kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    Tegnap fejeztem be a macrioss 7-et. Mindenkinek ajánlom ugyanazért, amiért az előző macross sorozatot, úh nem is pazarolnék több szót erre, viszont

SPOILER

sok mindent hiányoltam! Pl: Max és Miria kapcsolatából több info, részlet, történés.
    Basara múltja, és több romantika Sivillel. Igazából azt vártam, hogy lesz egy oltári csattanó, hogy Basara nem is ember, hanem vmi más, hiszen tudta Sivil nevét anélkül, hogy hallotta volna bárhol, ugyanez igaz a csajra is, plussz telepatikusan kommunikáltak néha, és áldozatokat hoztak egymásért a csatatéren többször is. Azt hittem, hogy Basara hasonló Gigilhez, aki egyértelműen régóta szerette Sivilt, csak valami történt vele, és azért van az emberekkel...nem is tudom.
    Akkor ott volt Ray meg a producer csajszi, róluk sem tudtunk meg semmit.
    Ami viszont nagyon nem tetszett, az az, hogy a 14 éves kiscsaj volt a főszereplő nő! Az a vergődés, amit két felnőttért rendezett, az nagyon gáz volt! Legalább Rexet is beledobták volna a szerelmi háromszögbe, hamár egyszer Sivil nem mehetett.
    Ja, a protodevilnek kétszavas mondataitól falra másztam!
    De egyébként fantasztikus sorozat volt, nagyon élveztem, csak volt benne pár hiányosság számomra.