kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    GUNDAM Seed Destiny ep23
    Eddig a sorozat jó, nemtom miért fikázzátok. Igaz, nem hozza a Seed hangulatát, de nekem ez is tetszik. Sőt ha eleve nem negítvan álltam volna hozzá a sok kritika miatt, lehet, h még jobban tetszene.
    Eddig a sorozatban 2 "hibát" véltem felfedezni.
    1, Nincs az lebilincselő hangulat, túl sok az üresjárat, amúgy nagyon jó a törénet.
    2, Asthrun gyökérnek tűnik Kira mellett. Míg Asthrun és csapata vesződik a 3 harcigépezettel (Stellar, Sting...), addig Kira jön, lát, győz. És nem is akárhogy, mindenféle gond nélkül mind a 3at 1szerre.
    Kérdem én. Kira titokban edzett 2 évig, vagy ilyen erős a Freedom? Vagy Asthrun kopott a 2 év alatt, plusz a Savior sem erős?
    Nekem ez valahogy nem áll össze. Kirát nem szabadott volna ilyen erősnek beállítani. Pedig a nagy háborúban szinte semmivel sem volt jobb pilóta, h Asthrun.
    Bah! Remélem ez a felállás a jövőben változik...