mi a f*szomról beszélnek ezek meg?!". Leaglábbis nekem ez járt a fejemben a film vége felé.
    Na mind1. Azt viszont nagy örömmel tapasztaltam a filmben, hogy a Bleach-ből ismert két aláfestő zene is felcsendült a filmben. És nekem pont a kedvenceim.:)
    Szóval összeségében aki szereti a sci-fit és a gondolkozós témát (erősen az, még én is alig értettem a filmet), akkor nézze meg a Casshernt, aki pedig akcióra vágyik, az jobb ha kihagyja...
    10/6
  • Ottto
    Ugyanez.
  • Seth
    nálam se megy, [R] 500 OOPS: cannot change directory:/opt/ftp hibaüzit kapom
  • Ottto
    Hm. Akkor nálam a baj. Ok kössz.
    (Mellesleg ez a Blood opening sztem sokkal jobb volt mint a mostani)