72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
JAhhh egyébként a filmből nem derül ki, de Caska megőrül attól amit Femto tesz vele... -
Nemmindnek!!!!!!!!!!!!!!!! NAgy kedvencemnek pl a MAcross sorozatnak nem ilyen vége van... Akárcsak a Gundamnak:) Ezért szeretem őket mert személyes tragédia árán van benne kollektív vígasztalás és túlélés... -
HA azt végig követik, hogy hogyan vált Gatts a Black Swordsmanné az még vagy 75 rész lett volna... A Before Eclipse a mangában 88 Chapter Kb... Ami az Eclipse után történt az további 150 Chapter.... Chapterenként olyan 25 oldal... ÉS tulajdonképpen Scriptbooknak is felfoghatóak:) Szal csak fantázia kérdése, hogy van-e több anime Berserkből:) MAx nem csinálták meg csak a terveket:) Nekem nagyon tetszik az After eclipse utáni rész... -
a jobb anime-knak a CowBoy kivételével mind ilyen végük van... :) -
jovanakkor:((...
ennek hulye vege van...azse derult ki hogy hogy valt Gatts a black Swordsmanne...
pedig milyen jo kis anime volt...
-
csak 1 napig :)
nekem 1 hónapra elment a kedvem az élettől! :D
a Berserk-nek pedig azért van vége ott ahol, mert az utolsó résszel sejtetik, hogy akkor Gatts vhogy elszabadul onnan, majd megkapja az új kezét, és elkezd vadászni a démonokra, mint amit az 1. részben is láttunk. a berserknek ilyen vége van.... :) -
Ehh thx...de en a Berserk cimu animere gondoltam nem az NGE-re:PPP
egyebkent evangelionnal mar vegeztem regebben es utanna kb egy napig elment a kedvem mindentol -
hat szerintem ott fejezd be:))) a vege csak ongyilkossa tesz.. amugy ha meglested 25. et akkor ezt szedd le: end of evangelion
ez a vege.. nincs 28. resz.. -
nah ez erdekes...Nemreg kezdtem el a Berserk cimu animet...25. nel jarok...most akkor ennek nem keszult el a vege?...mert sehol sem talalom a berserk 26, vagy 27 -edik reszet....meg azt is hallottam hogy 28 is van...
vilagositson fel vki plz.
thx. -
Nekem az a jelenet tetszett amikor haruko haloingben "jatszik" a gyerek macskajaval (dobalja ide oda) az a macska is annyira jellegzetes arcokat tud vagni:PP
egyebkent
http://fanservice.viciously-kinky.net/haruko/ -
asszem ez az utolsó rész. de amikor apuci leteszi a fejét, az a robot apuci... mert a seggében 1 dugó van :) nyomatja is az áramot 1000L :D
oszt mikor megtalálja a rendes apját a szekrény aljába berakva, megkötve, csontsoványra lefogyva, meg bogagarak között, azt hiszi, hogy meghalt a fater :D pedig nem, csak eszméletlen volt és "kurvakoszos" (mint a viccben, hogy "anyu megvan a fehér ingem!"). ^^ -
NA megnézem már újra a sorozatot mert én elég sok olyan képre emlékszem amikor piros szűrön keresztül a Főhös családja zombiként megjeenítve tekereg a lakásban aztán Apuci leteszi a fejét valahova... Mondom nagyon régen láttam vagy 5 éve:) -
vannak, de az is csak azért nem humoros, mert a szerelemről van szól, vagy a felnőttéválásról. de a sorozat 90%-a poén.
GAiNAX RuleZ! :) -
Hát hallod azért vannak jelenetek az utolsó rész felé amik abszolút nem humorosak.... -
mármint poénok terén sokkal elborultabb. a Furi Kuri messze nem depressziós vagy ilyesmi. itt 1szerűen a hülye poénokat és az ABSZOLÚTE nem lináris történetet kell megérteni. ^^ ha ez megvan, akkor FAN vagy :D -
jesszus... -
Hülye vagyok... FLCL- Furi Kuri -
LCLC- Furi Kuri...
GAinax Stdió csinálta ugyanazok mint az NGE-t, csak messze sokkal elborultabb:) -
melyik film ez? -
bebop -
meg nem vettem eszre... sajna keves idom van tv-t lesni.. a cowboy bepop kezd tetszeni de ami igazan izgat az a wolfs lair -
uhh nememlekszemmar suliban neztem utanna szabadidomben:P..egyebkent ott talaltam egy nagyon lol anime oldalt evasource ..majd nezzetek meg ha raertek:P...ajanlom a Faq reszt:PP -
:D az nagyon FUN rész! főleg, h utána meg mindenki a szagra panaszkodnik... ^^ -
Szerintem a legdurvább az amikor a robot előjön meg kiadja magából a kölköt a harc után... Egyszerűen kixarja:) ÉS ilyen kutyaxar szerű formában enged le a kölök:) -
Cowboy BeBop:
Én megnéztem és ki is írtam DVD-re :)
De szerintem ami igazán beüt hangulatilag, az a film. A sok aranyszínű pillangó nagyon odaver... Az 1ik legjobb anime! ^^ -
azt tudom, hogy a GiNAX készítette a Furi Kuri-t, de a mester nincs köztük (Hideaki Anno). ^^
Viszont meg kell mondani, hogy olyan elborult poénok vannak a filmben, hogy az valami elképesztő.
Pl. mikor felrobban a TV, és hirtelen fehér galambok röpködnek mindenfelé. na azt a készítők úgy írták le, hogy John Woo után csinálták azt meg, mert az ő filmjeiben mindig van fehér galamb, de tök fölsölegesen. ők is akartak 1 ilyen részt... :D
ha meg itt tartunk, akkor mondhatnál 1-2 oldalt, ahol FLCL magyarázások vannak... :) -
aham...a csaj gepel benne mert jelentest ir a fonokenek es ebben emlekezik vissza hogyan talalkozott vele es megprobalja leirni miert is hivjak Vasht the stampede-nek..
-
Ebben mondják el VAsh történteét nem? -
Episode 13 Vash the stampede....a diablos resz utan jon -
JAvaslom akkor töltsd le a Saliva- Click Click Boom című számára Trigunból összevágott AMV-t... Az istentelenül jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trigun Cowboy Bebop kedvencem.... Trigunban hol tartassz??? -
Jah igen megvalami...
eszrevetted hogy az Adult Swimen nemegyszer leadtak az animek kozott a "Hej dunarol fuj a szel" ciganyos verziojat?...en elegge meglepodtem amikor hallottam:P..aze jo hallani kishazank zenejet amikor tavol vagyunk tole:P -
Hat mondjuk ez meg a legelborultabb animeknel is elborultabb:PP....en vegigneztem az egeszet + atbongesztem egypar ehhez kapcsolodo oldalt es kb ertem mi a mondanivaloja:P...egyebkent ez az Evangelion keszitoitol van
Most fejeztem be a Cowboy Bebop-ot + a filmet es sztem kihagyhatatlan..a zene a hangulat a poenok..ehh szal tetszett elegge
Jah most keztem el nemreg nezni a trigun nevu animet...eleg goofy san kezdodik de aztan egyre melyebb es sotetebb lesz az egesz...ilyen posztapokaliptikus future-cowboy beutese van...ezis eleg jo -
szarakodik az USTEAM megint... :(
max client (5) already connected
-
Végignéztem az FLCL-t!
A fő-fő mondanivalója az egésznek szerintem, az hogy NEMTUDOM! Bazze nagyon zavaros az egész! Talán majd ha átfutok rajta még 1x, többet megértek belőle...
-
[email protected] ;) -
pill. azt is megnézzük... -
bocs.. nem usteamot akartam irni hanem ultraweb karbantartojanak a cimet... -
Nah. Nézem már a Furi Kuri-t (FLCL), és azt kell, h mondjam: nagyon elborult egy anime. ^^ Eddig én annyit szűrtem le, h minden felnőt milyen gyerekes és, h minden gyerek milyen felnőttes. Meg talán eddig az is 1értelmű, h a film a felnőttéválásról és a szerelemről, kibanagy poénokkal! ^^ Kiváncs leszek, hogy az utolsó részből mit hoznak ki. Mondjuk még az sem lenne rossz, ha valaki tudna nekem 1 magyar feliratot szerezni hozzá. Bár mondjuk van szerkesztői szinkron és felirat a filmhez (magyaráznak mindent, ami éppen a filmben történik, de sajnos az értelmet nem nagyon. csak legfeljebb annyit, hogy ez + ez a poén miért van.
A filmben Haruko és Canti (a robot) Rulez! Eddig ajánlom mindenkinek, akinek 1 "kicsit" elborultabb agya van az átlagnál... ^^ -
CSOCSO:
[email protected] -
még mindig nem jó a szerver, így mi sem tudunk semmit. de milyet jó lesz. megadjuk az emiljét :)