72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#7795 SAMURAI CHAMPLOO SPOILER. : )
Nekem az jött be nagyon amikor Jin mekkszöktette a Gézsát. Nagy jelenet volt. Kemény mint a kő :DDD -
#7794 Eddig nalam a Number one.
Mondjuk az osszes zene nekem nem jon be, de a 14. reszben az a klasszikus hangszerelesu (zongora) zene azzal a japan dallal es melle az atelt emlekek kepanyaga, szerintem olyan szinvonalu, hogy aki uberelni akarja, akkor annak nagyon magas mercet kell elernie. -
#7793 EVA film: Mi értelme van annak hogy egy rajzfilmől rajzfilmet csinálnak?
Már ha nem film lesz. Ha rajzfilm lesz, akkor amcsi, ha amcsi...
Kate Rose=Asuka
Rei=Ray
És Sinji? Talán Dzsordzs?
Fúúj, értenek hozzá hogy kell szétb*szni valamit.
De tényleg majd meglátjuk... -
#7792 Nagyon bejött nekem is. Asszem bekerült a topfájvba. : )
A zene isten, kb 10 perc után beleszerettem a S.C.-ba.
Jin nagyonnagy az egyszavas mondataival. Jó sokat röhögten rajtuk. -
#7791 hááát, ha felnottekkel jatszatjak el akkor mar reg rossz, ha gyerekekkel, akkor meg plane, eselytelen h talaljanak vmi nem irritalot a szerepre. -
#7790 Hat sracok ez a Samurai Shamploo nagyon allat.
14. reszben ahogy sullyed a tengerfenek fele Mugen es kozben visszaemlekezik a multjara, mikozben megy az a megdobbento zene az maga a tokely. -
#7789 blood+ 10 @ m13 -
#7788 A végére jobb lesz (a hack), én karácsony környékén szeretném megnézni addig kitart a többi... -
#7787 A Speed Grapher 2. rész alapján jónak tűnik, a .hack//SIGN viszont csak nagyon kipihent állapotban ajánlott. Kissé lassú, vontatott, viszont zseniális a zenéje.
Más:
[URL=http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=1505]Peace Maker Kurogane beszámolóm: #6214[/URL] -
#7786 JA s én meg jövőre végzek:( Ha minden összejön... -
#7785 OFF
Szeged élelmiszeripari Főiskolai KAr: Élelmiszeripari Vállalkozó menedzser mérnök:) -
Gábor #7784 OFF
Átmentem táplálkozástanból, juhééé!!!
Hol tanulsz? Én a BGF-KVIFK végzős vendéglátás és szálloda szak hallgatója vagyok. -
#7783 Készült ugye egy OVA is belőle (ez a MAcross 7 Dynamite) és egy Movie is ami még 30 perc:) Nézd meg:)
Másik: Számvitelből én is átmentem múlthéten most jön majd vizsga Számvitel 2-ből:( Utánna meg jön asszem vállalati számvitel... -
#7782 Legyen igazad, bár engem nem győzött meg. Sajnos az én tapasztalatom ilyen téren semmi jót nem mutat ezért a gyanakvás... -
Gábor #7781 Köszönöm az ajánlatot, 3 nap után végre leért a macross 7 ost-je, úgyhogy nagy az öröm most nálam, főleg, hogy pénzügyi számvitelből is átmentem! :)
Viszont hnap valszeg meg fogok bukni táplálkozástan szigorlaton...:(
No sebaj, megyek vissza nézek peace maker kurogane-t, nagyon jó! Főleg azért jó, mert így elhalasztja a macross7-t végét! Nem akarom, hogy vége legyen, úgy megszerettem azt a sorozatot, és a szereplőket..... -
#7780 Egy szerzői jogi adásvételi szerződést nagyon sokféleképpen lehet megírni:) Ugyanúgy ahogy a játékok esetén a jogtulajdonos nagyon sokmindent megszabhat a készítőnek. Játékok esetén a kiadók a jogtulajok. de pl egy FIFA vagy NHL licencel rendelkező játék sem lehet bődületesen szar mert valszeg következő évben nem kapják mega luicencet akármennyit is fizetnek érte. ugyanez áll a szerzői jogokra is. Csak itt a jogászok manőverezőképessége sokkal nagyobb:) ÉS mindenkinek 1 célja van. Pénzt csinálni nekünk meg jó filmet látni.:) Ne írjuk le az élőszereplős feldolgozást se láttam már karón varjút:) Élőszereplős feldolgozás is lehet nagyon jó:) Ha a hangulatot hozza már megérte életet lehelni bele. -
#7779 Pont erről beszélek. Hogyha szar lesz, az egész sorozatot világszerte fogják leírni. Tulajdonképpen miután megvették a jogokat, onnantól szabad a pálya. Nem hinném hogy csak akkor kezdenek el mindezzel vacilálni mikor már kész a film, aztán ha nem tetszik a tulajnak akkor dobhatják ki (a szemétbe vagy más néven). Jobb esetben a forgatókönybe belenézhet, de nem hiszem, hogy beleszólhat... -
#7778 Nekem az is pozitív, hogy nem úgy jött a hír, hogy forgatják, hanem pl sokáig szedegetik össze a bandát, ez jel lehet rá, hogy jó csapat lesz...
Pénzügyileg felső kategóriába tartozik, bár ahogy el akarnám képzelni, hogy milyen mennyiségű nagyon durva CG kéne bele, ezt tekintetbe véve már abszolút nem sok az a 100 milka (inkább kevés)... -
#7777 Igaz. -
#7776 Viszont abban lehet reménykedni, hogy a jogtulajdonos nem adja a nevét olyan termékhez amely rontja az eredeti termék megítélését. A Mai napig nyomják ki a gyárból az NGE collectors edition DVD-ket. Nem kis üzlet. Ha szar film lenne belőle hidd el visszafle sülne el és egy legendát rombolna le. -
#7775 EZ LENNE az utolsó kép csak most nézem seggberaptak amiatt mert belinkeltem. -
#7774 Ne lengetsd a kászát, veszélyes! :DDDD -
#7773 Én meg attól félek, hogy a karakterek nevei:( Valszeg a Rei vették át Ray-re:( elég butaság lenne...
NA majd kiderül...
A concept artok meg csak concwept artok azok mindig kézzel rajzoltak és nem derül ki belőlük, hogy élőszereplős vagy animációs film lesz -e. De mondom jó gárdával én azt sem bánom ha élőszereplős lesz.. (Szerintem egyikőtök sem dobná vissza a filmet ahogy egy élőszereplős Shinji-t ment meg egy überbrutálisan megcsinált Unit 1) -
#7772 Ha élő lesz, akkor igen, akkor nem is várok tőle túl sokat.
Nagyon kezd elegem lenni hogy a filmesipar már csak a másolásból él, játékokat, képregényeket, és mostmár animeket is. Az eddigi koppintások nagy része szar, ép ezért sztem ne nagyon várd, hogy örömtáncot járjunk emiatt. -
#7771 Ilyen concepteket készítenek hagyományos filmekhez is. :)
Ja és tudtommal ez is fan oldal és nem hivatalos. :P -
#7770 [a képre] Bazz-zeg ez szép naon! : ) -
#7769 Evangelion film offical page képekkel, cikkekkel
Ha a concept artok alapján kellene megmondanom akkor azt mondom animációs lesz, de ahogy olvasgattam sajnos lehet hogy mégis "élő" film lesz, élő szereplőkkel.
Nem fúzök hozzá túl sok reményt, de meglátjuk mit hoznak össze ):
Concept Arts:
New City. Ez lenne az új város a filmben?
Asuka & Rei.
Namost van itt Asukanál egy név: Kate Rose. Ha ez animációs film lesz akkor valszeg csak a modell neve akiről az arcot mintázták, de ha film akkor lehetséges volna hogy a színésznő neve?
Reinél ugyanez, csak egy bizonyos Ray személyében.
Evak konzerválva -
#7768 Miért várnánk az Advent children is jó volt az FF anin meg tele van ökörséggel...
Ha elkészül valaha majd meglátju. De ha olyan lesz mint az FF kiplakátolom, hogy láttam : ) -
#7767 Az a baj, hogy egy anime-ot várnátok a filmtől, de ez film, teljesen más műfaj... -
#7766 Egyetértek. Ha profik cisnálják és nem szúrják el a hangulatát és kihagyják azt a bamba gyerekszínészt aki az A.I.-mesterséges bambaság -ban szerepelt akkor még jó is lehet. Valamint ha sikerül jó színészeket találni és nem angolosítják a neveket majd:) -
#7765 Ha már terveknél tartunk "5 év alatt a vas és acél országa leszünk:D" Látod mi lett belőle:D
Gundam X Spoiler
Gundam X érdekes darab bár messze elmarad a seed-től és a wingtől bár totál más elvet követ:) itt bekövetkezett amitől félt az earth alliance végig a seedben vagy a wingben (az alapstory az hogy a ZAFT ledob egy kiürített kolóniát a Földre. Itt ez lesz a bloody Valentine) Kevés ember marad és ők is a fennmaradásért küzdenek. Igazából nem war anime kilóg a sorból inkább kalandjellegű banditákkal meg öntudatkereséssel.
Egész estés filmek: nem tudom láttad e az Escaflowne sorozat movie változatát teljesen más rajzolás mint a sorozat volt és valamivel sötétebb is a hangulata. nem beszélve arról, hogy csak 1 óra 40 perc:)
Másik Movie lehetőség Macross Plus Movie lett kiadva ahol a 4 db 25 perces OVA-t vágták egybe ez is kellemes film. (bár nekem az OVA szinmaptikusabb mert kicsit bővebb lére van eresztve) -
#7764 NA összefoglalom:) Macross nagyon jó:) mind a Do you remember Love mind a Sorozat. Aztán Macross 7 zenéje viszi a pálmát:) OST megvan (mind a sorozat és mind az OVA OST-je) ha lesz netem majd értekezünk hogyan juttathatom el hozzád:)
A CsodaCsibe-s cikkről inkább egy szót sem ejtek:) Szűk látókőrű majom:)
Gundam Wing brutálisan jó:) Csak a végére a karakterek egysíkúsága miatt csak a történet menti meg a sorozatot. A Tokiói Keresztapák nagy kedvencem nekem is:) (3-szor láttam eddig az HBO-n) de nethiány miatt sajna nem tudom leszedni eredeti hanggal:( Bleach hol tart most?? mind a Manga mind az anime??? Történt már valami fontos Ichigoval?? vérzik már a szívem nagyon hogy nem láthatom:(
-
Prof William #7763 Disney...
Pár percenként dalra fakadó szereplők + EVA-k... Jó lenne. :) -
#7762 Legyen igazad.
Abba meg nem hiszek, hogy a Disney csinálja meg, tehát annyira rossz nem lesz. -
Prof William #7761 Igen az az igazi... Az érzelmek!!! Eddig egy rajzfilmben és csak kevés filmben láttam ilyenjól kidolgozott/megjelenített érzelmeket mint az animekben. :) -
#7760 persze lehet jó , de én azért nézek anime-t mert rajzolva képesek látványosan eltúlozni az emberi érzelmeket és erre sajnos az élő szereplős filmek nem képesek ... persze manapság a technika képes megjeleníteni egy nagy halom effektet amitől csillogna villogna ... de mégsem ugyanaz *sighs* -
#7759 Az már nem anime, az már film, attól még lehet jó. :) -
Prof William #7758 Sztem az animeket nem olyan jó élőszereplőkkel megcsinálni. Pont az a jó benne hogy rajzolt. Szerintem. -
#7757 Az EVA film még csak tervekben létezik, semmi sem dőlt el körülötte, de jelenleg úgy áll, hogy hagyományos film lesz, élő szereplőkkel.
Legalábbis én így tudom. -
#7756 ahogy elnéztem a weta workshop 1 spec-effekt, és animációs cég.
szóval valószínűleg az eva ilyen ff advent children szerű mű lesz. az én meglátásom szerint. de ha nem, és élőszereplős, akkor isten mentsen meg minket valami amcsi akciófilmtől :D
remélem animációs lesz (CG) a film.