FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #7673 Ai-Ren
Na végigolvastam.... De mielőtt bárki kérné már letöröltem... Olyan típusú manga amit nem egésséges töbször elolvasni...
Nagyon jó de olyan mély húrokat pendít meg (legalábbis nállam)hogy a depresszió garantált... peedig Tanaka Yukata nem szokott ilyen szomorúkat írni...
Ennyi az első lapból is kiderül szóval nem spoiler...
Agr-Arms, vagy más néven AI-Ren. Genetikailag létrehozott ?emberi? lények, akiknek az a feladatuk hogy ah lálos betegek utolsó napjait/hónapjait boldoggá tegyék...
Főhősnek nincs már sok hátra. Egész életében magányos volt, és kap egy Agh-Arms ot...
Remek rajzoló,ezzel be is bizonyította, de inkább maradok a vidám/echhi/hentais sztoriainál.... Lásd EVA-CIGI. :)
Aki le akarja szeni annak az emule a legjobb... nem tudom hogy, (alig 2-3-an osztják meg)de az 5 volume 100mb két óra alatt lent volt....
Ne megnézte, néhány vidámabb mangáját+a Karint, hogy feltöltődjek... Jóéjt....