72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    kérdés:
    gundam seed destiny 51 részes, nemde?
    ftp-ken csak 48-is vannak fent. így adódik a kérdés. a maradék hármat nem tudja valaki, h honnan lehetne letölteni?

plusz: vannak GUNDAM Seed movie-k? mert az 1ik ftp-n fent van a 3-as...
  • Sadun Tryst
    a TV, a movie biztos jó, mert azt többen dícsérik, de az OVA szvsz nagyon béna lett. így szerintem ha megnézed a sorozatot, semmivel sem maradsz szegényebb ha az OVA-t nem látod.
    inkább nézd meg helyette a mini-goddess sorozatot :)
  • Jagi
    Ok!
  • Prof William
    Majd este... Most már megyeek előadásra....

De a kérdés... ami minyájunkat (legalábbis engem)foglalkoztat....

Tanaka Yukata ANGOL nyelvű mangákat keresek... (Vannak köztük olyan-ok is szép számmal de ettől még jók...)

Az első szerelem, témákat boncolgata némi hentai-s beütéssel... Ez a kép is az egyikből volt. Kötet: Mermaid Kiss, azonbelül Smokin Love. :)

Ha bárki tud Angol nyelveniylenekről az szóljon (privizzen) rám....
  • Jagi
    Na, hun va' a za motévum? ^^
  • Jagi
    Igen, arról hallottam, hogy lesz series 2.
    Ezért akarom végre megnézni. Hát.. úgy tűnik a TV-vel fogom kezdeni, utána muvi. Az OVA meg majd egyszer megnézem. Amit olvasam róla eddig ezt eredményezi. Ugyanis: ha megnézem az OVA-t és úgy a sorozatot (ahogy te is)... szóval jobb ha nem tudom mi lesz hátha "izgibb" lesz a dolog : ) A 2. sorozat meg jöhet : )

Ja és nagyon köszi szépen, balf*sz v'ok és semmi ilyesmi infót nem találtam (időrendről), de tuti van vhol. Szóval
  • Jagi
    Léccives... :9
  • via_mala
    Az OVA és TV sorozat első évadja kb. ugyanarról szól, csak az előbbi 5 részben az utóbbi 24-ben mondja el. A mozifilm utánuk játszódik időben.
    Én készülési sorrendben láttam őket: OVA (1993), Movie (2000), TV (2005)
    Beszámolómat itt olvashatod róla (nov. 21.): [URL=http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=1505&p=2]#6152[/URL].
    Info: Oh My Goddess!

A TV sorozat 2. évadját 2006-ban kezdik majd vetíteni.
  • Sadun Tryst
    persze (de ha lehet linkelve) :)
  • Prof William
    A csaj ruháján is vannak érdekes motívumok... Berakjam azt is?
  • Jagi
    Nem kizárt...
  • Sadun Tryst
    nem lepődnék meg ha anno lett volna ilyen cigi japánban :)
  • Jagi
    Apró poén, tetszik! : )
  • Jagi
    Oh! My Goddess-re vki? (#7617)
  • Prof William
    Most mi van?

Ezt a Mangát akarom már rég megszerezni, nemrég meg is találtam sajna még csak japánul, de nem ez a fontos....
    A képen a lány cigijét nézzétek... A sztorinak amúhy semmi köze hozzá....

Ingyenreklám? Nyúlás? Vagy csak egy jó poén?
  • Sadun Tryst
    bizony bizony.
    én komolyan mondom szembeállítanám minden hülyeségével, felelőségre vonnám a tetteiért, majd lelőném, mert csak bajt okoz.
    meg reyt is utálom már, pedig ő az elején még szimatikus volt.
    sebaj, végre Athrunnak megjött az esze, most keresi a Archangelt. juhéé! régi szép idők visszatérnek, az aranycsapat újraalakul! ^_^
  • Jagi
    Shinn egy gyokér, ezt legkomolyabban mondom. Kb ekörül járhatott a sorozat amikor azt mondtam, hogy sziven képen b*sznám úgy igazán izomból, mondjuk nekifutásból... : )
  • Sadun Tryst
    GUNDAM Seed Destiny ep32
    Bocs, h ezzel traktálok most mindenkit, de ez van, most nézem, és nem bírom ki, h ne írjam le amit gondolok. :)

Spoiler gyanús!
    Stellar meghal. Brühühü. Főleg Shinn. Látszik az arcán, nagyon dühös, és Kirát fogja hibáztatni mindezért. De Shinnek nem esik le, h Stellar NAGYON sok embert megölt, még ha "akaraán kívül" is, de megtette. Shinn nem volt képes meghozni a jó döntést, önző volt, a saját boldogságát hajtotta, és Stellarét, nem gondolt bele, h mennyien meg fognak halni a hibája miatt. És lám meg is haltak. De még felelőséget sem érez eziránt. Shinnt már utálom. (kezd olyan lenne ez az egész, mint 1 szappanopera)

A másik, h most a saját hibámat akarom kijavítani. Mivel nem esett le, h Mwu hangja a maszkos férfi, azt hittem, ő Kluze "utódja". Meg ehhez hozzá is tartozott,h teljesen elfelejtettem, h az Alliance oldalán küzdöttek az első sorozatban. De most így minden leesett, bár itt már elég 1értelű volt. xD
    Kluze "klónja" Rey, Neo = Mwu.
    Ebből kiváncsi vagyok, h mi fog kisülni, de amúgy nálam most éli mélypontját a sorozat Shinn miatt.

Spoiler vége
  • Jagi

Ja az AA! Megami Sama (Oh! My Goddess), hogy megy sorba? Van az OVA, van Talán egy movie is meg a sorozat + a Mini... Ha ez így van akkor milyen sorrendben nézzem?
    Melyik az eleje?
    Látta már valaki?
  • Sadun Tryst
    Spoiler

nem pont így értettem. hanem harci tudásra. ok, h nem akarja bántja kirát se shinnt, de ha megtámadják, akkor legalább 1 döntetlent hozzon ki :)
  • Jagi
    G:S SPoiler.
    Athrun azért bal*sz mert bizonytalan nem akarja bántani egyiket sem (se Kira-t, se Shinnt így patt helyzet van nem tud tenni semmit. :( De majd kialakul.
  • Sadun Tryst
    Spoiler!

Igaz az a rész. És azt a pilótát én is sajnáltam, h hamar leírták... :S
    Most amúgy már a 30. résznél vagyok, és mondanom sem kell, a helyzet nem változott. Kira még mindig odaver mindenkinek, Shinn pedig nemtom mivel etetik, de ő is összeszedte magát. :)
    Athrun pedig maradt balf*sz, bár még mindig ő a kedvenc karakterem :)
  • Jagi
    !SPOILEER!

Ez nem a rész amiben meghal a Zaku pilóta? (neve nem jut eszembe) 1 részig volt benne :( hamar leírták.
    Ne aggódj Kira rendberak nómindenkit ; ) Kira Lacus-sal edzett. :DD
  • Sadun Tryst
    GUNDAM Seed Destiny ep23
    Eddig a sorozat jó, nemtom miért fikázzátok. Igaz, nem hozza a Seed hangulatát, de nekem ez is tetszik. Sőt ha eleve nem negítvan álltam volna hozzá a sok kritika miatt, lehet, h még jobban tetszene.
    Eddig a sorozatban 2 "hibát" véltem felfedezni.
    1, Nincs az lebilincselő hangulat, túl sok az üresjárat, amúgy nagyon jó a törénet.
    2, Asthrun gyökérnek tűnik Kira mellett. Míg Asthrun és csapata vesződik a 3 harcigépezettel (Stellar, Sting...), addig Kira jön, lát, győz. És nem is akárhogy, mindenféle gond nélkül mind a 3at 1szerre.
    Kérdem én. Kira titokban edzett 2 évig, vagy ilyen erős a Freedom? Vagy Asthrun kopott a 2 év alatt, plusz a Savior sem erős?
    Nekem ez valahogy nem áll össze. Kirát nem szabadott volna ilyen erősnek beállítani. Pedig a nagy háborúban szinte semmivel sem volt jobb pilóta, h Asthrun.
    Bah! Remélem ez a felállás a jövőben változik...
  • Prof William
    Na mivel nagy a pangás, már megint beírok!!!

Tanaka Yutaka BÁRMELY mangája elérhető angolul? Ha igen pls irjátok meg hol... Persze privibe....
  • Prof William
    A mai tanúság....

A szex leszokat a dohányzásról....

Forrás: Tanaka Yutaka - Mermaid Kiss
  • Sadun Tryst
    nálam is ugyan ezt a kategóriát érte el.
    bár lehet nálam az volt a fő ok, h valami iszonyú rossz kamerás verziót láttam, borzasztó magyar felirattal :D
  • CSOCSO
    en mar lattam.. nagyon jo film! mondjuk nem estem tole hanyatt de azert zsir! az angol hang meg elvezheto...
  • Prof William
    Na Media Playerrel megy... De azért jó lenne ha normális lenne a file....
  • Cat #7606
    próbáld ki VLCvel (videolan)
    ha az se viszi, akkor leves
  • Prof William
    már megvolt... semmi változás...
  • Jagi
    Vagy kodek...
  • Jagi
    AáÁáááááááááAáaáaaaarrghhh!
    Kéne a Samurai Champloo OST-je de sehol nem találom a Torrentreactoron van 2 link,oszt egyik sem ok! Heeeeeeeeeeeeelp me! [könyörög]
  • Jagi
    szedd le megint...
  • Prof William
    BSplayer v1.36.825, Unhandled exception at EIP: 01CCDFF3
    If you click 'Close' application will be terminated.
    Please report this info to the author with description what were you doing.
    If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster.
    Access violation at address 01CCDFF3 in module 'mpeg2dmx.ax'. Read of address 01D62000
    EAccessViolation
    Call stack: 00000000,01CCDFF3,0040367F

Ezt írja ki... Mi lehet a baj?
  • Prof William
    Nektek jó a saiyaman, féle mai otome 8-ik része? Nekem nem játsza le a Bs, míg a többit igen. Az expoler is hibát jelez. Még a könyvtárat amiben bennevan ha megnyitokm, akkor is hiba.

Nektek volt ilyen?
  • Cat #7599
    kijött a Howls.Moving.Castle.DVDRip.XviD-NeDiVx, de sajna ez angol
    japán nyelvű van valahol?
  • Gábor
  • Ottto
    Hööö?
  • Dying Soul
    Köszi ^^