72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    nem. az enyém ez volt:
    Izo 2CDs DVDrip [www.pctorrent.com]
  • Jagi
    Nem ez a fileneve?
    IZO.2004.NTSC.DVDR-ICHI
  • Prof William
    Ai-Ren

Na végigolvastam.... De mielőtt bárki kérné már letöröltem... Olyan típusú manga amit nem egésséges töbször elolvasni...
    Nagyon jó de olyan mély húrokat pendít meg (legalábbis nállam)hogy a depresszió garantált... peedig Tanaka Yukata nem szokott ilyen szomorúkat írni...

Ennyi az első lapból is kiderül szóval nem spoiler...

Agr-Arms, vagy más néven AI-Ren. Genetikailag létrehozott ?emberi? lények, akiknek az a feladatuk hogy ah lálos betegek utolsó napjait/hónapjait boldoggá tegyék...
    Főhősnek nincs már sok hátra. Egész életében magányos volt, és kap egy Agh-Arms ot...

Remek rajzoló,ezzel be is bizonyította, de inkább maradok a vidám/echhi/hentais sztoriainál.... Lásd EVA-CIGI. :)

Aki le akarja szeni annak az emule a legjobb... nem tudom hogy, (alig 2-3-an osztják meg)de az 5 volume 100mb két óra alatt lent volt....

Ne megnézte, néhány vidámabb mangáját+a Karint, hogy feltöltődjek... Jóéjt....
  • Sadun Tryst
    micsoda poén, regisztráltam manga.baka-updates.com-on, és engedélyezték! :D
    ugyanis okot kell adni, h miért akarsz regisztrálni. letöltés, stbért nem engedélyezik.
    na mind1.
    szal ha az oldal a nem angol fordításokat is támogatni fogja, márpedig az admin leveléből azt szűrtem le, h tervezik, akkor majd a manga13 csapat is helyet kap az oldalon :)
    gec, nemzetközi vizekre evez kis oldalam! :D
    (legalábbis remélem)
  • Inquisitor
    Ma este 23.40-kor lesz a "Tókiói keresztapák" avagy ha úgy jobban ismerős "Tokyo Godfathers" című anime!
    Sajnos én még nem láttam, de sok jót olvastam róla.
    Ja és azon szerencsések láthatják, akiknek van HBO csatornája.

U.I. Ha szinkronos, akkor valaki szedje már le jó minőségben a hangot! :D
  • Ottto
    Hm. Ez onnan van? Nekem pár napja nem látszanak a mappák. Ezek szerint nálatok működik? Megint nálam lenne a baj? (A honlap működik)
  • Prof William
    Ja. :) Pedig annyira felkavart a hír hogy egy hajszál választott el attól hogy megrezzenjen az arckifejezésem...
  • Seth
    Az ICO,nincs köze hozzá.
    IZO emmeg tudtommal már kultfilm, csakmég én sem láttam :D
  • Prof William
    Mi az az IZO? Van egy ilyen játék is... Csak nem az alapján készült?
  • Sadun Tryst
    IZO:
    mininova.org-os verziót senki se töltse le, spanyol szinkronnal van fent... :(
    én majdnem elsírtam magam mikor végre lejött a film és meghalottam...
  • Ottto
    Miért ne lehetne? Szerintem az igen szép egy történet.
  • Prof William
    Sztetek a Beyond The Clouds memgutatható szülőknek?

Itt most olyan felvilágosult szülőkre gondolok, akik tudják mi az animem, nem utasítják el, én nagyjából tisztába vannak, a dolgokkal... ÉS szeretik a gondolkodós dolgokat...

Hiába no jó szülőket fogtam ki...
  • Prof William
    Asszem zene is bejátszott az első sorozat isten hangulatába...

Na jó a Himebe én is az eslő rész után szerettem bele. 1-3 rész tényleg komolyabb volt... Az erők ébredése a childek elfogadása... De aztán jött a marhulás... PErsze élveztem azt is...

Az Otomeban még nem volt IGAZI harc... Sizuru az elején megvillantota magát meg Arika is egyszer...
    Biztos leszmek majd még kúll harcok... Bár az első rész nagy Child/Hime gyilkos Mikotoját nehéz überelni. :) Bár... annak a macskának elég sunyi arca van.... :)
  • Ottto
    Oh, most nézem félreértettük egymást. Nekem nem a poénos részekkel vannak gondjaim, azokat szeretem (Bár Arika néha az agyamra megy, de elviselem). Pont a komoly részek azok amik olyan semmilyenek (A harcok főleg). Olyan üres. Nincs meg az igazi HiMEs láng ami az első részt feldobta. Talán a poénkodás az egyetlen ami egy kis színt visz az egészbe....
  • Ottto
    Hát nemtom, mikor kezdtek hullani a childek már nem volt annyira vicces a dolog, bár tény hogy volt egy elég komolytalan időszak. De annak legalább volt hangulata. Ez most olyan semmilyen :/
  • Sadun Tryst
    és utánna 10 részen keresztül? egy vicc volt a sorozat.
    és a mai hime is az első részben elég durvás volt ;)
  • Ottto
    Ugye viccelsz. Mai HiMEbe az 1. részben beleszerettem. Milyen akciót levágott Mikoto meg Natsuki a yachton!
  • Prof William
    Azért a Hime eleje is ilyen marhulós volt... Asszem a 16. résztől indultak be igazán az események...

Ez még belefér......
  • Ottto
    Ez a Mai otome egyre rosszabb. Nagyon Sailor moon az egész D:
    (Most néztem meg az ep7-et)
  • Prof William
    Még a 4chan-ra is beírtam. :)
  • Jagi
    Nembaj (dehogyisnembaj), van addig más, tankolom megfelé a vinyómat
  • Jagi
    2006 : ( Pfuu szörnyű...
  • Sadun Tryst
    és akkor az még csak japán. a fordítás erre 3-4 nappal érkezik. karácsonykor meg nem fognak dolgozni a fordítók, legalábbis hülyék lennének már ilyenkor. szóval úgy szilveszter utánra várom jómagam a köv. fejezetet... :S
  • Jagi
    Olyan sokára... : (
  • Sadun Tryst
    december 22.-én érkezik japánba a köv. fejezet :D
  • Jagi
    Berserk miko' lesz?
  • Sadun Tryst
    Mai Otome Manga vol01 ch01
    töccsed-boncsad!
    kicsit fura lesz így a sorozat után mindenkinek, de szerintem érdekes lesz :)
  • Ottto
    Hogy miket észre nem veszel..... Én biztos átsiklanék rajta.
    Fogadok már minden lapon ezt keresed :D
  • Prof William
    Az Ai-ren első pár része jött le... nagyon lassan 1-3kb/s-el... :( Éedekes amikor a szélessávú neten 3 mega 1 óra alatt jön le... :)

A többi pedig meg van de ugyebár nem élvezhető nyelven... :(
  • Jagi
    Letudtad szedni? Kéne, meg az előző is. [kiskutyaszemek]
  • Prof William
    Hát igen... Nagyon rákattantam Tanaka Yukata műveire... Kár hogy eddig csak a az Ai-Rent-t találtam meg angolul... azt meg nincs kedvem most olvasni mert oylan szomorúúúúúúúú......

szóval ha bárki tud angol fordítást az jelezze...
    Az alábbiakhoz....

Mermaid Kiss
    Love Da Mon vagy Damon
    First Kiss
    First Touch
    Love Love
    Dream Dream
    Virgin Night 1-2

A szerelem témáját (némi szex-el :)) feldolgozó aranyos alkotások.

Bocs hogy ennyiszer beírtam, de mindenüt ezeket keresem. Persze angolul....

Na jóéjt...
  • Seth
    nagyon megszállott lettél ezzel a mangával kapcsolatban, már "mindenhol" ezt látom :D
  • Prof William
    Na akkor msot a kiscsaj vagy egy tutkolt eva pilóta, vagy sokat nézte az EVA-t anno...

Még ha doujin lenne ez a manga, de nem... Egy elsimert mangaka rajzolta... Tőlle keresem az ealább leírt mangákat angolul...

Viszont ténleg jók ezek a kis utalások....

Asszem van még egy kép ahol a lányak egy EVA-00-01-02-es kollekció van a szobájában, a sok maci melett. :) Szóval a fan-ok már a mangákban is megjelentek...

A He Is My Master-ben is vannak evas plüssök....
  • Sadun Tryst
    GUNDAM Seed Destiny SUMMARY
    Zvaqrarxryőgg nmg ryzbaqbz, u fnwaáybz nmg nxv svxámmn n fbebmngbg. Zreg gúy antl ryiáeáfbxxny áyyg arxv. N THAQNZ Frrq Qrfgval rtl sbylgngáf, rtl bylna sbylgngáf nzv xvrtéfmígéfg nq rtl vzáqbgg haviremhzona. Géal, u antlba fbx vqrtrfígő éf syhfmgeáyó eéfm ina oraar, qr rm nqwn zrt n fbebmng sbylnzngbfna srfmüyg unathyngág, n fbx üerfwáeng zryyrgg. :Q
    N THAQNZ Frrq Qrfgval zét un arz vf yrgg rtl xynffmvxhf navzr, nm ágyntaáy wóiny srywroo ina, éf antlba vf éyirmrgrf. Arxrz grgfmrgg. Vtnm ibygnx cvyynangbxn nzvxbe nmg zbaqgnz an rm xéfm, raarx arz ítl xéar yraavr. Qr rxxbe zvaqvt rfmrzorwhgbgg, u 1 fbebmng aéun nméeg wó éf éeqrxrf, zreg arz xvfmázígungó, arz bylna nzvylraarx n aémő fmrergaé, zrtyrcrgéfrxrg gnegbtng. Éf rm arz ebffm. N iétxvsrwyrgg vtnm iáeungó ibyg. Ítl zvaqvt zvxbe rtl sbagbf yécéfg, zrtgrggrx, n xöirgxrmőg záe yrurgrgg vf ghqav. Zvag cy. n orsrwrméf. Cbagbfna ghqav yrurgrgg, u Erl sbtwn yryőav Qhyynaqvnag. Neen vf fmázígnav yrurgrgg, u Zvarein xncvgáaln vf sryáyqbmmn zntág n iétéa, éf zét antlba fbxzvaqra záfen. Zvagu nubtl fbxzvaqraer arz.
    N fmrzéylífétrxer crqvt naalvg zbaqnaéx, ubtl Fuvaa rtl vqrtrfígő éf rtlora éeqrxrf xnenxgre. Yhanznevn xvfmázígungó ibyg, nxáepfnx Erl. Xven nyvt fmrercryg, n fbebmnggbg n Ngueha éf Fuvaa ivggr, Qhyynaqvnaany.
    Xven éf Ynphf fmvagr zryyéxfmrercyő ibyg.
    Fmóiny un n fbebmng arz vf yrgg bylna antl xynffmvxhf, zvag ryőqwr, nggóy zét vtravf rtl wó zrpun fbebmng.
    Aáynz 10/8

rot13.com
  • Sadun Tryst
    EVA-01 bucija, érdekes kitüző :)
  • Prof William
    Na itten a köv kép....

A lány ruhájátt nézzétek... főleg a kitűzőt.... Tanaka Yukata sztetek mit nézett, mielőtt ezt rajzolta? (Ezt kérdezhetném a cigis képnél is...)

• Sadun Tryst
    ok, köszi, akkor mind1ik meglesz. :)
  • Jagi
    Én is 50-ig láttam.
  • Sadun Tryst
    oks. időközben nekem is leesett :D
    meg. 50 vagy 51 részes a sorozat? mert én csak 50-ig találtam meg... (SEED-Fansub)
  • Jagi
    OMG:
    Jah, tényleg a mini. Aszongyák nagyon aranyos.

Gundam:
    Torrent. Vagy Funsub-torrent :). Szal torrent.