kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    Nah. Nézem már a Furi Kuri-t (FLCL), és azt kell, h mondjam: nagyon elborult egy anime. ^^ Eddig én annyit szűrtem le, h minden felnőt milyen gyerekes és, h minden gyerek milyen felnőttes. Meg talán eddig az is 1értelmű, h a film a felnőttéválásról és a szerelemről, kibanagy poénokkal! ^^ Kiváncs leszek, hogy az utolsó részből mit hoznak ki. Mondjuk még az sem lenne rossz, ha valaki tudna nekem 1 magyar feliratot szerezni hozzá. Bár mondjuk van szerkesztői szinkron és felirat a filmhez (magyaráznak mindent, ami éppen a filmben történik, de sajnos az értelmet nem nagyon. csak legfeljebb annyit, hogy ez + ez a poén miért van.
    A filmben Haruko és Canti (a robot) Rulez! Eddig ajánlom mindenkinek, akinek 1 "kicsit" elborultabb agya van az átlagnál... ^^