FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
GUNDAM Seed Destiny ep32
Bocs, h ezzel traktálok most mindenkit, de ez van, most nézem, és nem bírom ki, h ne írjam le amit gondolok. :)
Spoiler gyanús!
Stellar meghal. Brühühü. Főleg Shinn. Látszik az arcán, nagyon dühös, és Kirát fogja hibáztatni mindezért. De Shinnek nem esik le, h Stellar NAGYON sok embert megölt, még ha "akaraán kívül" is, de megtette. Shinn nem volt képes meghozni a jó döntést, önző volt, a saját boldogságát hajtotta, és Stellarét, nem gondolt bele, h mennyien meg fognak halni a hibája miatt. És lám meg is haltak. De még felelőséget sem érez eziránt. Shinnt már utálom. (kezd olyan lenne ez az egész, mint 1 szappanopera)
A másik, h most a saját hibámat akarom kijavítani. Mivel nem esett le, h Mwu hangja a maszkos férfi, azt hittem, ő Kluze "utódja". Meg ehhez hozzá is tartozott,h teljesen elfelejtettem, h az Alliance oldalán küzdöttek az első sorozatban. De most így minden leesett, bár itt már elég 1értelű volt. xD
Kluze "klónja" Rey, Neo = Mwu.
Ebből kiváncsi vagyok, h mi fog kisülni, de amúgy nálam most éli mélypontját a sorozat Shinn miatt.
Spoiler vége